![]() |
Куп 25.11. Среда - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Куп 25.11. Среда (/showthread.php?tid=1476) |
Одг: Куп 25.11. Среда - DonUltras - 11-25-2009 (11-25-2009, 10:22 PM)RedSpartans link Wrote: Оће ли бити неких слика са кафеа?Оне са делије.нет су лоше до јаја мало се преиспитај шта пишеш, слике могу или да ти се допадају, или не.Али никако да кажеш да су лоше до јаја... Одг: Куп 25.11. Среда - RedSpartans - 11-25-2009 Ај ми реци искрено јел се теби свиђају слике са делије.нет са ове текме? Могле су да се направе десет пута боље слике, с обзиром на издање Одг: Куп 25.11. Среда - Neca - 11-25-2009 (11-25-2009, 11:09 PM)RedSpartans link Wrote: Ај ми реци искрено јел се теби свиђају слике са делије.нет са ове текме? мислим да је поента да не треба да пљујеш нечији рад који је такав какав,имаш неко своје мишљење и задржиш га за себе.. Одг: Куп 25.11. Среда - Kaja - 11-25-2009 Фина бројност данас, навијање јако добро, мада ми увек морамо боље! Е овако, само да кажем, нема везе што је Суботичана било онако мало, веома је похвално што су уопште и дошли да бодре свој клуб. Зар није лепо видети кавез пун људи или да их буде пар десетина или стотина него да зврји празан као када дође, лупам, Хајдук. Одлично је што и за те мале клубове има ко да навија. Морамо поштовати туђе да би наше било боље ![]() Одг: Куп 25.11. Среда - ORTHODOX.NS - 11-25-2009 врло добро одрађено...само мислим да нам требају неке нове живље песме да напале масу... да буде као у кошници.... мало брже песме Одг: Куп 25.11. Среда - Igor_RS - 11-25-2009 (11-25-2009, 11:09 PM)RedSpartans link Wrote: Ај ми реци искрено јел се теби свиђају слике са делије.нет са ове текме?А шта си ти урадио да те слике буду боље? Лако је пљувати по туђем труду, направи нешто и докажи да ти можеш или умеш боље. Јеси некад размислио како би ти помогао у остварењу заједничког циља? Мора да можеш да помогнеш на неки начин, само треба добра воља. Слике су такве какве јесу и на сликама се види то што треба да се види, слике нису прављене за изложбу фотографија. Немој да видим некога овде да пљује по званичном сајту јер ће истог момента бити обрисан и банован са форума. Вратимо се теми, нема потребе за даљом расправом... Одг: Куп 25.11. Среда - Neca - 11-26-2009 На почетак утакмице велики број људи је каснио,али на крају кад се све сабере леп број људи на стадиону(узмимо у обзир да је радни дан),исток лепо попуњен и расположен за песму,па и скакање у неким тренуциа што је за похвалу,док за запад могу слободно да кажем "мртав".Некако су ми деловали незаинтересовано можда и зато што их је било нешто мање него на прошлим утакмицама.А сад што се тиче нас,навијање по мени прво полувреме лошије од другог.Криво ми је што је лоше отпевана на целом свету ми је све,дуго се није певала чак ми се учинило да неки људи не знају песму или су је заборавили..Иначе би издвојио,свуда грми около и кад прозивамо комшије,чини ми се да се тада људи посебно заинтересују и дају свој максимум..Све у свему лепо изање.Следећа утакмица дерби,да буде пун север и пружимо свој максимум због нас,а и због играча.. Одг: Куп 25.11. Среда - Red Star Forever - 11-26-2009 Радни дан јесте допринео да многи дођу са закашњењем, такође је и јуче била слава, али све то није утицало да се нешто приметно смањи бројност на Северу, као и на Истоку, који је овог пута експлодирао - не знам шта се тачно десило и како је онолико људи било на овој трибини... И сам сам био у закашњењу због радних обавеза, те не видох ни први гол, а ни шта се и како певало у тих првих 15-20 минута... Солидно је било до краја полувремена, нешто слабије него друго, али то је било и за очекивати, јер су људи пристизали, здравили се, размењивали по коју итд. ... Није то оправдање, али то је нешто што се обично обави пре утакмице, овог пута није било времена... Сем стандардних песама подршке нашем тиму, лагано смо се и загревали за предстојећи дерби од кога сви пуно очекујемо... И резултатски, а и навијачко издање би требало да буде врхунско... Ћале ти у ђубретарима, Нек живи Звезда, у једном моменту цео стадион на ногама и све трибине скачу уз И ко не скаче тај је гробар... На крају утакмице фудбалери су испраћени са Њега *ебемо, њега *арамо... Од "наших" песама издвојио би Звезда ми је све, Од рођења мог, Душмани хоће да нас униште, Звезда игра тотално другачије од других, Дај гол (обе верзије), Ајде Звездо сад на гол, па у једном периду подела трибине и добрих десетак минута наизменично певање Публика је твоја... Ни овог пута нису изостале песме подршке нашем другу Урошу Мишићу, као ни песме посвећене нашем Космету... Наравно, на свакој утакмици и неки визуелни елемент... Неколико барјака се вртело већи део другог полувремена, а овог пута акценат је био на бацању ролница на почетку другог полувремена... Сјајна слика која је потрајала више минута, јер их је било толико много да нисмо успели све одједном да избацимо... У последњој четвртини утакмице много посла за редаре, требало је скупити гомилу папира са атлетске стазе... Укратко, добра увертира за дерби и одлично загревање за комшије... У суботу на нашем стадиону морамо да напунимо сваки педаљ трибине и да грмимо као никад како би заједно са фудбалерима остварили победу која нас за три корака приближава жељеном трофеју!!! Одг: Куп 25.11. Среда - KizaLion - 11-26-2009 Одг: Куп 25.11. Среда - Red Star Forever - 11-26-2009 (11-25-2009, 08:22 PM)дрвосеча link Wrote: Суботичане преко нисам ни чуо.. били су неми филм. Похвала за њихов транспарент на ћирилици. Није баш да се нису уопште чули... Додуше, певање се није чуло, али бубњеви су им доста јаки и у пар наврата су баш добро одзвањали... Што се тиче самих Маринаца, похвала за долазак, бројност, изглед, лепо је кад имаш неког преко пута са ким можеш да се надмећеш... А ћирилица је мислим последица тога што је већи део екипе (групе), ако не и цела, српски... А у мешовитој средини опстајеш само ако гураш своје... У супротном, више те нема... То никако није оправдање онима који не користе ћирилицу, али то је сад нека друга прича, вратимо се теми... |