![]() |
Jos jedno zanimljivo gostovanje u Trstu - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Jos jedno zanimljivo gostovanje u Trstu (/showthread.php?tid=221) |
Jo - pravi Bole car - 12-12-2003 A ja sam princ koji ce da :jebanje Snezanu na belom konju dok ce patuljci da gledaju! ;pljuga Jo - Anonymous - 12-12-2003 Orthodox Boys, izvinjavam se na gresci kad sam kucao 11. umesto 12. Inace sve informacije sa tog sajta su pravovremene i tacne. Inace danas ce neko da nazove RK ili Reviju (nemam broj) pa ce javiti. U Zurnalu danas nisu pisali o Zvezdi, a kamoli da igra. Jo - orthodox boys - 12-14-2003 Evo vratili smo se iz Laskog. Pandura bilo pun k...c prosto da ne poverujes, jer su prosle godine lose prosli :jebanje , ovog puta su se bas pripremili ali nista znacajnijeg nije se desilo osim manjeg naguravanja.Na kraju zasluzena pobeda Zvezde uz vec tradicionalnu sok zavrsnicu,Navijanje solidno celu tekmu, forsirale su se pesme po vise minuta pevanja uz bubanj, lepa bakljada 5-6 baklji odjednom upaljeno, nekoliko dimova, naravno uz barjake, a kop je jako lepo izgledao na kraju uz sve to! Posle tekme :flasa ;pivo Toliko za sad bice i fotke a ima i vhs snimak navjanja ![]() Idemo na spavanje, smoreni smo do jaja, a danas se jos pali u Trst na rukomet! ORTHODOX BOYS - RED WHITE POWER Jo - Godra - 12-14-2003 OB je ponovo opravdao sva ocekivanja. Steta sto su ovi na Pinku smanjili ton, ali i pored toga se pesma odlicno cula. Nije znaci bilo incidenata sa Green Bottles ![]() Koliko vas ide u Trst? Pozdrav. Jo - Forever Ultras - 12-14-2003 Evo i ja da cestitam Ortodox Boysima, stvarno ste dobro izgledali u hali a baklje su bile pravi pogodak... ![]() poz, budimir Jo - UltrasLondon - 12-14-2003 E, ako neko ide u Trs' da mi donese jedan suskavac i kais sa indijanskim poglavicom kao kopchom. UK Nikola Snezana ne da je pervrzna nego je to bruka... Jo - delija013 - 12-14-2003 Quote:E, ako neko ide u Trs' da mi donese jedan suskavac i kais sa indijanskim poglavicom kao kopchom. Jesi dobio fJorda iz Norveske???? Jo - Pretorijanac - 12-14-2003 Gostovanje je bilo odlicno..bilo nas je 4voro iz MUNICH BEAUTYa ;pljuga jbg dosli smo tek na poluvreme ali dobro je da smo uopste stigli..nije bilo moguce da ostanemo preko vikenda pa da zajedno sa OB odradimo TRST...nema se vremena..ali ipak 5 sati ljuljana za samo jedno poluvreme nebih svako uradio i ISPLATILO se :ruke poz za OBoyse ______________ ne nema tog zakona koji moze da me od tebe otera... Jo - UK_Nikola - 12-15-2003 Quote:Gostovanje je bilo odlicno..bilo nas je 4voro iz MUNICH BEAUTYa ;pljuga jbg dosli smo tek na poluvreme ali dobro je da smo uopste stigli..nije bilo moguce da ostanemo preko vikenda pa da zajedno sa OB odradimo TRST...nema se vremena..ali ipak 5 sati ljuljana za samo jedno poluvreme nebih svako uradio i ISPLATILO se :ruke Stvarno ste ludi. Svaka cast. Naravno i OBima! Jo - supreme - 12-15-2003 Svaka cast OB za odlicnu predstavu, nisam uopste ni sumnjao u vas. Javite kada preuzimamo Brdo kod Kranja da vam se pridruzimo... namigivanje |