![]() |
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879) |
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - 100%anti crnobeli - 06-04-2013 Док критиковање Стојадиновића због довођења Гарида на уштруб Мићка могу да разумем, с обзиром да су обојица добри у дефанзиви и куртони у офанзиви, дотле критиковање довођења Дауде заиста не разумем, поготово критиковање на уштруб Мудринског, једног осведеченог ЈСЛ дрвета. Људи који стављају знак једнакости између Дауде и Мудринског или чак овог другог сматрају бољим треба да се запитају да ли се у фудбал уопште разумеју!!! Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 06-04-2013 Где је неко написао да је Мудрински бољи. У овом случају је проблем гомилање играча на тој позицији, док нам на другим фале играчи. Ако је одлучено да дође Дауда, Мудринског смо морали да продамо у том тренутку као најбољег стрелца лиге. Или да га исфорсирамо још једну полусезону да набије статистику па да га продамо. Да смо ми играли са два шпица то би била друга прича, али пошто играмо са једним, направили смо претерану гужву, која нас је коштала новца. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 06-04-2013 Ја тврдим да је Мудрински био кадар да да два гола Кули, један Крагујевцу и један Смедереву. А то је уједно и голгетерски биланс црнца који је задужио број 9 и на себе узео одговорност да ће да даје голове. Спортски директор поред спортског мора добро да процени и финансијски моменат. А ту је Стојадиновић доживео дебакл. Ако је неко дрво, на 13 голова тог дрва на јесен, требало га је пустити да игра пролеће, а он би са 4-5 евентуалних голова постигао сасвим солидну цену. Овако је он склоњен у страну и сад не може за њега да се узме жута банка. А није планиран нападач да буде доведен, већ је доведен у минут до 12 као дај шта даш варијанта. И што је најгоре од будућег трансфера црнца, велико је питање који ће клуб имати профит, јер и Стојадин мора да стави себи нешто у џеп. Е то је наш СД који је јуче преживео још једну седницу УО-а! Чекамо следећи понедељак... Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - mauzer - 06-04-2013 Стојадиновић је довео 2 играача Дауду солидан и гаридо нажалост најбољи код нас на тој позицији јер је Мићко кренуо као бек па наставио да крпи рупе па најодговорнија позиција у одбрани не иде то тако Будимосрећни ако га РП одведе Нама треба тим а не крило игра бека бек халфа нема скока У крајњој линији није проблем никог променити а ли пре Стојадиновића радио је Аџић а једини озбиљан тренер је птишао у Кину Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - 100%anti crnobeli - 06-04-2013 (06-04-2013, 03:38 PM)Пијанац link Wrote:Ја тврдим да је Мудрински био кадар да да два гола Кули, један Крагујевцу и један Смедереву. А то је уједно и голгетерски биланс црнца који је задужио број 9 и на себе узео одговорност да ће да даје голове. Имао је и Калуђеровић светлу јесен у првој полусезони па је после показао своје право лице - дрво. Играо је и Мудрински почетком пролећа све док је онај демагог био тренер Звезде па није могао вола да убоде, против Рада нпр. је немогуће промашивао. Мудрински је спор, нема технику, нема шут, док је Дауда јак к'о бик (на дербију је једини код нас добијао ваздушне дуеле), има солидну брзину (сети се како је са наше половине претрчао ону двојицу из Спартака), има технику, има добар шут из даљине (сети се оне пречке). Уз пристојан везни ред и редовно плаћање он ће постати машина, а Мудрински ће и даље остати играч за Јагодину, Хајдук Кулу и сличне клубове. Да је Мудрински требало да буде продат зимус требало је (у ствари он, као ни Милијаш није требало ни да буде довођен - хвала великом демагогу звездашу Јанкели на томе), али то и даље не мења на ствари да је довођење Дауде добар потез, а све ове играче које сте навели на његовој позицији којима он наводно заузима место, уз дужно поштовање оних који тек треба да се докажу ( нпр. Михајловић и Ожеговић) могу само копачке да му чисте. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 06-04-2013 Од голгетера се очекују голови! А не да му ја памтим пречке, ваздушне дуеле и како је вукао двојицу бизгова из Спартака од центра на леђима. А 4 гола би ти дали сви горе набројани нападачи, као и Касалица, Асамоа и Милуновић да су играли цело пролеће као најистуренији испред противничког гола. Мени нису толико битна имена свих ових играча, ни квалитети, а приближно су исти, колико промашаји СД-а. Неуспех у довођењу свих оних играча које је спомињао у току прелазног рока је покрио финансијским проблемима. То би било коректно да пре уласка у клуб није изјавио да је за довођење квалитетног појачања много битнији нос да се нађе играч, него финансијски моменат. А Дауду је довео у последњи час да, иако нам нападач поред 6-7 имена који фигурирају за ту позицију није био ни најмање потребан, да му прелазни рок не би остао само на Гариду. Тог дана да је нашао голмана, он би голмана и довео. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - NightMare - 06-05-2013 Слажем се да Стојадиновић треба да оде иако немам идеју ко би то могао да ради. Јбг, слажем се и са тим да је Дауда бољи нападач од свих које имамо. Ништа посебно али тренутно наш најбољи. А као и сваки странац, док је добијао кинту давао је голове и играо, чим је престала исплата, почео да додаје противничким голманима. А супер би било да нам је то једини проблем. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 06-05-2013 Резултати Стојадиновићевог рада: http://www.mondo.rs/s292754/Sport/Fudbal/Pantic_Mijailovic_i_Srnici_tuzili_Zvezdu.html http://www.mozzartsport.com/vesti/mijailovic-i-pantic-trazili-raskid-ugovora-sa-zvezdom Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - 100%anti crnobeli - 06-05-2013 Да, да, сигурно је то резултат искључиво Стојадиновићевог рада. :o Пијанац, наравно да се очекују голови, али си према Дауди из неког разлога престрог, иако знам да ни сам не верујеш у пола од тога што опричаш о њему ;D. Што се мене тиче, он је показао потенцијал и уз правилан рад и пристојан тим и нормалну управу, убеђен сам да ће показати много. Сад на страну што све побрајано, с обзиром на тренутну ситуацију делује као научна фантастика. У крајњој линији ако не код нас, код других хоће (ко је рекао Баркос). С друге стране, Мудрински је био и остаће ЈСЛ дрво и може да успе само у неким клубовима без амбиција типа Хајдук Кула, Јагодина и слично или у неким азербејџанско-казахстанским лигама. Мада и тамо тешко, с обзиром да су они кренули силне паре да улажу фудбал. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Eribo - 06-05-2013 Што се тиче раскида уговора, само ме занима који ће нам од њих стварно сасути сол у рану преласком на другу страну брда ?! |