Delije
Млађе селекције - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Млађе селекције (/showthread.php?tid=1219)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Млађе селекције - Mikelandjelo - 09-04-2007

Онај мали Иван Фатић, што игра за Интер, зар он није из нашег омладинског погона? Па Јеремић, који је у Бенфици ...?

Млађе селекције - Miha18 - 09-04-2007

можда неко од вас зна шта је са Миладиновићем ( Игор, не Бојан ) он је био оцењиван као велики таленат па јер је још увек тако?

Млађе селекције - Ђоле - 09-04-2007

Њему је ваљда тек 17 година,полако...

Млађе селекције - Војник_севера - 09-06-2007

Quote:Јагош Вуковић,Немања Николић,Немања Златковић,Ненад Срећковић,Милош Рељић,Милош Обрадовић,Ненад Томовић...нису ли то све велики таленти наше школе фудбала?И Славко Перовић...

Плус Марко Николић

Млађе селекције - Војник_севера - 09-06-2007

Одлична тема.Моје мишљење о нашој омладинској школи је све у свему позитивно.Да подсетим пре 2 године на турниру у Вијаређу
који је незванично првенство света за млађе категорије ушли смо у полуфинале,и судијском крађом смо испали од Јубентуса или Милана.То је генерација пандан са овом талибанском генерацијом предвођеном зубатим Јоветићем и другим фрањевцима који су испали у такмичењу по групама.Резултати из наше омладинске лиге нису репрезентативни,ја лично ценим резултате са европских такмичења.

Ипак из омладинске школе изађе свега 3- 4 играча који се придруже првом туму остали траже срећу у другим клубовима.

Чини ми се да имамо у свакој генрацији барем 2 или 3 играча који су екстремно квалитетни.

По мени главне узданице су Јагош Вуковић,Милан Пршо,Игор Миладиновић,Марко Николић и голман Павловић који је по карактеристикама бољи од Владе Стојковића мислим на партије за време док је био омладинац.

Време ће показати,али мислим да је много важна и политика клуба,односно колико ће места момци из омладинског погона имати прилику да се докажу као првотимци.

Било би добро да овде после сваког кола пишемо резултате и извештаје са тих утакмица,наравно они који то прате.

Млађе селекције - vare - 09-06-2007

Quote:Време ће показати,али мислим да је много важна и политика клуба,односно колико ће места момци из омладинског погона имати прилику да се докажу као првотимци.

E ово је јако битно (бар по мени) .

За резултате би било добро, пратити их. Велика је штета што на званичном сајту нема инфорамција о млађим селекцијама.

Млађе селекције - SerbianEagle - 09-07-2007

Једно питање...

На који начин може да се доведе у Звезду један дечко (15 година), значи још дете који живи у Хрватској и за кога се отимају динамо и хајдук. Значи, Србин је али није у могућности да се сам пресели у Београд.

Он је велики таленат и ја грантирам да ће се за њега чути јако брзо, али се бојим да ће носити контра дрес.

Кога ли би се морало контакирати

Млађе селекције - Леса - 09-07-2007

Па можда да га доведеш на пробу...

Млађе селекције - Nesho - 09-07-2007

Пробе су у Звезди биле прије 2 мјесеца. Један дјечак 91.год из Подгорице је био на пробу и прошао је. Они су му дали стан, који дијели са још три вршњака, и прима 150 еура за мјесец дана. Знам да из те генерције прошао само један, а из млађих много више и да је потребна добра препорука од стране менаџера или предходног тренера јер они не могу баш да процијене за тако кратно вријеме предиспозиције младог дјечака.

Млађе селекције - Ђоле - 09-07-2007

Quote:Једно питање...

На који начин може да се доведе у Звезду један дечко (15 година), значи још дете који живи у Хрватској и за кога се отимају динамо и хајдук. Значи, Србин је али није у могућности да се сам пресели у Београд.

Он је велики таленат и ја грантирам да ће се за њега чути јако брзо, али се бојим да ће носити контра дрес.

Кога ли би се морало контакирати

http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=1301&News=1301

Није за његово годиште али вреди покушати!