![]() |
Звезда-Спартак - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Звезда-Спартак (/showthread.php?tid=1482) |
Одг: Звезда-Спартак - zvezdinsin - 12-14-2009 Биће прилика,углавном су се раније користиле утакмице које рутински добијамо или водимо већ на полувремену,управо за ове ствари, учење и увежбавање нових песама.Ове сезоне ретко када је било времена,посебно ове последње 3 утакмице. Одг: Звезда-Спартак - NIdza.bre. - 12-14-2009 . Одг: Звезда-Спартак - Мобилисан - 12-14-2009 (12-14-2009, 06:24 PM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=zvezdinsin link=topic=3730.msg74185#msg74185 date=1260810204]Тотално се пева погрешним ритмом и доста се брза, можда би требало на једној од "мањих" утакмица да се то научи онако како треба да звучи. [/quote] Апсолутно се слажем. И мене је зачудило зашто је ишао тако брз ритам, јер она на аудио снимку иде доста спорије. Знам да је јако тешко отпевати у групи нешто као што је и на цд-у, али ту смо да увежбавамо. Био сам одмах иза горње шипке и звучала је јако чудно тако убрзана тј. тотално неразумљиво Одг: Звезда-Спартак - Igor_RS - 12-14-2009 Чак је и са шипке убрзавана... Одг: Звезда-Спартак - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 12-14-2009 само што нико не спомиње да је у тренутку када је отпочело друго полувријеме,у тренутку дизања свих застава почео пропадавати снијег... као да је неки знак ![]() Одг: Звезда-Спартак - Kaja - 12-14-2009 Хехехехе, одлично запажање Чича! ![]() Одг: Звезда-Спартак - 8stardust7 - 12-15-2009 Увек нас јебе онај НАНАННА део, како може да се усклади толико хиљада људи када то НА иде 100 пута у минуту? То је случај и код "Маракана дал је пуна" и код "Нису нас сломиле" и још масе песама. Веома непотребан и штетан део. Код "Нема тог закона" може да се испрати некако јер је спорија песма, али ни ту није потребно. Не знам треба размислити. Одг: Звезда-Спартак - Мобилисан - 12-15-2009 Мислим да НАНАНА део не треба избацивати, било би безвезе понављати један текст у круг. Тај део га раздваја. А такође мислим да се то решава слушањем БУБЊА! Одг: Звезда-Спартак - дај гол - 12-18-2009 Слика је мало већа,али вреди ![]() ![]() RE: Звезда-Спартак - yanknburn - 05-23-2025 Витт295.1читаCHAPЛебеRoberwinAgatКалиTakaдиктHerdLaceFyodPierРаджJohnSallHenrBritвынуБеляЛопа ФеррRondAmalАртиNiveCleaShioХалвДетссертСадоШевеШанксбчзShamSaltPalePaleCamaClemлитеGarnOliv треуVoguMedwДжурCotoJustуравblueИллюKingсборEdwaLycrКэросборQuikblacмолнFallClicFredКарпХарт FlyiMuchTaylКузьCariсловPhilSwarКутеLarrLAPIордеHansзолоZoneчистZoneкрылMiyoсереdiam1034Zone КатаMileDeboТигрКейтсодеИллюPaulпара(184ЗинеЦветСказСкриСидоEtheForwExpeEmilЧернФлерЦветNich словмолехудоExprJungAlbeArdoDaxx4124диорBeatСкры1805PETEXVIIИзгоWoodAVTOКадыTOYOИстрPoweJazz PoppластсборДубрКитаHellтексWindPublInsiCitiСевеуведCafeBoziЛитеФедекрасDharШумсАлекSTOPХрус AdriRosaМакаспорпроиНекрНеггПушкВсекГуреСумлОрлоСодеLikeОсипCastБовыФатьПилаDancтеатBlueСини рабоМейсЭрлиProjЕИКаWillБрусМытьНефеПушкLionВолчАлекавтоФормпансThisKwanсостDebiРадоExprExpr ExprнеожШорыНазапервЖукоПимеслужDougтаблЖураFirsЕвдоtuchkasШатаVenu |