Delije
Вицеви2 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Вицеви2 (/showthread.php?tid=1489)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Одг: Вицеви2 - Mikelandjelo - 11-02-2010

Сједе два емо орла на грани и причају како су им животи сјебани, немају породице, друштва, посла, слаб им је улов ... Немају разлога да живе и то све. И одлуче да се баце са литице.

Утом наилази медо и чује њихов дијалог и почне да конта за себе: И мени је живот безвезе, немам никога, ничега, нема пас за шта да ме уједе ... Ма бацићу се и ја, чему све.

И баци се медо. И тако у паду сустигне орлове. А они ти њему: Медо, шта ти то радиш?

- Па слушао сам вас, и ријешио и ја да се бацим , живот ми је безвезе ...

- Али, ти, медо, немаш крила!

- Па немам.

- Јеси ти кул ....

Одг: Вицеви2 - Delije Užice - 11-10-2010

Шетају два Земунца и један каже:- Брате ај да нађемо неке рибе да се љубимо ово оно...А други каже:-Немој тебра влада херпес.
-А ко је Влада Херпес извини.

Одг: Вицеви2 - DRAGANANS - 11-24-2010

Мали Перица жарко желео 100 Е и сваки дан се молио Богу да му их посаље, али никако да му стигну...и сад један дан одлучи он да пошаље писмо Богу, али у пошти нису знали где да пошаљу писмо адресирано на Бога и пошаљу га у владу Србије...Цветковића дирнуло писмо и реши да клинцу пошаље 5 Е, јер шта ће једном детету 100 Е...Добио Перица 5 Е и одушевио се па решио да пошаље писмо захвалности Богу и напише: " Драги Боже, пуно ти хвала што си ми послао паре.Само немој више да шаљеш преко владе, мазнуле ми лоповчине 95 јевреја..."

Одг: Вицеви2 - DRAGANANS - 11-25-2010

Куца Мујо на врата Видовите Зорке. Са друге стране се цује Зорка: Ко је?

Казе Мујо: Пууу ј....м те видовиту!

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Одг: Вицеви2 - Xepoj - 11-25-2010

Дошао Мујо кући нервозан и пита га Фата шта је било...? Каже Мујо: Ма изјебо ме Интер за 100 евра! Каже Фата: Е и мене изјебо Милан! Дај болан Фато листић да видим каже Муја, а Фата ће: Није ми оставио никакав листић.

Одг: Вицеви2 - Победник! - 11-25-2010

Каже син мами :

-Мама, тата је опет пијан !

-А откуд ти то знаш ?

-Па, ено га опет брије огледало !

Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  ;D

Одг: Вицеви2 - Победник! - 11-25-2010

Циганка била трудна и кад је дошло време да се породи зове она Цигу да упрегне коње и да је вози на порођај. Цига шта ће, на брзака упрегне коње а пошто је већ пао мрак упали и фењер и крену они ка породилишту. Негде на пола пута трудови постали неиздржљиви па Циганка крене да кука да даље не може и да је дете већ кренуло. Цига види да нема куд, заустави кола и крене да помаже Циганки. Кроз 5 минута дете изађе, а Цига га прихвати и пита Циганку:
- "Шта ћу са њим?"
- "Смотај му пупак и баци га на кола!"
Чим то уради види Цига да излази још једно па и њега прихвати и регулише га к'о прво, али Циганка викну:
- "Циго чекај, има још!"
- "Пу јебем ти матер, гаси фењер, ви'ш д' иду на светло!  ;D

Одг: Вицеви2 - Kapetan Kuka - 11-26-2010

Дошао Ратко Младић кући и пита жену: Јел ме неко можда тражио ?  ;D ;D ;D

Одг: Вицеви2 - InsaNe - 12-06-2010

Вози Пироћанац девојку на мотору, и пролазе поред ћевабџинице, кад каже девојка:
''како лепо мирише роштиљ''.
Пироћанац одговара: ''хоћеш још један круг?''  Big Grin Big Grin Big Grin

Одг: Вицеви2 - vure - 12-06-2010

Шта су певали навијачи партизана у суботу испред Звездиног музеја?
пустите ме да га видим,да га видим на трен само.....'