![]() |
Odense - Zvezda 2:2 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Odense - Zvezda 2:2 (/showthread.php?tid=174) |
Odense - Zvezda 2:2 - Niski Delija - 09-25-2003 Sto se igre tice, odbrana me je bas iznenadila u negativnom smislu, cak ni Vidic nije bio potpuno koncentrisan i pomalo je kriv za drugi gol. Igrali smo ovaj sugavi 5-3-2 i to mi je bolo oci od samog pocetka. Svaka cast Sarcu za dve asistencije, a Zigic i Bogavac su strava tandem, najvisi i najnizi igraci u nasoj ligi :ruke Bakljada i tuca sa policijom je bila dobra, a navijanje se culo samo na momente, ali daleko od toga da je bilo lose. Na Marakani bi trebalo lagano da prodjemo, a atmosfera ce nadam se biti do jaja, osim ako nam ovi iz UEFE ne uvale neku kaznu :finger Odense - Zvezda 2:2 - Pjer - 09-25-2003 Igra je bila na uobicajenom nivou a to je manje vi Odense - Zvezda 2:2 - cazzo_FCRS_forever - 09-25-2003 sta da vam kazem? dosli neki indijanci u dresove sugoslavije i sa salovima pakistana i dobili batine. bakljada dobra navijanje super. Odense - Zvezda 2:2 - Ђоле - 09-25-2003 Quote:Budimo realni, jedino mi se odbrana "svidjala" kako je igrala, izuzetno slab tim mozda u zadnjih 15-20 god nismo imali slabiji tim. U onaj od prosle godine sam imao vise poverenje videlo se da igraju setite se kijeva i lacija. Hvali nam neko da dodaje lopte nema takvog ... Gaga,stanam vredi sjajna igra protiv Lacia,kad smo spusili u dva meca! Odigrali smo kao lacio prtiv nas,cak mozda i malo bolje,efikasnije! Manite se ljudi tog umiranja u lepoti igramo na rezultat kao i cela Evropa! Odense - Zvezda 2:2 - LovacNaJelene - 09-25-2003 Deluje kao da su se borili, ajde bar nesto. ![]() Odense - Zvezda 2:2 - LovacNaJelene - 09-25-2003 ![]() Odense - Zvezda 2:2 - Neso - 09-25-2003 ma daj lud je onaj ko osudjuje nerede i baklje pa da li smo mi ljubitelji fudbala ili navijaci?po njihovom stavu trebali bismo da vicemo napred nasi??hvala Bogu sto nije tako e sad o tekmi nemam sta da kazem jer sam idiot zaspao u 6 a ustao u 7 jer sa prethodnih dana zaglavim u gradu kasno legnem pa prokleta prva smena.....cale mi je sve ukratko prepricao i mislim da je 2:2 sasvim OK reziltat za prolazak.....e na meni je sad da probam da nagovorim matorog da me pusti da idem na revans sa delijama iz Loznice.... POZ PS dobio sam prvog keca danas ![]() ![]() Odense - Zvezda 2:2 - mad head basel - 09-25-2003 bilo je do jaja dosao sam upravo sad iz odense de je bila ludnica naj bolje gostovanje bakljada,tuce,pizdarije do jaja samo sto su nam oni gastosi sjebali gostovanje pevali neke gluposti neka sranja brzali i tako jebem im majku !!!Nema veze tekma je bila okay video sam samo 2o min od tekme heheheheh !!!pozdrav japanac Odense - Zvezda 2:2 - UltraGudra - 09-25-2003 Evo upravo sam se vratio... jedno od boljih gostovanja Delija...ali od sada vi nemate pojima koliko ja mrzim ovu stoku seljacku od Gastarbajtera!!!!!!!!!!!! Rak ih pojeo!!!!!!!!!!!! Odense - Zvezda 2:2 - mad head basel - 09-25-2003 oprosteno ti je!!!!!heheheh bilo JE DO JAJA SAMO DA PONOVIM NAJ NAJ TUCE NAJ NAJ PIZDARIJE I JAKA POLICIJA ALI SMO IPAK NAJ JACI!!!!!!! :boks :boks :boks SAMO OVI GASTOSI JEBEM IM JA NANUU IDEM DA SPAVAM AKO BUDE NEKO IMO NEKE SLIKE NEK MI POSALJE P.S GUDRA SLIKE SU DO JAJA ;pivo CASTIM PICE |