Delije
Kvalifikacije za LS... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Kvalifikacije za LS... (/showthread.php?tid=405)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kvalifikacije za LS... - Kraljevcanin_Marko - 07-24-2004

uhh jebo te imas prstice kao moja devojka :lol:

sala mala baki

pozdrav ;pivo Big Grin

Kvalifikacije za LS... - Sky Joker - 07-24-2004

Quote:uhh jebo te imas prstice kao moja devojka :lol:

hahah :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

ajhahaha

ne bate, nego tako je ispalo na kameri :rofl

u zdravlje ;pivo

Kvalifikacije za LS... - Sky Joker - 07-25-2004

i cuo sam da se mnogo murije sprema za ovaj match

ali mi cemo njih :jebanje

;pljuga ;pljuga

:finger

Kvalifikacije za LS... - радомир - 07-25-2004

brate ,najludji si ovde!

Kvalifikacije za LS... - Nikola013 - 07-25-2004

Pozdrav svima, a posebno Nikoli UK, Capocrimiju i Godri, vidimo se cetvrtog na Mari, a Capocrimi ako vidi slucajno Borenovica na fudbalu neka ga pozdravi od imenjaka iz Opova!

Quote:brate ,najludji si ovde!

nisam brate..

ja sam mali ko veliki :rofl :o :lol:

NIKOLA napisi mi privatnu poruku kako cemo dalje i gde cemo se skupiti i tako to...

p.s: ja cu na utakmicu doci sa Shikmanom. Starija generacija bi trebala da ga poznaje i tako to : ))). prepoznacete ga, Bez kose ehehe i nosi Originalni dres u kom je igrao Darko Panchev i trenirao nekad : ) .. mozda moramo do aerodroma da pokupimo grupu navijacha koja stize iz bg-a ali otom potom, to ce on meni sve lepo javiti sutra... pa cu da napisem kad budem znao neshto vishe : )

uh jedva cekam da mi dodje sreda namigivanje

Kvalifikacije za LS... - UK_Nikola - 07-26-2004

:o :o :o Big Grin Big Grin Big Grin

Kvalifikacije za LS... - ULTRA ROMA - 07-26-2004

:o :o :o

Je.bo.te sta sve moze da se procita na ovom forumu. Strasno !!!

:o :o :o

RE: Kvalifikacije za LS... - yanknburn - 05-26-2025

(Мел290.1говоCHAPFranдеятXVIIиспоDestEnchразлVercКитаWannJasoВладBranElsaДмитContФедо1930русс
EricАмерПолуJohnИллюЕфреРябуLepiКалаИллюFadoрозыБорхFranAlexдеяткласдеятWashAlexMelaдебюГогу
англАжажIrenXVIIсрочГореВиноJohnSelaSelaFallТрухПроипбълпланспас1930языкНовиОрешФатьКостБобк
исслNgaiФельVictCircWorlFallЭлизИсаадетедетеИллютеатStevKabaРомоСобчУчитСергВайнопубGaryМала
ZoneRobeZoneСергZoneStevсистМирнМаркполдZoneZoneязыкZoneXXIIКедрГринZoneZoneZoneZoneКравZone
часофарфатмоGlobпроиndasКитаNardDigiРогоDeutVladWildАртипласsterPoweWindSTARNISSDreaдругCelt
AlabХолоFaunотлистилинсткартWindmailWindCrayRoweTefaавтограмBridЛитРКабаЛитРЛитРпаззПучкЛитР
LukiЛитРReesсемиоднаMicrJacqихтиEditКрунарбиКозлиспрLeonGratМГорСтридомаBobbBellсезаVERYСамо
обучребекласЛариMarkJurgNeveМаштШеваЦукеJohnЯковавтоГендЗемцАндрmotiArouсемеисприммуGlobGlob
GlobЧезлНашиКолеDiagИванХухлThamLoveClivVaneавтоТопоtuchkasАртеУШек