![]() |
St. Petersburg - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: St. Petersburg (/showthread.php?tid=466) |
St. Petersburg - Anonymous - 09-06-2004 Vec sam jednom ovo napisao ali ajde da napisem josh jednom. Cena povratne karte preko Aeroflota je 490e. Isto toliko je i preko Jata. Cena u jednom pravcu preko Aeroflota je 135 e + 1000 din. Aeroflot daje i drugu mogucnost ali mora da se obuhvati vikend, znaci da otputujete u sredu za Moskvu i da se vratite u ponedeljak, onda je cena povratne karte oko 200E. Ali tu je problem hotela koji nije ni malo jeftin u Rusiji. Cena preko Montavie je 305 dolara povratna, ali je problem sto oni lete samo subotom. Ako se nekom ostaje cele nedelje u Rusiji super stvar. A cena u jednom pravcu je 165 dolara. 35 dolara je voz od Moskve do Sankt Petersburga, on krece u 23h iz Moskve i ujutru je u St. Petersburgu. Tu se dobiju dva nocenja jer su spavaca kola. E sad voz, cena povratne karte vozom je 15.000 din i putuje se preko 50 sati do Moskve. Staje se u Budimpesti i Kievu. Treba madjarska viza, ukrajinsko osiguranje i ruska viza. Viza treba i nije je bas lako izvaditi jer su od 1. januara Rusi poostrili kriterijume za izdavanje vize. Potrebno je pozivno pismo i ostale bla bla gluposti. I kosta malo manje od 2000 dinara. Ko hoce da ide nek spremi jedno 700-800 evra i nek mu je srecan put. St. Petersburg - Anonymous - 09-08-2004 Gledao sam na ryanair.com da li ima jeftinih aviona do Moskve ili cak do Helsinkija (posto je finska u EU), pa posle trajektom do st. petersburga inace ryanair nema nista u ponudi. :bes St. Petersburg - Anonymous - 09-08-2004 Dobra varijanta (u finansijskom smislu) je ako znate nekog sofera koji vozi kamion za Rusiju, a sigurno i najuzbudljivija... ;pljuga, mada i na vozu ne moze biti dosadno ![]() St. Petersburg - Red Star MG - 09-09-2004 Quote:Gledao sam na ryanair.com da li ima jeftinih aviona do Moskve ili cak do Helsinkija (posto je finska u EU), pa posle trajektom do st. petersburga inace ryanair nema nista u ponudi. :bes www.germanwings.com ili www.vbird.com ![]() St. Petersburg - Anonymous - 09-09-2004 I opet morate da vadite shengen sto je bash onako lako ovih dana... St. Petersburg - UltrasLondon - 09-09-2004 Quote:Gledao sam na ryanair.com da li ima jeftinih aviona do Moskve ili cak do Helsinkija (posto je finska u EU), pa posle trajektom do st. petersburga inace ryanair nema nista u ponudi. :bes ryan air ima da ponudi, ali se leti iz londona ili frankfurta do finske (tampere) koji je, doduse, nesto malo udaljeniji od st pet nego sto je helsinki. St. Petersburg - Casual - 09-09-2004 Zakljucak je jedan...ko nije medju tih 80 kojima je Dzaja platio sve,moze da se slika ili da dize kredit iz neke banke,pa neka pali za Rusiju! St. Petersburg - Älvkungen - 09-10-2004 Quote:KizaLion Wrote:Gledao sam na ryanair.com da li ima jeftinih aviona do Moskve ili cak do Helsinkija (posto je finska u EU), pa posle trajektom do st. petersburga inace ryanair nema nista u ponudi. :bes ...I kako posle? Koliko sam ja gledao nema sanse da se stigne isti dan :zbunjen ... St. Petersburg - Kraljevcanin_Marko - 09-10-2004 onda brate ides dan prije...pa ces da stignes! namigivanje St. Petersburg - Älvkungen - 09-10-2004 I onda se vratim kuci petoga dana, zena me ceka sa oklagijom u ruci a deca me zaboravila... |