![]() |
Misljenje o himni CZ - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Misljenje o himni CZ (/showthread.php?tid=246) |
Misljenje o himni CZ - UrbanBaby - 12-11-2003 Quote:Vise nije u "modi" nositi kape "Zvezda" i "Delije Sever", nije u "modi" nositi sal "Crvena Zvezda", moderno je nositi kackete, bar-salove, prsluke, praviti lepe zastave... pa zasto onda ne promeniti i trulu himnu "Mladici borovi...". Promenili smo grb koji se mnogima verovatno nije svidjao (ja samo u estetici mogu da nadjem razlog zasto je to uradjeno), zasto ne bi i smesnu himnu koju je pisao Rsum? Brate, nemam ja nista protiv estetike, ljubavi i mode... ![]() ![]() Misljenje o himni CZ - tokotronic - 12-11-2003 ko je bio na tekmi vojvodina-Zvezda cuo je verovatno :megafon Pedju kada je na kraju tekme rekao: "...sta nas sprecava da otpevamo himnu..." I naravno pevalo se Dobro znaj! Mislim da niko nije ni pomislio na borove i jele! Necu da kazem da je pesma sa borovima sranje ali da je staromodna i komunisticka jeste! Misljenje o himni CZ - UrbanBaby - 12-11-2003 pesma "racunajte na nas" je prepevana Djokina pesma "u ime svih nas iz pedeset i neke za zakletvu Titu ja spevao sam stih...", ne seri da ti je ta pesma kandidat za himnu...? ![]() e, jak si mi ti cetnik... ![]() Misljenje o himni CZ - Ђоле - 12-11-2003 Mislim da ako se jednom delu ne svidja pesma to ne znaci da je odmah treba menjati...Jebiga,jeste mozda text za vrtic,ali to je himna naseg SD i treba je ostaviti... A sto se zakletve tice,bas mi je krivo sto je jedna tako lepa pesma u stvari u osnovi posvecena Titu...Moj imenjak je ispevao jebo mu ja mater autonomasku... Mislim da "Dobro znaj" treba da bude himna navijaca,a "Sve sto smo zeleli" himna SD i to je to! ;pivo Misljenje o himni CZ - Djape_BBrdo - 12-12-2003 Jebi ga glupo je protiv tradicije a opet himna je mnogo detinjasta,ne oslikava pravu jacinu Zvezde i njenih navijaca,to se vise i ne forsira da se peva,sve je vise u opticaju dobro znaj,e sad dobro znaj je vise himna navijaca dok su ovi borovi i jele vise vezani onako za sportski duh naseg SD-a :zbunjen .Ali ipak sam vise ako treba da se menja(a mislim da bi trebalo) da to bude kao sto je vecina rekla Dobro znaj. Misljenje o himni CZ - Godra - 12-12-2003 A gde pise to da himna ne moze da se menja kad je sport u pitanju? Pa i drzavne himne neko menja. A sustina je u tome da li sadasnoj Zvezdi prilici himna "Mladici borovi...". Misljenje o himni CZ - cyganin - 12-12-2003 Quote: ???? ?? ????????? ?? ????? ???? ???????. pogotovo one kappa sa zvezdom preko ramena. p.s. jer prodaje neko takav Misljenje o himni CZ - Ljubitelj_dima - 12-12-2003 Obzirom da se sve vezano za nas klub menja pocev od grba koji mi je btw drazi od novog ,preko dresova i njihove boje,pa red je da se promeni i himna. Jednostavna stara himna je deo istorije i tako je treba shvatiti jer himna po meni treba da ima svrhu ,a ne cisto da prozuji na razglasu na pocetku tekme i da je niko od nas i ne primeti .Po meni kao i po vecini odvaja "Dobro znaj",recimo na mecu sa splitom smo je otpevali 5 puta zaredom uz kontstantno pojacavanje,cela hala je gorilala u tim trenutcima a igraci su slomili splicane na parketu,za mene licno lep trenutak i jedna od tekmi na koju se ponosim.Eto to je ta svrha himne,da je svi znamo da ima dobru melodiju,da dize moral,da je sa ponoisom pevamo i da nas tim nosi do pobede,bas u trenutcima kada nam lose ide da se probudi ceo stadion i da svi znaju posebno igraci da je trenutak da se uozbilje i da daju maksimum da izgaraju. Izmedju ostalog nastupila je i smena generacija na tribinama i ova pesma se savrseno uklapa u sadasnji imidz delija ;pljuga Misljenje o himni CZ - Forever Ultras - 12-12-2003 A sto se, vi koji ste protiv menjanja himne, niste bunili kada su nam menjali grb...? Meni je drazi stari ali vizuelno, mozda je ovaj i bolji. Stara himna je ocaj, i red je da Dobro znaj bude nova himna... Ispasce Kizo da sam te ja nagovorio da pocnes ovaj topic... poz, budimir Misljenje o himni CZ - UrbanBaby - 12-12-2003 Kako god da mi nazovemo nase pesme, one ce postojati i pevace se kao sto su se pevale i do sada. Jedino sto mozemo da promenimo je da ih zovemo drugim imenom... |