Delije
Zenit - Zvezda - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Zenit - Zvezda (/showthread.php?tid=474)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Zenit - Zvezda - Delije Zvecan - 09-14-2004

Ja mislslim da bih obavezno sansu trebao da dobije PURKE!!!

"Batistuta Gabrijele za tebe je Purke-Pele!

Zenit - Zvezda - Gaga - 09-15-2004

... PURKE MAJSTORE, PURKE MAJSTORE ... ;pljuga

Zenit - Zvezda - Pjer - 09-15-2004

Otkud sad odjednom taj pesimizam,izgubili smo od PSV-a a sinoc je taj
isti igrao egal utakmicu sa Arsenalom i malo je hvalilo da uzmu bod.
Na

Zenit - Zvezda - Gaga - 09-15-2004

Bolje da puknemo tamo ... mozda cemo ga tako lakse isterati ;pljuga

Zenit - Zvezda - Dacha od Bosne - 09-15-2004

[quote="Pjer"]Otkud sad odjednom taj pesimizam,izgubili smo od PSV-a a sinoc je taj
isti igrao egal utakmicu sa Arsenalom i malo je hvalilo da uzmu bod.
Na

Zenit - Zvezda - cazzo_FCRS_forever - 09-15-2004

mislim ipak da cemo dobro proci u rusiji i da cemo ici dalje.

optimista sam sada kao sto sam bio pesimista pre aendhovena.samo zigic da proradi posle povrede.

nemoj da me pogresno svatite ali ja mislim da stojanovic nije Bog zna neki centarfor kao sto pojedini to kazu da je.
on je klasicni dzoker i nista vise.kad god je dobio priliku da igra 90 minuta nije dao gol.

Milim da sam u pravu.

Disljenkovic bi trebao da malo odmori na klupi.nije decko u formi.nemoj neko da misli da mislim da je los golman jer ga zaista gotivim i dobar je.ali posle petice u holandiji meni je logika da trebas da ga maknes jednostavno radi psihe.mozda gresim.

nadam se jer ovi momci:basta,jankovic i piksi mogu mnogo dobrog da urade na sredini terena i igrali mi svaku utakmicu.

ne razumem ovo:zasto se to odjednom Sarac ne forsira??koliko je dao golova zigic posle dobrih ubacenih lopti koji je dobio od sarca prosle sezone??mozda gresim.

licno ljupka vise gotivim od muslina ali se pitam ovo:zasto su kod ljupka stalno krivi fudbaleri a ne ljudi koji rade sa njima?
kaze ovo:oni su mladi ,neiskusni i treba sa njima mnooooogo da se radi.
pa cekaj ljupko to sve je mogao da ti kaze klinac od 5 godina.
ljupko koga si lagao i kome si prao mozak da sa ovom ekipom moze da se ode u LS???Bogu se zahvaljum sto nismo usli u LS jer bi svaku tekmu u goste izgubili i to ubedljivo sto znaci da bi se samo blamirali.
Mozda gresim.

pozdrav i ziveli.

ZVEZDA JE ZIVOT :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke

Zenit - Zvezda - Dacha od Bosne - 09-15-2004

Da li ce biti satelitskog prenosa?
Prosli put protiv PSV-a su rekli da nema pa je bilo. Zna li se ista u naprijed za ovo sa rusima?
poz
Dacha

Zenit - Zvezda - Mitke - 09-16-2004

Da li je tih 100-nak navijaca otislo u St. Peters o svom trosku ili je Uprava organizovala put o njenom trosku? Ako je ovo drugo u pitanju, da li neko zna koliki je godisnji budzet koji Uprava izdvaja za navijacke aktivnosti?

Zenit - Zvezda - UltrasLondon - 09-16-2004

Quote:da li neko zna koliki je godisnji budzet koji Uprava izdvaja za navijacke aktivnosti?

nije velik, oko 45.000 evra godisnje - to pokriva gostovanja, koreografije (i za materijal i onom momku iz Meksika sto smislja koreografije), pirotehniku, majce (od cije se prodaje vrati kinta), banket za godisnjicu osnivanja Delija, odrzavanje navijackih prostorija i internet prezentacija.

obicno se potrosi manje od 45.000 a ono sto preostaje to ide onom vodji koji je trenutno sa najduzim "radnim stazom", za sada je to Mirko T., ali i on pola vrati u kasu.

Zenit - Zvezda - Delija_do_groba - 09-16-2004

Quote:
Mitke Wrote:da li neko zna koliki je godisnji budzet koji Uprava izdvaja za navijacke aktivnosti?

nije velik, oko 45.000 evra godisnje - to pokriva gostovanja, koreografije (i za materijal i onom momku iz Meksika sto smislja koreografije), pirotehniku, majce (od cije se prodaje vrati kinta), banket za godisnjicu osnivanja Delija, odrzavanje navijackih prostorija i internet prezentacija.

obicno se potrosi manje od 45.000 a ono sto preostaje to ide onom vodji koji je trenutno sa najduzim "radnim stazom", za sada je to Mirko T., ali i on pola vrati u kasu.

svaka cast svakome ali zar ima jos neko ko vraca pare u kasu ???a uz to, u ciju kasu ?