Delije
MUSLIN ODLAZI - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: MUSLIN ODLAZI (/showthread.php?tid=376)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

MUSLIN ODLAZI - Radza - 05-28-2004

Tipkice su cudo sto bi rekao moj ortak iz stare garde ... tipkice jebu kevu :flasa

ako znate o cemu pricam .....

p.s. imate svi pozdrav od Podbare ... :flasa

svi smo mi cigani, manji ili veci ....... :rofl :flasa

p.s. kizo reci deci koliki mi je ,,, ma ne to ....... nego iskju ...

MUSLIN ODLAZI - Lamya - 05-28-2004

Quote:Ako ti smeta moje prisustvo na ovom forumu nadji sebi drugi.

Hehe...zbog tebe da se sklanjam?!?!?![Image: Sourire34.gif]

Nebuloza je pominjati Hrista i veru na navijackom forumu-jer jedno s drugim ne ide nikako!Znaci-il' si iguman,il' navijac...a,ti vec sam odluci! ;pljuga

Da,tema...
Muslin otisao...Dzaja ostao...i?! :zbunjen

"When shall we three meet again... - Mitke - 05-28-2004

....In thunder, lightning or rain?"

Hehe, meni su bas simpaticne ove forumske magbetuse.

'Ocemo li nazad na temu + garnirung?

MUSLIN ODLAZI - UrbanBaby - 05-28-2004

Jedina dva Big Grin ozbiljna usera Smile koja su se ukljucila u ovu raspravu (od 11 stranica) i napisala svoje vidjenje situacije iz svog navijackog ugla su Red Star Forever i White Power, postovi ostalih usera nisu ni za "Srpsku kafanu", nego za "Smece".
Mozemo mi ovde svi razlicito da razmisljamo, nikome nije zabranjeno ali jedno nam je svima zajednicko svi navijamo za Crvenu zvezdu, prema tome dajte, najpre ako pricamo o ljudima iz Crvene zvezde, da o njima pricamo s postovanjem. Jebiga, mene je sramota da adresa ovog sajta nosi ime "delija" na koje sam ponosna a dodjem ovde i procitam sa koliko mrznje se pise (nije bitno o cemu), bez medjusobnog postovanja i uvazavanja nema komunikacije, nema rasprave, bolje topic zakljucati. Takodje ne smatram da je forum mesto za pisanje referata i monologa vec za pravu razmenu misljenja, upravo ovakvu kakvu su ovde izneli navijaci Red Star Forever i White Power.
Jebote, nemojte da me terate da glumim predsednika Skupstine Big Grin i da se ponasate kao ona stoka od politicara, pa mi smo bar kulturni ljudi, znamo da postujemo svoje. ;pljuga

MUSLIN ODLAZI - bojan - 05-28-2004

????...?????????? ??????? ?????????? Smile
????? ??? ??? ?? ????? namigivanje

MUSLIN ODLAZI - Бока - 05-30-2004

Sta imas Lucky ti protiv Srpske kafane? :zbunjen Big Grin

MUSLIN ODLAZI - KOHAH - 05-30-2004

?????? ?????? - ?????? ?????.
??

?????? ?? ?? ??????? ? ???? - ???? ???? ?? ?????? ?? ??? ????? ?? ??????.
?????? ??????? ?? ????????????.

MUSLIN ODLAZI - Forever Ultras - 05-31-2004

Jedno od pitanja za direktora KK:
Dokle se stiglo sa izgradnjom trena

MUSLIN ODLAZI - Mitke - 05-31-2004

Jednu za drugom, uprava FK rusi veze sa svima koji simbolisu sportski i poslovni uspeh Crvene zvezde. Muslin, KK, navijaci, bivsi igraci,.... Ko je sledeci? Na kraju ce proraditi bageri, ali ne oni koji renoviraju stadion sa "5 zvezdica", nego oni drugi - petooktobarski.

MUSLIN ODLAZI - UrbanBaby - 05-31-2004

??, ??????...????? ??? ?? ?? ???? ??????? ??? ????, ?????, ????? ???????, ???? ?? ? ????? ????? ?? ?? ???? ???? : ?????????? ?????????, ????????? ???????, ???????? ?????????, ? ?? ??? ????? ???? ?? ???????? ????? ? ??? ???? ????? ??????, ?? ? ????? ????? ????????, ?????? ????, ???????? ????, "????? ????, ??? ?? ??????? ????".