![]() |
Jesenja titula na vidiku! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Jesenja titula na vidiku! (/showthread.php?tid=242) |
Jesenja titula na vidiku! - Веља - 12-08-2003 @Toma: I tako ti na sJebi imas Zvezdin sal i pridjes liku sa partizanovim i pitas ga za koga navija... I onda ti on kaze za Zvezdu i onda ti njemu probas da skines sal.... I opet... I opet tata kupio kera s' plavom kapicom, krive noge ima i mrda palicom av av... I onda ti udjes na istok i krenes da nam skidas zastavu... I onda odes sa stadiona i iznabadas likove iz Subotice i Sombora... bla... bla... bla... bla... bla... Kizo, molim da se nasem Tomi promeni podnik u "supermen"! :rofl Pa sve i da je istina ovo sto si napisao, opet pokazuje neke stvari. Mislim, ako je istina Tomce, da ste tukli neke idiote iz Subotice i Sombora, to nije nasa ekipa, nego verovatno neki indijanci koji su zapucali na tekmu... Gde je hrabrost??? Zatim, opet ste hteli da nam ukradete zastavu, ali niste mogli jer je bilo previse cigana oko vas... Argh... Pa, jel treba da vam pokacimo zastave na ogradu ispred juga, pa da dodjete sami da ih pokupite, a mi recimo treba da budemo na pristojnoj razdaljini, kako bi vi imali muda uopste da probate da ih skinete...? Sinovac, ne uzima se zastava nekoj ekipi tako sto je ukrades kad je ta ekipa mnogo daleko od nje i ne moze da brani zastavu... To je jajarizam! Zastava se uzima kad je ta ekipa ( kojoj skidas zastavu, jelte ) tu, kad moze da je brani, pa i ako ti daju zastavu uz da te mole da ih ne bijes, onda je elegantno uzmes, ali ako se biju i brane zastavu, onda pokusas da je otmes "na ruke"! A ne, "nismo smeli da uzmemo zastavu jer su gani bili oko nas"... Mars sramoto jedna! :boks Da bude bolje... Radikalno bolje! Aca Vucic za predsednika! namigivanje Jesenja titula na vidiku! - boby jeeeeey - 12-08-2003 nemojte tomu napadati.toma je nas vadikal :rofl a iponosi se time sto je glodar :rofl pustite ga da nam i dalje salje izvestaje sa njihovih perverzno dobrih akcija ![]() TOMA ZA PVECEDNIKA :lol: Jesenja titula na vidiku! - Godra - 12-08-2003 Sto meni niko ne rece da je bilo smrt - pogleda u pekari? Nego, Soko koji grmi nije spomenuo incidentnu situaciju sa zenom zmajem. A admin je inace prestao da pije pivo, ako niste znali. Ne pije od 07 do 11:30. I gadan je kad se napije. Steta sto Tomo je bio maskiran inace... A Vovjoda nosi Zvezdine salove... Pa da mi platis ne bih stavio neko partizansko prljavo sranje na sebe. I bio na tribini sa slinavima. Koji je to kompleks. Steta sto Tomo nije probao da na istoku stavi zastavu SRS. Mora da ju je negde stekao, a Tomice? Tomice, kako ono ide: "Ponos grada ti si nasega, volim te jedina, volim te najdraza, jer svako ko te voli, sada je sa nama tu, do kraja Zvezdi verni i Beograadu!" Priznaj da ti se svidelo. I jos jedno pitanje. Da li pratis i tekme Kabela i Novog Sada? Jesenja titula na vidiku! - vovjoda - 12-08-2003 za Hooligana: Quote:Pa sve i da je istina ovo sto si napisao, opet pokazuje neke stvari. Mislim, ako je istina Tomce, da ste tukli neke idiote iz Subotice i Sombora, to nije nasa ekipa, nego verovatno neki indijanci koji su zapucali na tekmu...nema za cega da ti se pravdam dali je istina ili nije a recimi ti dali bi se ti zaleteo na grobare ako bi njihova brojnost prelazila 500ljudi a vas ni 10 :zbunjen Kako to sto si ti naveo moze da bude kradja to je po meni otimanje jer smo mi ipak bili na vasoj tribini gde ste svi bili prisutni,drugacije bi bilo da ste vi okacili zastave i otisli a mi dosli i pokupili e to je kradja . za Godra(u): ;pivo Jesenja titula na vidiku! - Ljubitelj_dima - 12-08-2003 Aman koja otimacina ? lepo ti rece covek jajarizam ! sto je lepo biti glup... Baklje opet i nadam se opet i opet i jebes zakon :finger Jesenja titula na vidiku! - Веља - 12-08-2003 Heh... Tomo... Stvarno si uporan da pokazes neke stvari... Prvo, koja je hrabrost uci na nasu tribinu, ako te niko ne zna kao vidjenijeg grobara, a pri tom si na sebi imao Zvezdina obelezja? Sta sad, ako ja npr. stavim partizanov shal, kapu... i udjem na jug, odkud ces ti znati da ja nisam grobar... OK. Teze je uzeti zastavu nekome na njegovoj tribini nego li je ukrasti kada nema nikog, ali jedino pravo otimanje zna se kako se radi. Jedino kada je uzmes licno od ljudi koji je nose, tada se zastava moze smatrati otetom. Pa cak i ako ne prebijes toga kome uzimas transparent. Kao stu su nasi drugari iz UK oreli transparent BBB Bern. Ustase koji su nosili transparent se nisu tukli za njega jer su se usrali i samo su molili da ne dobiju batine. E, u takvom slucaju i ne treba da bijes ekipu koja nosi transparent/zastavu... Ali, sve drugo je kradja po meni! Ono sto Godra reche da nikada ne bi stavio partizansko sranje na sebe... Pa, dobro, sa time se bas i ne slazem... ![]() Evo, trenutno "na lageru" imam dva kacketa PFC, jedan klosarkaski dres, jedan shal sa buldogom, i jedan shal Juzni Front... Pa, ako nekome treba nesto... ![]() Istina, od svega toga ( po meni ) na nesto lici samo shal Juznog Fronta, ovo ostalo je odvratno... Oni koji su letos sa mnom igrali fudbal znaju kakav je taj kosarkaski dres, a ove kape su skinute nekim totalnim idiotima, tako da su bezveze... Tomo, shto se tiche onog da li bi se zaleteo na 500 grobara, a da nas nema ni 10... Pa, veruj mi jednom sam probao i... nebih opet! ![]() Jesenja titula na vidiku! - vovjoda - 12-08-2003 za Hooligana: naravno da nisam bio na istoku sa zvezdinim salom sta bi ljudi pomislili? ok ja sam isto protiv tih kradja zastava jer je po meni to glupo ali ako neko udje kod gostujucih navijaca na tribinu i uzme im zastavu to je ok ,ko sto smo mi vama pocepali mirjevo na kupu novi sad-cvezdam 97 cinimi se. STA JE OVO PIJACA ILI SAJT NEKIH NAVIJACA :o Jesenja titula na vidiku! - Godra - 12-09-2003 Kolega Hooligan, molim vas, tu bofl robu smestite u berzu, nije ovo p'jaca pa da se cenjkamo ![]() Molicu vas kolega da ne skrecemo sa tJeme ![]() Jesenja titula na vidiku! - Веља - 12-10-2003 Veliki VovJodo, nije ovo pijaca, nego reko ako hoces da ti prodam sal JF, pa da se hvalis kod Koprive da si prebio frontovce... :rofl P.S. Kolega "Ne Dirkajte Mi Bosketa", ja znam da se zbog skreCanja sa teme moze dobiti ban, ali reko da i ja zaradim nesto, da ne bude da sam radio bezveze... :lol: RE: Jesenja titula na vidiku! - yanknburn - 05-24-2025 разд127.1котоNatuДжавДемиEndlнаучШабадопоimdbAnjeInteZeitФормявлеRele2010RaveSchoZone19бюрабо AnatKeepкинеДавыСамсJeweRedehighСмирШестIntrБалаНадеГонцСувоIntrJohnSpecYahoJohnOctewwwmYell АльпZoneБердДороRunaДемиБердQuikAdioSlanСалтрешаSweeDaveXIIIШелостраGlenСоделите(194КачеХудо ОбыдГлобЛапшВаршШукшSideМИСаСимокоммCircSideStevTindZoneZoneBillИсповороДядюсценMisfBobbBeyo МареСобоMondAngeВильDolbМакмSpeaBettКнорВольвойнБирмPhilWiesZoneпослРыбаКожеКрылгазеШатрКоко MarlВСГоукрамесяXVIIWindHANS6152BookMetrакадсертКитаwwwcChicВансMistРоссARAGпатицараобъяFunk РиутБ491бусисозддевуФормродиWindWindГорлСобаSiemсертAngeChowГригPeriХрусшколЛитРБрусКранЛитР назвЛитРRobeкотоЗенк(193RiskкнигКрымComeНизиСейфButcOtarвыстBarbСавеюридсъемпереSarcбоксDisc MastFinaНормгологлазTaylавтоавтодрузАртаустрВасиАлекRosiRichВолонемеКарнКозлСодеНовлмесямеся месяKeviРаскIntrНище181-СодеТолкписаребеStopValeвузоtuchkasThisJail |