Delije
Звезда-ловћен, шумице, 28.05., 15h - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Звезда-ловћен, шумице, 28.05., 15h (/showthread.php?tid=1001)

Pages: 1 2 3

Звезда-ловћен, шумице, 28.05., 15h - Ujka Vanja - 05-27-2006

Goblin ne treba pricati u napred stvari koje nisu dogovorene. Ako se bude islo bice ljudi obavesteni,za sada jos ne postoji dogovor. Taj dan se igra i sa FMP-om utakmica u pioniru.
Sto se tice sumica...lako je sada doci kada je ulog veliki kada je protivnik zbog politicke situacije atraktivan,kada su svi videli koliko je dobro bilo na vojvodini. Sve se plasim da ne bude...dosli da budu vidjeni,ili dosli da vredjaju.

Звезда-ловћен, шумице, 28.05., 15h - goblins - 05-27-2006

Kao prvo za to dosli da budu vidjeni to meni nemoj da pricas. A za rumomet u Beranama se ide 100% samo se nezna u kolikom broju ce ici nas iz Beograda.

Звезда-ловћен, шумице, 28.05., 15h - Ujka Vanja - 05-27-2006

A ja recimo 102% znam da se jos nista ne zna namigivanje .

Namam zivaca da se prepirem ovde sa tobom. Videcemo ko je u pravu vec sutra.

Vidimo se

Ujka Vanja? Nemoj da te nema sutra na rukometu Smile

Звезда-ловћен, шумице, 28.05., 15h - KizaLion - 05-28-2006

Још бод до титуле... Наши рукометаши су уз подршку верних Делија победили и декласирали екипу Ловћена. Уз један бубањ, Делије су током целе текме добро навијале, уз велики репертоар песама. Иза гола, била је окачена парола "На Ловћену Његош спава, најмудрија српска глава". Уз стандардни репертоар песама, певало се и "Ко не скаче тај је Шиптар", "Шиптари", "Изроди", "Јеби Звездо глупе Шиптаре", "Јебо вас Мило", "Издали сте Његоша". У 1. полувремену доста дуго и гласно се певало "Јебо вам пас матер".

Цетињани су играли прљаво, јако прљаво. У 2. полувремену је Ловћенов играч ударио нашег песницом у стомак. Тада се и задесио и прекид утакмице. 2-3 играча Ловћена су провоцирали публику са уздигнутим словом Л.

При крају утакмице, на врху нашег испуњеног копа, била је подигнута парола "Ма шта причали изроди са Цетиња, Црна Гора је српска светиња!". И на крају утакмице играчи и тренер су дошли да прославе са нама вредну победу.

Наредна и последња утакмица, игра се у среду у Беранама. Титулу још нисмо освојили, а наши рукометаши подршку и те како заслужују!

Звезда-ловћен, шумице, 28.05., 15h - Milos_cz - 05-28-2006

Quote:Цетињани су играли прљаво, јако прљаво. У 2. полувремену је Ловћенов играч ударио нашег песницом у стомак. Тада се и задесио и прекид утакмице. 2-3 играча Ловћена су провоцирали публику са уздигнутим словом Л.
Izvini, ali sta simbolizuje slovo L u Srbiji - ne znaci valjda luzeri :lol:

Звезда-ловћен, шумице, 28.05., 15h - 100%anti crnobeli - 05-29-2006

Quote:
KizaLion Wrote:Цетињани су играли прљаво, јако прљаво. У 2. полувремену је Ловћенов играч ударио нашег песницом у стомак. Тада се и задесио и прекид утакмице. 2-3 играча Ловћена су провоцирали публику са уздигнутим словом Л.
Izvini, ali sta simbolizuje slovo L u Srbiji - ne znaci valjda luzeri :lol:
Л као либерали у ЦГ странка,која се од свог настанка 1990. залагала за независност Цг,а на Цетињу су увек имали најјачу подршку.Непостоје већ године ја мислим.

Звезда-ловћен, шумице, 28.05., 15h - Majka Mara - 05-29-2006

[Image: 0506_cz_lovcen_2.jpg]

Звезда-ловћен, шумице, 28.05., 15h - Majka Mara - 05-29-2006

[Image: IMG_2157.jpg]
[Image: IMG_2160.jpg]
[Image: IMG_2034.jpg]
[Image: IMG_2182.jpg]