![]() |
КК Црвена звезда 07/08 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК Црвена звезда 07/08 (/showthread.php?tid=1205) |
КК Црвена звезда 07/08 - Бока - 12-01-2007 ![]() Aleksandrov pauzira najmanje do marta Subota, 1. decembar 2007. 12:27 Crvena zvezda će biti lišena usluga reprezentativnog krila Nemanje Aleksandrova najmanje do marta naredne godine, rekao je trener ekipe Stevan Karadžić. Aleksandrov je u Vašingtonu obavio detaljne preglede kolena koje je operisao još 2005. godine i pokazalo se da mu je neophodan još jedan hirurški zahvat. Ovog puta stvar nije toliko komplikovana, ali talentovanog igrača, koji pauzira od završetka Eurobasketa u Španiji, svakako očekuje nekoliko meseci rehabilitacije. "Operisaće ga isti doktor kao i prvi put. Tri nedelje će se oporavljati u Americi, onda će isto toliko mirovati u Beogradu, što znači da najmanje mesec i po dana neće moći da radi ništa. Teško je predvideti kada će se naći u timu, ali to će se u najboljem slučaju dogoditi u martu", izjavio je Karadžić za "Sportski žurnal". Podsetimo, crveno-beli u narednih nekoliko nedelja očekuju da konačno debituje Branko Jorović, dok se povratak mladog plejmejkera Igora Miloševića očekuje u februaru. (MONDO, foto: MN Press) КК Црвена звезда 07/08 - Вечити ДЕЛИЈА - 12-01-2007 Стварно је велика штета... Како ствари стоје од њега ипак остаје само велики таленат. Не дај боже да је ово тачно, али ако ти после две и више година паузирања због повреде колена, не успеш у потпуности да залечиш повреду... Мислим, ко зна у каквом је стању дечко био пре ових припрема репрезенатције, па је ту значи додатно погоршао стање и сад прогноза да паузира, негде кажу и до Маја (или до Мојега ![]() Сада озбиљно... Жалосно за њега, али и за Звезду, нарочито ако сагледамо случај Јоровића и Милошевића уз то. Јеби га мајсторе, срећно... Шта се друго и може пожелети у оваквој ситуацији. КК Црвена звезда 07/08 - mige84 - 12-02-2007 Стварно немамо среће, и наравно НЕМАЊА СРЕЋНО!!!! КК Црвена звезда 07/08 - nisam_zdrav - 12-02-2007 Quote:Стварно је велика штета... Како ствари стоје од њега ипак остаје само велики таленат. Не дај боже да је ово тачно, али ако ти после две и више година паузирања због повреде колена, не успеш у потпуности да залечиш повреду... Мислим, ко зна у каквом је стању дечко био пре ових припрема репрезенатције, па је ту значи додатно погоршао стање и сад прогноза да паузира, негде кажу и до Маја (или до Мојега Чувена ФМП школа... Таквих као он има бар по неколико у свакој генерацији, само се још и раније повреде па нико и не сазна да су постојали... КК Црвена звезда 07/08 - Red Star Forever - 12-02-2007 Не бих да тотално убедачим оптимисте, али по мојим информацијама, Немања Александров највећи, ако не и већи таленат после тонија кукоча на позицији коју игра, може у будућности да се нада само рекреативном баскету и у најбољем случају 5-10 минута игре у врхунском тиму... Повреда је једноставно хроничне природе а тај исти доктор који га је оперисао прошли пут га је и сјебао тако да је пауза и све што се догађало са њим и трајало овако и оволико... Срећно му било, али тешко да ће се заиста остварити наша жеља да имамо најбољег играча у Европи што је Немања стварно требао и да буде!!! КК Црвена звезда 07/08 - kiki - 12-02-2007 А ја сам такође чула да дечко није баш склон тренирању, а тако нико не може постати врхунски играч. Такође, додуше то је можда и због страха од обнављања повреде, чини ми се да је дечко поприлично мекан, неагресиван и неборбен. То такође нису особине врхунских играча. То што је неко надарен, чак изузетно надарен, не значи да ће постати врхунски играч јер врхунског играча красе и неке друге особине - менталне, пре свега. Ко зна колико талентованих спортиста никада није успело јер психички нису успели да испрате свој таленат. КК Црвена звезда 07/08 - OrtoDelija - 12-02-2007 Quote:Не бих да тотално убедачим оптимисте, али по мојим информацијама, Немања Александров највећи, ако не и већи таленат после тонија кукоча на позицији коју игра, може у будућности да се нада само рекреативном баскету и у најбољем случају 5-10 минута игре у врхунском тиму... Повреда је једноставно хроничне природе а тај исти доктор који га је оперисао прошли пут га је и сјебао тако да је пауза и све што се догађало са њим и трајало овако и оволико... Срећно му било, али тешко да ће се заиста остварити наша жеља да имамо најбољег играча у Европи што је Немања стварно требао и да буде!!! ![]() Ово је проверено тачно!Инфо из друге руке... КК Црвена звезда 07/08 - Red Star Forever - 12-03-2007 Него играсмо ли ми ове недеље јадранску, шта би, нема никог са резултатима а ни у медијима ништа не видех... КК Црвена звезда 07/08 - 100%anti crnobeli - 12-03-2007 Quote:Него играсмо ли ми ове недеље јадранску, шта би, нема никог са резултатима а ни у медијима ништа не видех...Играсмо и пукосмо од Хелиоса. Quote:Кошаркаши Црвене звезде поражени су у Домжалама од Хелиоса 85:67, у 12. колу НЛБ шампионата. Само два играча Звезде меч је завршило са двоцифреним учинком. Тадија Драгићевић постигао је 16, а Ненад Мишановић 12 поена. У домаћем саставу, Роберт Троха убацио је 18, Мочник 16, а Крејић 13 поена. КК Црвена звезда 07/08 - kiki - 12-03-2007 Ствари ће се тешко добро одвијати уколико Караџић што пре не пронађе некога ко би Кука могао да одмени бар 10 минута. |