![]() |
Вицеви2 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Вицеви2 (/showthread.php?tid=1489) |
Одг: Вицеви2 - Mikelandjelo - 11-02-2010 Сједе два емо орла на грани и причају како су им животи сјебани, немају породице, друштва, посла, слаб им је улов ... Немају разлога да живе и то све. И одлуче да се баце са литице. Утом наилази медо и чује њихов дијалог и почне да конта за себе: И мени је живот безвезе, немам никога, ничега, нема пас за шта да ме уједе ... Ма бацићу се и ја, чему све. И баци се медо. И тако у паду сустигне орлове. А они ти њему: Медо, шта ти то радиш? - Па слушао сам вас, и ријешио и ја да се бацим , живот ми је безвезе ... - Али, ти, медо, немаш крила! - Па немам. - Јеси ти кул .... Одг: Вицеви2 - Delije Užice - 11-10-2010 Шетају два Земунца и један каже:- Брате ај да нађемо неке рибе да се љубимо ово оно...А други каже:-Немој тебра влада херпес. -А ко је Влада Херпес извини. Одг: Вицеви2 - DRAGANANS - 11-24-2010 Мали Перица жарко желео 100 Е и сваки дан се молио Богу да му их посаље, али никако да му стигну...и сад један дан одлучи он да пошаље писмо Богу, али у пошти нису знали где да пошаљу писмо адресирано на Бога и пошаљу га у владу Србије...Цветковића дирнуло писмо и реши да клинцу пошаље 5 Е, јер шта ће једном детету 100 Е...Добио Перица 5 Е и одушевио се па решио да пошаље писмо захвалности Богу и напише: " Драги Боже, пуно ти хвала што си ми послао паре.Само немој више да шаљеш преко владе, мазнуле ми лоповчине 95 јевреја..." Одг: Вицеви2 - DRAGANANS - 11-25-2010 Куца Мујо на врата Видовите Зорке. Са друге стране се цује Зорка: Ко је? Казе Мујо: Пууу ј....м те видовиту! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Одг: Вицеви2 - Xepoj - 11-25-2010 Дошао Мујо кући нервозан и пита га Фата шта је било...? Каже Мујо: Ма изјебо ме Интер за 100 евра! Каже Фата: Е и мене изјебо Милан! Дај болан Фато листић да видим каже Муја, а Фата ће: Није ми оставио никакав листић. Одг: Вицеви2 - Победник! - 11-25-2010 Каже син мами : -Мама, тата је опет пијан ! -А откуд ти то знаш ? -Па, ено га опет брије огледало ! ![]() ![]() ![]() ![]() Одг: Вицеви2 - Победник! - 11-25-2010 Циганка била трудна и кад је дошло време да се породи зове она Цигу да упрегне коње и да је вози на порођај. Цига шта ће, на брзака упрегне коње а пошто је већ пао мрак упали и фењер и крену они ка породилишту. Негде на пола пута трудови постали неиздржљиви па Циганка крене да кука да даље не може и да је дете већ кренуло. Цига види да нема куд, заустави кола и крене да помаже Циганки. Кроз 5 минута дете изађе, а Цига га прихвати и пита Циганку: - "Шта ћу са њим?" - "Смотај му пупак и баци га на кола!" Чим то уради види Цига да излази још једно па и њега прихвати и регулише га к'о прво, али Циганка викну: - "Циго чекај, има још!" - "Пу јебем ти матер, гаси фењер, ви'ш д' иду на светло! ;D Одг: Вицеви2 - Kapetan Kuka - 11-26-2010 Дошао Ратко Младић кући и пита жену: Јел ме неко можда тражио ? ;D ;D ;D Одг: Вицеви2 - InsaNe - 12-06-2010 Вози Пироћанац девојку на мотору, и пролазе поред ћевабџинице, кад каже девојка: ''како лепо мирише роштиљ''. Пироћанац одговара: ''хоћеш још један круг?'' ![]() ![]() ![]() Одг: Вицеви2 - vure - 12-06-2010 Шта су певали навијачи партизана у суботу испред Звездиног музеја? пустите ме да га видим,да га видим на трен само.....' |