![]() |
ФК Црвена звезда - 2015/16 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда - 2015/16 (/showthread.php?tid=2055) |
Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Војник_севера - 08-06-2015 (08-06-2015, 02:25 PM)Војник_севера link Wrote: [quote author=Милош05 link=topic=4440.msg112306#msg112306 date=1438725355] Ријека. Погледај само какав су тренинг камп направили за годину дана. А направили су га за паре које у Звезди испаре за око 3 године. Ове сезоне нису имали успеха у Европи али поставили су клуб на основе о којима ми можемо само да сањамо. Приватизација је једино решење. Мислим да је мало наивно веровати да у српском друштву данас постоји неко ко ће без икаквих законских ограничења одбити да се окористи о ничији и свачији фудбалски клуб који је и онако прожет криминалом, аматеризмом, јевашлуком... [/quote][/quote] Ријека је све само не велики клуб и не клуб са дугом од 40 милиона или можда нешто више.А где је новац за прављење неког респекабилног тима,плус одржавање стадиона и сличне трошкове,а и тренинг камп не кошта мало?Тако да ако неко очекује да ће у ово време кризе инвеститор да дође и да инвестира у нешто што је можда и непрофитабилно грдно се вара.И да ће неки шејк између Звезде и неког просечног енглеског клуба да изабере Звезду такође мислим да се вара.Нама за нулу треба 40 милиона у старту. И код приватника све решавају кадрови,менаџерски борд,ако постави неспособан борд проћиће исто као и Звезда под претходним управама. Тако да проблем Звезде није власништво него организација. Приватна својина није гаранција успеха и приватни клубови банкротирају,а има много примера клубова који су у власништву навијача који итекако имају и успех и организацију. Суштина је управљање-кадрови решавају све и код приватника и у држави и свугде.Док смо имали кадрове и оганизацију имали смо успехе. Не постоји гаранција да приватни инвеститор не настави са политиком која је била до сада.Само што је тада клуб ЊЕГОВ,а навијачи немају никакав утицај. Опет ћу поновити да не гајим љубав према Звезди и да сам инвеститор без емоција,изабрао бих клуб без дугова,са малим трошковима и онда бих га развијао.Једино ако се нађе такав човек који и воли Звезду и не жали паре.Нисам видео да се такви гурају у Звезду нити да постоје.Да поседујем такав капитал,ја бих већ пре 10 година "гребао" на врата Звезде. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Pijanac - 08-08-2015 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/581042/OTKRIVAMO-Sta-je-razlog-ostavki-na-Marakani-Vucic-digao-ruke-od-Zvezde Пробаћу да направим анализу свега овога и мораћу да направим неке паралеле са комшилуком. Прво, међу првима сам пожелео да почне да се скандира са трибина против ове Управе, јер ми је неприродно било да се певају ''нанана, нинини, леале'' песмице док они раде онако како су радили. Међутим, то не значи аутоматски да сам очекивао њихове оставке након првих повика са трибина, већ сам очекивао да ће се тим скандирањима ставити под одређени притисак да раде боље. Да су остали да раде под увредама и притиском, од мене лично би добили и увреде и поштовање. Вређао би их, али бих поштовао то што не беже док их вређам. Овако осећам само презир. У комшилуку се актуелна Управа вређа од првог кола прошлог пролећа, против Вождовца, пре него што се сама лопта закотрљала на терену. А то је била дебитантска утакмица те Управе. Они нису хајали 2% за повике са трибина, већ су наставили да раде под притиском. Резултате смо видели прошле и ове недеље. За премијера, ако је истина да је он наредио повлачење кадрова из Звезде након првих повика са трибина, могу само да кажем да се обистинила теорија коју сам износио овде да су Партизан и Гробари у Вучићевој Србији добили много захвалнију улогу, мале и бучне опозиције која у ''демократском'' друштву увек ваља да постоји. Таква се слика направила да је једном Звездином навијачу постало непријатно након било које победе Звезде, јер је ето Вучић наместио. Даље, Вучић је поставио своје људе у оба клуба. На стадиону ЈНА се неретко вређао он лично, а не само његова Управа. Било је и оне спрдачине од стране играча са две леве копачке. На све то није одговорено никаквим радикалним потезима, већ се све настављало као да се ништа није десило. Са друге стране, испаде да ми не смемо ни да негодујемо против његове Управе, јер ће он толико да се увреди да ће све одмах да повуче и да остави клуб на цедилу. Звезду и целокупан Звездашки покрет је прождрала сујета. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - херцеговац - 08-08-2015 Како ономад 'потревисмо' размишљања о голманима и несанкционисању кретања то ова твоја анализа, прије свега други њен дио, погоди срж онога што контам о данашњој ситуацији. Свиња га је поредила са усташама, диктатурама..., а овај се сагнуо још да му попуши. Сваки даљи коментар је излишан. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - rukometas_bg - 08-08-2015 (08-08-2015, 09:53 AM)Пијанац link Wrote: У комшилуку се актуелна Управа вређа од првог кола прошлог пролећа, против Вождовца, пре него што се сама лопта закотрљала на терену. А то је била дебитантска утакмица те Управе. Они нису хајали 2% за повике са трибина, већ су наставили да раде под притиском. Резултате смо видели прошле и ове недеље.Вређа их целих 1000 људи са истока и запада, па дођу ови са југа да им лупају ћушке због тога. Што, сложићеш се није за поређење као 20000 укључујући север. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Pijanac - 08-09-2015 Тих 20 сома је било на џабе улаз. И са тим џабе улазом нам у последње време никако нису давали да се поштено пребројимо. На крају им се вратио као бумеранг, јер су повици почели са бочних трибина. А што се ћушки код гробара тиче, тога је било за време Ђуре. Против ове Управе су сви уједињени, колико их има, од самог њеног дебија. Будале истриповале да им је Вучић убацио ''тројанце'' да их уништи, а нас подигне. :o Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - rukometas_bg - 08-09-2015 Много је већи одјек глас 20 000 људи, макар са џабе улазом, него њих 1000-2000, са плаћеним картама. Није се управи ништа вратило као бумеранг јер су очигледно једва чекали да побегну. Мени ова прича "навијачи су тражили, ми смо моралне громаде па одлазимо", не пије воду. Играју се ту неке крупније игре, шта је у питању, видећемо. Тешко да су против ове управе уједињени, јер су баш свињара физички браниле њушке са југа. И нисам сигуран да се са југа чуло "управа напоље", чак и скандирања "Вучићу педеру" се гасе са ове трибине. Можда генерално влада то мишљење код њих, али не може да се чује са свих трибина. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Pijanac - 08-09-2015 (08-09-2015, 10:20 AM)Звездаш link Wrote: Тешко да су против ове управе уједињени, јер су баш свињара физички браниле њушке са југа. И нисам сигуран да се са југа чуло "управа напоље", чак и скандирања "Вучићу педеру" се гасе са ове трибине. Можда генерално влада то мишљење код њих, али не може да се чује са свих трибина. Ја сам гледао ту утакмицу са Вождовцем јер нам је требао њихов кикс да се вратимо у игру. И добро се чуло да при изласку играча из тунела управо са Југа грме ти повици. А њушке које бране Поповића су пар појединаца који раде за паре шта им се каже, неки су чак и за Звезду навијали раније. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - херцеговац - 08-10-2015 Могао би нас Терзић поштедети демагогије убудуће. Само му је требала марамица па да пусти сузу вечерас, а све због поганих навијача који не желе бољитак клубу. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Eribo - 08-12-2015 Ово почиње да личи на нешта. Ибањез је одиграо фантастично, поготово други део. Плавшић пун жеље и хтења! Све у свему, сада треба само да "потврде" ову утакмицу против Радника! Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Antipolitika - 08-12-2015 Од кад су изашли из клуба ови који су га уништавали, стварно се осећа нека промена на терену на боље, макар она била и минимална. |