Delije
КК Црвена звезда 2012/2013 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК Црвена звезда 2012/2013 (/showthread.php?tid=1785)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Одг: КК Црвена звезда 2012/2013 - bQxi - 06-05-2013

Неким чудом морамо да победимо у петак и вратимо серију на 1-1. Ако се то не деси, онда ће бити лоше.

Одг: КК Црвена звезда 2012/2013 - Red Star Forever - 06-05-2013

Са оваковом игром, морам да се придружим Кизиним песимистичким прогнозама... Тешко... Мада, овог Милосављевића не може опет да крене шут као вечерас, он је сам дао тих 28 разлике, све што је шутнуо, са било које позиције, ушло је... Тако да верујем да можемо да победимо као домаћи, али мора да се направи и брејк у серији...

Одг: КК Црвена звезда 2012/2013 - KizaLion - 06-06-2013

Na spisku se nalazi 20 igrača: Miloš Teodosić (CSKA), Stefan Marković (Valensija), Vasilije Micić (Mega Vizura), Nemanja Nedović (Lijetuvos Ritas), Bogdan Bogdanović (Partizan), Danilo Anđušić (Virtus Bolonja), Nemanja Dangubić (Mega Vizura), Nemanja Bjelica (Laboral Kuća), Vladimir Lučić (Partizan), Vladimir Micov (CSKA), Novica Veličković (Mega Vizura), Duško Savanović (Efes), Milan Mačvan (Galatasaraj), Zoran Erceg (CSKA), Stefan Birčević (Radnički), Nenad Krstić (CSKA), Raško Katić (Crvena zvezda), Vladimir Štimac (Banvit), Đorđe Gagić (Partizan) i Dejan Musli (Partizan).

Selektor Srbije potom je obrazložio zašto na spisku nema Bobana Marjanovića, Igora Rakočevića, Borisa Savovića i Dragana Milosavljevića.

"Marjanović je bio dominantan igrač u našoj ligi i pravio je razliku, razmišljao sam o njemu, ali teško da bi se na Evropskom prvenstvu moglo naći adekvatno mesto za njega. Rakočević je toliko toga dao našoj košarci, ali mislim da je došlo vreme za fizičkog dominantnog novog igrača. Savoviću pravila ne omogućavaju da igra za Srbiju, jer on nema naše košarkaško državljanstvo. Što se tiče Milosavljevića dva puta je pozivan, on je dobar igrač, ai ovaj tim koji sma izabrao je najbolji", konstatovao je Ivković.

Ово је списак који је Ивковић селектор објавио за припреме. Изненађен сам позивом Катића (позитивно), човек је заслужио јер је борац. Ово је једини наш играч, што је право стање ствари у КК. Да зове повређеног Ракоча који игра променљиво, још и матор, нема шансе.

Тужно, али реално.

Не бих коментарисао што нису позвани Милосављевић, Миличић, Кешељ, ал како знамо да је Мишкова агенција Беобаскет приватизовала нашу кошарку, а још дотични држи и Мегу...

Одг: КК Црвена звезда 2012/2013 - Red Star Forever - 06-06-2013

Кад се већ спомиње списак репрезентативаца... Срамота је да за неке није било места, а још већа срамота су позиви упућени појединцима који нису најбољи ни у својим клубовима (домаћа лига)... Свакако, надам се да ти појединци неће бити у 12 сигурних путника...

Одг: КК Црвена звезда 2012/2013 - KizaLion - 06-06-2013

Ако си мислио на Бобија Марјановића, који није позван, то је због зоне и ситема игре који Ивковић форсира.. још је овај проблематичан с коленима. Гагића и Муслија је позвао да буду "ту", ал да ће ући у првих 12-тешко.

Одг: КК Црвена звезда 2012/2013 - bQxi - 06-07-2013

(06-05-2013, 08:29 PM)Џукац link Wrote: Неким чудом морамо да победимо у петак и вратимо серију на 1-1. Ако се то не деси, онда ће бити лоше.

Замало

Одг: КК Црвена звезда 2012/2013 - rukometas_bg - 06-07-2013

Биће боље следеће сезоне  ;D

И даље ништа није готово, ако се извуку поуке из ова два пораза.
Мада мени се све нешто чини да не извлачимо поуке, почевши од Човића, па до тренера и играча.

Одг: КК Црвена звезда 2012/2013 - KizaLion - 06-07-2013

Запале су ми две ствари за око:

- боље играмо без Ракочевића, чим он уђе упадамо у канал
- где нам је Самарџиски тешкаш у одбрани? Катић после четврте личне излази, а улази нам мртви Суботић (крило), да се носи са Муслијем?!

Oво је тим од прошле сезоне:
http://en.wikipedia.org/wiki/2011%E2%80%9312_KK_Crvena_zvezda_season

Миле Илић у Војводини, а добро је код нас играо. Недовић, драфтован за НБА заједно са Богдановићем, је прошле године отишао у Лијетвос Ритас. Код нас није ни имао стартно место, ал има велики проблем у глави.

Лешић није лош, ал опет није баш играч који прави превагу, као Симоновић сад.

Једино Нелсон, Савовић и Катић да остану, а остали нек се терају...

Одг: КК Црвена звезда 2012/2013 - rukometas_bg - 06-08-2013

Оставити и Симоновића, почео је да показује нешто + оставити Лазића за ротацију да га имамо на клупи кад затреба јака одбрана. Наравно и Митровић мора да остане, али размислити о позајмици (најбоље у Вошу).

Звезди треба један прави плеј, као што је био Омар Кук, један бек или тројка шутер и наравно Миличић  ;D

Одг: КК Црвена звезда 2012/2013 - Red Star Forever - 06-08-2013

Треба нам брате ЧУДО! Ми немамо снаге за овакву утакмицу, јуче смо добијену на крају изгубили... Ракочевић, сем очигледних грешака, које су плод ко зна све чега, заједно са Нелсоном, у последњој четвртини само што нису умрли, обојица... Не могу да дишу јбт... Зашто? Има ту много тога што не ваља, али има и доста материјала са којим може да се ради и направи нешто... Говорио сам за Савовића и Симоновића да су ништа посебно, остајем при томе, али ипак уочавам да могу да буду бољи, да има места напретку... Са још пар појачања, они могу да буду одличне измене... Морамо да имамо и дугачку клупу за веће успехе и озбиљнија такмичења... И најбитније... Где је сад та чувена академија играча из Железника... фмп је избацивао сваке сезоне по 1-2 играча репрезентативног калибра, морамо и да се ослањамо на своје младе играче, треба да их буде што више... А не да се дешава да се тек тако лишавамо услуга Недовића, Милутиновића... Одлични играчи, чије време тек долази и који са радом са добрим тренером могу да нам донесу милионе, у сваком смислу!