![]() |
MUSLIN ODLAZI - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: MUSLIN ODLAZI (/showthread.php?tid=376) |
MUSLIN ODLAZI - Radza - 05-28-2004 Tipkice su cudo sto bi rekao moj ortak iz stare garde ... tipkice jebu kevu :flasa ako znate o cemu pricam ..... p.s. imate svi pozdrav od Podbare ... :flasa svi smo mi cigani, manji ili veci ....... :rofl :flasa p.s. kizo reci deci koliki mi je ,,, ma ne to ....... nego iskju ... MUSLIN ODLAZI - Lamya - 05-28-2004 Quote:Ako ti smeta moje prisustvo na ovom forumu nadji sebi drugi. Hehe...zbog tebe da se sklanjam?!?!?! ![]() Nebuloza je pominjati Hrista i veru na navijackom forumu-jer jedno s drugim ne ide nikako!Znaci-il' si iguman,il' navijac...a,ti vec sam odluci! ;pljuga Da,tema... Muslin otisao...Dzaja ostao...i?! :zbunjen "When shall we three meet again... - Mitke - 05-28-2004 ....In thunder, lightning or rain?" Hehe, meni su bas simpaticne ove forumske magbetuse. 'Ocemo li nazad na temu + garnirung? MUSLIN ODLAZI - UrbanBaby - 05-28-2004 Jedina dva ![]() ![]() Mozemo mi ovde svi razlicito da razmisljamo, nikome nije zabranjeno ali jedno nam je svima zajednicko svi navijamo za Crvenu zvezdu, prema tome dajte, najpre ako pricamo o ljudima iz Crvene zvezde, da o njima pricamo s postovanjem. Jebiga, mene je sramota da adresa ovog sajta nosi ime "delija" na koje sam ponosna a dodjem ovde i procitam sa koliko mrznje se pise (nije bitno o cemu), bez medjusobnog postovanja i uvazavanja nema komunikacije, nema rasprave, bolje topic zakljucati. Takodje ne smatram da je forum mesto za pisanje referata i monologa vec za pravu razmenu misljenja, upravo ovakvu kakvu su ovde izneli navijaci Red Star Forever i White Power. Jebote, nemojte da me terate da glumim predsednika Skupstine ![]() MUSLIN ODLAZI - bojan - 05-28-2004 ????...?????????? ??????? ?????????? ![]() ????? ??? ??? ?? ????? namigivanje MUSLIN ODLAZI - Бока - 05-30-2004 Sta imas Lucky ti protiv Srpske kafane? :zbunjen ![]() MUSLIN ODLAZI - KOHAH - 05-30-2004 ?????? ?????? - ?????? ?????. ?? ?????? ?? ?? ??????? ? ???? - ???? ???? ?? ?????? ?? ??? ????? ?? ??????. ?????? ??????? ?? ????????????. MUSLIN ODLAZI - Forever Ultras - 05-31-2004 Jedno od pitanja za direktora KK: Dokle se stiglo sa izgradnjom trena MUSLIN ODLAZI - Mitke - 05-31-2004 Jednu za drugom, uprava FK rusi veze sa svima koji simbolisu sportski i poslovni uspeh Crvene zvezde. Muslin, KK, navijaci, bivsi igraci,.... Ko je sledeci? Na kraju ce proraditi bageri, ali ne oni koji renoviraju stadion sa "5 zvezdica", nego oni drugi - petooktobarski. MUSLIN ODLAZI - UrbanBaby - 05-31-2004 ??, ??????...????? ??? ?? ?? ???? ??????? ??? ????, ?????, ????? ???????, ???? ?? ? ????? ????? ?? ?? ???? ???? : ?????????? ?????????, ????????? ???????, ???????? ?????????, ? ?? ??? ????? ???? ?? ???????? ????? ? ??? ???? ????? ??????, ?? ? ????? ????? ????????, ?????? ????, ???????? ????, "????? ????, ??? ?? ??????? ????". |