Delije
Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj (/showthread.php?tid=259)

Pages: 1 2 3 4

Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - UrbanBaby - 12-27-2003

Dobro obavesteni Zurnal pise u danasnjem broju :
"Posle utakmice predsednik Skupstine Vojvodine Nenad Canak i predsednik izvrsnog odbora Novog Sada Branislav Pomoriski dosli su u SPC "Vojvodina" kako bi videli kolika steta je nastala prilikom sukoba navijaca i policije"
Inace u izvestaju ovog "sportskog" lista...navijaci crvene zvezde su u ns dosli autobusima... :lol: isto kao i grobari...parkirali se ispred SPENS-a, nasrnuli jedni na druge i izazvali pravi rat... :rofl jadni novosadski panduri nisu znali sta da rade i kako da spasu neduzne pa su upotrebili suzavac...[Image: rotfl.gif]

Ako imate jos ovakvih mastovitih pricica obavezno ih posaljite na e-mail adresu : szurnal@politika.co.yu bice objavljeno sigurno!

Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - Niski Delija - 12-27-2003

Veceras opet isto sranje sto se navijanja tice, ali firma ionako samo preradjuje nase pesme pa su se nasi mozda utripovali ;pljuga da to Delije pevaju Smile
Nadam se da ce sutra biti kao u stara dobra vremena, da ne prevaljujem za dzabe 300km vozom.
Sto se utakmice tice opet je bilo gusto kao sinoc...
i opet su nas napunili sa licnama. Svaka cast ovom malom Nesovicu, odigrao decko ko da ima 28, a ne 18 godina (bar u ovom produzetku)
ipak kljucni igrac je bio niko drugi do Cedomir Vitkovac koji je dosao iz trece lige (kao Zigic) :o
Covek je prvo dao kos u zadnjoj sekundi napada, zatim napravio skok u napadu i poentirao, a onda postigao i odlucujucu trojku koja nas je lansirala u finale kupa posle mnogo godina.... :ruke

KUP JE NAS Confusedampion

Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - Ђоле - 12-28-2003

Ja sam juce pre tekme sa Vosom poslao burazera koji je u NS da mi kupi kartu za finale jer sam bio uveren da cemo proci,ali sam od burazera dobio odgvoro da nema karata...Katastrofa...

Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - Niski Delija - 12-28-2003

Ne bih da vam stvaram zazubice, al ja sam nabavio kartu za finale jos u sredu. Bio sam siguran da cemo igrati il mi ili grobari. Da su nas dobili sinoc uvalio bi nekom grobaru odavde iz nisa za duplu cenu, ovako upravo sad palim na tekmu... :ruke

Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - Red white life - 12-28-2003

Kizo,imam te na video snimku!!!!
Bar ja mislim,plava jakna i sal sa aparatom! ;pljuga Big Grin

Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - Anonymous - 12-28-2003

Ako si bio iza mene i nosio crni kacket (bio si mi sumnjiv) onda si to jedino ti, niko nije bio blizu kordona koliko sam video. Big Grin

Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - sale - 12-29-2003

Kizo i javi se na blagajnu "Kurira", podigni honorar za danasnju/celu poslednju stranu...

;pljuga

Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - Red white life - 12-29-2003

Quote:Ako si bio iza mene i nosio crni kacket (bio si mi sumnjiv) onda si to jedino ti, niko nije bio blizu kordona koliko sam video. Big Grin

Pogresan odgovor.Zao mi je,vi ste najslabija karika ove veceri! Dovidjenja! Big Grin

Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - Forever Ultras - 12-29-2003

Quote:Kizo i javi se na blagajnu "Kurira", podigni honorar za danasnju/celu poslednju stranu...

;pljuga

Mamu im njihovu, jos jedan dokaz kakvi su mediji u Srbiji... Sa sve delom o nozevima su prepisali... Dobro da bar imena nisu spomenuli...

poz,
budimir

Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - konzervativac - 12-29-2003

Majkemi nemogu da verujem ja uzeo jutos novine od ortakau skoli
i citam tekst koji sam vac citao i nemogu da se setim autora dodjem
kuci i pogledam kad ono bruka. Nisam sto posto siguran ali mi se cini
da je i slika iz novina uzeta sa DC-a. To treba ukinuti :boks i objaviti im
rat kao Pinku i SOS-u odakle im pravo za tako nesto

BOMBE NA KURIR :batine