![]() |
Da pohvalim Moderatore!!!!!!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Da pohvalim Moderatore!!!!!!!! (/showthread.php?tid=225) |
Da pohvalim Moderatore!!!!!!!! - Pretorijanac - 11-25-2003 UltraGudra, cuj nisi BURZUJ a ko prica DEVOJCICAMA kako radi na AERODROMU i ono kao zasluzen je za nabavku i odlazak robe i tako to....i radi u glavnom na kompu...koliko ja znam tim ljudima je velika plata a namigivanje namigivanje namigivanje da i ja moram da pohvalim admine i moderatore...sajt je sve bolji....i sto vise video zapisa to bolje... pozdrav za Gudru i Mishu iz K Da pohvalim Moderatore!!!!!!!! - Веља - 11-25-2003 Budo, mislim da je nemoguce uslikati na jednoj Zvezdinoj tekmi "pisanje uz juzni vetar"! ![]() ![]() ![]() Jerbo mi takve debile na tribini nemamo! A ako bude neke ekskluzive u bilo kom drugom smislu, bitice uslikane, ne brini! Verujem ja u Kizu! ![]() ![]() ![]() Da pohvalim Moderatore!!!!!!!! - Jackass - 11-25-2003 Jer Gudra je maneken,jer Gudra je maneken... Janko,izvalio si ga za ovaj aerodrom za medalju :rofl Da pohvalim Moderatore!!!!!!!! - UltraGudra - 11-25-2003 Pa sta treba da pricam devojcicama.... jos sam ja i dobar kakav je Roma,on ni sam vise ne zna sta laze... ali jebiga ribe to vole.... Pozdrav za celu ekipu sa ovoga Topica.... Manioooo Majkooooooo!!!! Da pohvalim Moderatore!!!!!!!! - Red Star MG - 11-26-2003 @Pretorijanac: Hvala na pozdravu :finger @UltraGudra Drugi put oticu po pljeskavice ![]() Da pohvalim Moderatore!!!!!!!! - Modrichha - 11-26-2003 SAmo pricaj ali nemoj previse da se ne istopi... :rofl Da pohvalim Moderatore!!!!!!!! - пајаamp;јаре - 11-26-2003 pozdrav mg-u... i ja nisam pravi boske nego lazni... ali ;pivo uvek ![]() ultra gudra svaler bez prmca... skinuo je bosketu ribu koju on zeli citav zivot za pet minuta , ali neljuti se boske jedno ;pivo dva tri , tekila i oprosteno :rofl :rofl :rofl krivo mi je sto ne dolazite da pobedu proslavimo dostojanstveno kao i posle derbija(3:0 :jebanje ) ! :megafon ale ale , ale ale nema ultreee bez gudreee... :ruke Da pohvalim Moderatore!!!!!!!! - UltraGudra - 11-26-2003 Valjda ce doci jednog dana tih njegovih 5 minuta,ja ga uopste ne sprecavam u tome.. namigivanje Batice,poceo si da se manekenises kao ja... imas nove slike na Delije.netu(Tekuca sezona) iz Norveske... ti i svaler iz Rome ,sa Cika Drazom ;pljuga Najezila mi se koza kad se podsetim na 3:0... ja bi se pojeo sto necu moci da budem sa vama,jer nekako osecam da prolazimo i da ce biti ludnica na severu.... Ostavite sutra bar i za nas grlo na tribini!!!!!!!!!!!!!!!! Pesmica je do jaja... Da pohvalim Moderatore!!!!!!!! - Pretorijanac - 11-26-2003 Gudra je maneken, Gurda nosi stvari totalno drugacije od drugih, Gudra nosi stvari totalno drugacijee...dam dam dam ![]() ___________________ ..ne nema tog zakona koji moze da me od tebe otera.... Da pohvalim Moderatore!!!!!!!! - ULTRA ROMA - 11-28-2003 Quote:Pa sta treba da pricam devojcicama.... jos sam ja i dobar kakav je Roma,on ni sam KO LAZE BRE ??? JA ??? NIKAD ;pljuga ;pljuga ;pljuga Sledeca svaleracija je zakazana za 02.12. Varese!!! Samo sto neverujem da Talijanke padaju na fazon, ono "ja sam bolan iz Sarajeva a ti ????" Gudra, sto ne ispricas kako si u vozu za Oslo lizao onoj plavusi sise, kad nas je Praktikant slikao !!! |