![]() |
Basket: partizan - Crvena Zvezda - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Basket: partizan - Crvena Zvezda (/showthread.php?tid=1013) |
Basket: partizan - Crvena Zvezda - zelja101 - 06-16-2006 Ово је срамота за СРПСКУ кошарку, ако ове ПИЧКЕ гробарске хоће овако титулу. А они керови, оне џукеле сељачке, за њих не постоје речи описа. Свим повређеним ДЕЛИЈАМА желим брз опоравак. Basket: partizan - Crvena Zvezda - дрвосеча - 06-16-2006 ТОРПЕДО други део... Сви помињу Вршац 2003, али ја тамо нисам био, па не могу да кажем да ли је било исто, или слично. Вероватно је свих ових 6 година колико је прошло од Торпеда 2000, мурију то жестоко тиштило, и правило комплекс!!! Нећете ми веровати, али када сам кретао имао сам такав осећај да ће бити неког срања... уствари ја сам мислио да ће га бити са гробарима, а не са "силом без мозга"... На врло чудан начин успевам да ископам карту за 150 кинти, и тада док сам ишао на Б улаз, и видим "занемарљив" број жандара, размишљао сам дал' да уђем... Улазим, а у нашем копу једва 60 људи, 50 мин пре почетка, а ми се носимо са 10 пута бројнијом стоком!? Јесу они били, мало гласнији, али не много... На крају сви заузимају своја места, и креће тифо дуел... који је у старту неравноправан, јер је њих сада 15 више (нас је било 300, а њих 4500)... ту су их вође мало и кулирале... а онај црни момак је напушио ове наше позере, што неће да певају лепо, јер су глодари ипак гласнији... Баца се топовски удар на терен, и креће лудница са "Јебо вам пас матер"... пае се 2 бакље, и једна прелеће терен, и завршава код записничког стола, али се брзо гаси... ова на трибинама је дуже горела! Ту је и стока прекопута имала 1 бакљу... и то је све у првом полувремену од битнијих ствари... Друго полувреме је почело тако што је бачено 2-3 кесе које су биле напуњене ваљда мокраћом... и навијање наше креће болље јер су играчи добро почели, али само кратко, па после опет стижу, али тада из мени непознатог разлога креће батинање нашег дела, које траје 1-2 мин... ту се маса повлачила испред робокапова који су подсећали на Торпедо 2000. затим следи пауза 3 минута када ја почињем песму "Нека знају сви, шта радите ви", остали то прихватају, и после прихватају и гробари, али то се није свидело командиру жандара, који испред жандара подиже пендрек у вис, и спушта га доле, што је знашило наредбу: ПРЕГАЗИТЕ ИХ!!! :zbunjen али кога: од нас 300 било је бар 40 девојака, и 60 клинаца млађих од 15 година... Ја ту нисам добио пендреком (на сву срећу), али услед силине њиховог "јуначког налета" пао сам доле, и још ликови падају преко мене, јер нису стигли да прођу... ту сам добио патиком по носу (баш добро), и у раме ме неко звекнуо од наших, али вероватно у жељи да исчупа живу главу, јер су ови кренули баш жестоко, попут крволочних звери... ту већ жандари крећу да нас избацују са трибине, а колико сам успео да видим и неки глодари су излазили, дал' су и њих не знам... знам само да сам морао да прођем кроз кордон керова, и да сам добио 1 пендрек, и 1 ћушку... доле на паркингу ништа битно... мислило се да кренемо у освету, али врло брзо се одустало јер је до краја те улице било мурије више него у Бејруту... ту сам видео страшне сцене: људи вуку ногу за собом, плачу јер им је поломљена рука, неком су крвави дланови... срећем ортака, који је био са колима, па успевамо да споредним улицама се извучемо до куће... Играче Звезде треба похвалити, јер оно је било више од хуманости... док њихове колеге су показале ко су, и шта су... поготово Дуле свиња... коме је статификација овде да осваја титуле, јер га у Европи понижавају! Није ми јасно зашто одмах сточарска управа не каже: користићемо сва (не)дозвољена средства против вас, док не узмемео титулу... и да не гину људи без везе... Проћи ћеш и ти Дуле кроз наш кордон!!! Извињавам се због дужине. Basket: partizan - Crvena Zvezda - cazzo_FCRS_forever - 06-16-2006 ljudi sta je to vlade izjavio?? mislim da treba u znaku protesta i u solidarnost sa navijacima da batalimo da igramo zadnje tekme play offa. da je sve namesteno unapred sada se vidi. vidim i da su grobari bili na nasu stranu i da su se frkali sa dzukelama ispred hale i da je cak i bilo pucnjave. strasno??? ljudi sta je bilo sa ovom zenom?? ![]() dobro pogledajte ovu sliku jer ona vam kaze sve. ![]() zelim svim ljudima brz oporavak i nadam se da im se ovo nikad nece oprostiti. Basket: partizan - Crvena Zvezda - Anonymous - 06-16-2006 тензија је била велика.осећало се да ће се овако нешто десити.ја сам још пре прве утакмице рекао ортаку да ће бити срања.за све је крива ова стока из управе партизана највећа грешка им је била што нисмо добили део карата који нам припада.одатле је све кренуло. а оно на трибинама је било страшно ,људи су падали са трибине,видео и нечију патику и кошуљу да је остала.а гробари су се добро понели и стали у нашу страну. Basket: partizan - Crvena Zvezda - cyganin - 06-16-2006 BES!!!!!!! Basket: partizan - Crvena Zvezda - acafcrs - 06-16-2006 Pokušavam da napišem nešto smisleno poslednjih pola sata, ali mi ne ide, toliko sam besan da nemam reči. Brz oporavak povredjenoj braći, drž' te se junaci. Basket: partizan - Crvena Zvezda - cazzo_FCRS_forever - 06-16-2006 Branislav Stefanović, direktor Urgentnog centra, izjavio je jutros za B92 da je u ambulante Centra primljen 21 povređeni pacijent. "Kod svih njih su nađene lake telesne povrede. Ni kod jednog primljenog pacijenta nisu dijagnostikovane teže povrede, pa su svi posle ambulantne obrade povreda pušteni, niko nije zadržan", kaže Stefanović. Basket: partizan - Crvena Zvezda - Mikelandjelo - 06-16-2006 Znači, stigao sam kući, od trofeja imam veliku masnicu na predjelu lopatice i bio sam uganuo nogu, ali sad je ok. Srećom, nisam bio na toj ogradi, bio sam više i nekako ostao gore. Ovo što se desilo je grozno. Pišam im se i na titulu i na Partizan, pička im materina, jebem i njih i zakon o navijačima i celu žandarmeriju i sandu rašković-ivić ... pocrkali dabogda! Uopšte ne kontam što su nas napali, samo smo pevali (bar ono što sam bio u mogućnosti da ispratim), elem, vidim počinje fajt s one strane, počinjemo skandirati i pevati kerovima. Utom oni kreću ko nindža kornjače, narod beži, ograda popušta ... kako li sam ostao na tribini, pojma nemam ... mater im jebem. I pun mi racku i debelog krmka i njegove pišljive titule, jebala ga titula i jeretici i cijela Budimpešta ... Igračima svaka čast, opraštam im sve slabe igre i kikseve, ali su ispali ljudi. Od Čiče pa nadalje. Čestitke i grobarima, nisam znao da su se solidarisali. Ne znam šta bih više rekao, nadam se da su svi povređeni dobro. Basket: partizan - Crvena Zvezda - nisam_zdrav - 06-16-2006 Koji Partizan? Koja Zvezda? Ljudi sve je ovo politika i demonstriranje moci i nista vise... Opet fabrikuju izvestaje, opet pricaju o desetinama povredjenih policajaca, o nekom otporu, a o ljudima u hali ni rec... Nema ovo veze ni sa kosarkom, ni sa titulom. Dule kenja jer mora da brani sebe, Zezelj kenja jer je budala i kao Dule prica neverovatne gluposti... Igraci su na konferenciji (sem Vuka) promasili poentu... Ne zanima mene ovde ni sudjenje, ni namestanje, niti ko je jaci u savezu mene zanima iskljucivo ko je i zasto naredio batinjanje i da se kazne oni koji su to uradili... Sigurno iza toga ne stoje ova dva kluba jer koliko god mi kenjali oni nemaju toliku moc. Potez Grobara najbolje govori koliko je svima vise dokurcilo da zivimo u policijskoj drzavi, da zivimo u strahu od kerova, da dozivljavamo ponizenja... Dosta vise! Vreme je da se adekvatno odgovori na ovo jer smo definitivno postali taoci masnih, zadriglih politicara koji samo gledaju kako da jos vise kesa strpaju u svoje dzepove... Basket: partizan - Crvena Zvezda - Manager - 06-16-2006 Ovo mi je sinoć poslao ortak, grobar: U kolima dok sam se vracao iz pionira na mip radiu neka k*r*a izveshtava sa utakmice "navijachi crvene zvezde su svojim divljanjem izazvali incident i u jednom trenutku su isti ti navijachi POLOMILI OGRADU i time izazvali veci broj povredjenih! eeeej trebalo bi ako je moguce da na neki nachin pokazati da ovakvu titulu ne zelimo,ovo vecheras je bio Hejsel,moglo je isto i nama da se desi, daj boze da nema poginulih. nama grobarima svaka chast NE ZELIMO OVAKVU TITULU!! |