![]() |
MUSLIN ODLAZI - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: MUSLIN ODLAZI (/showthread.php?tid=376) |
MUSLIN ODLAZI - UrbanBaby - 05-24-2004 Quote:Otkuda tebi misao da to meni tada nije smetalo?Zaista kako mogu imati misao o tome da li ti nesto smeta ili ne ako to ne pokazes . Hvalospeve o Dzaji nisam pisala nikad pogotovo ne na ovom topicu. Zao mi je sto napustas raspravu a da pre toga nisi odgovorio ni na jedno od mojih pitanja iz prethodnih postova. MUSLIN ODLAZI - Godra - 05-24-2004 Quote:Forever Ultras Wrote:Naravno da ce za 100EU da kevcu i pisu Dzajinu pricu u svojim novinama.Odakle ti info o toj cifrici? Moze i za 50 evra... MUSLIN ODLAZI - Milance - 05-25-2004 Quote:Milance wrote:Kao sto rekoh iznad,ubise u mali mozak...Nego,da se vratimo temi.Procitah u Glasu Javnosti,da je sticenik vecine zenki ovog foruma,alias Dzaja,razocaran ponasanjem Slavojuba Muslina.Pored svih problema,koji su mogli(citaj: trebali) da se rese ,kao najvazniji,on istice to sto se Muslin prvo obratio medijima pa tek onda njemu.Stvarno smesno... MUSLIN ODLAZI - KOHAH - 05-25-2004 Cuo sam da u Srbiji ima izreka koja kaze:"Duga kosa, Kratka pamet" Nada umire poslednja (ili nikad), tako sam i ja optimista, naravno do sledeceg oktobra kada cemo verovatno saznati da nam je ekipa, gle cuda, mlada i neiskusna za visoke prolecne domete u Evropi. Uostalom, sami sebi smo dovoljni, to smo vec milion puta dokazali (kako domacim izdajnicima tako i ostalim stranim placenicima, nastranim zapadnjacima i slicnima). :zbunjen ![]() MUSLIN ODLAZI - Gaga - 05-25-2004 Quote:Danas je na DSFu javljeno da ce do pre dva dana trener Bajerna iz Minhena Otmar Hicfield potpisati ugovor sa Crvenom Zvezdom. Zna li neko neke informacije o ovome? Bratance neli me ti MALKO podprckujes MUSLIN ODLAZI - Djape_BBrdo - 05-25-2004 E ne valja ti ta izreka "Duga kosa,kratka pamet"...ako je po tome nas Dzaja bi trebalo da je mnooooogo pametan onda :lol: MUSLIN ODLAZI - Lamya - 05-25-2004 Quote:Cuo sam da u Srbiji ima izreka koja kaze:"Duga kosa, Kratka pamet" ![]() :o MUSLIN ODLAZI - Forever Ultras - 05-25-2004 Sto se mene tice, ja sam sa ovom raspravom zavrsio, ali ova tri posta su vredna Caffea i zato ih prenosim ovde. Na jasan nacin objasnjavaju sve i razotkrivaju Dzajku i ekipu. Onaj ko ih je pisao dobro zna o cemu je reci i definitivno je upucen u sve... Vredi procitati, necete se pokajati... iako je dugo. poz, budimir by mitke 1 post ----- Da vidimo sta danas o "Slucaju Muslin" pise "rezimska" stampa. Danasnja "Politika" donosi 2 teksta; jedan o mogucem novom Zvezdinom trenru (autor L. Delic) i jedna o Muslinovom odlasku iz Zvezde (autor Z. Popovic). Prvi clanak je manje-vise razgovor sa Dzajicem, koji, po svom starom obicaju i "kako je to vec red u Zvezdi" ostaje enigmatican oko buduceg trenra. Kaze Dzaja treba ON o tome da razmisli pa ce da odluci. (Sta li ce mu, pitam se, UO kada je samo on taj koji o svemu u klubu razmislja i donosi odluke?) Naravno ovo nije novo, i ne pisem ja ovo da bih jos jednom na delu potvrdio Dzajinu mudrost, vec je novo ono sto Dzaja ima da kaze o Muslinu. E, tu Dzaja vec prestaje da bude poslovicno enigmatican, napusta svoj "da bude i vidra i ovca" zivotni moto, i postaje vitriolocan. Evo sta Dzaja kaze: "?? ????? ?? ?????? ????? ? ?????? ?? ?????? ??? ?????????, ??? ??? ?? ?????? ???? ????????? ??? ???????? ??????? MUSLIN ODLAZI - Pjer - 05-25-2004 Ne MUSLIN ODLAZI - vovjoda - 05-25-2004 Sto se vi toliko brinete za muslina otisla vam je jedna ovca dovescete drugu samo gledajte da vam nedodje opet neki SRBIN po ugovoru ko zmago |