![]() |
Izvestaj sa derbija - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Izvestaj sa derbija (/showthread.php?tid=512) |
Izvestaj sa derbija - фкцз - 10-16-2004 A jer moze meni neko nesto da objasni: Zasto niko od nasih nije otisao da gostuje u ovoj emisiji na politici, sada ce ispasti da smo mi sve ono sto oni navode jer se nismo pojavili, zar nema ljudi koji bi mogli da gostuju u emisiji, mnogo mi je zao zbog toga, ovamo trazimo da se napravi emisija, a kad se napravi niko ne ode... Bezveze... Izvestaj sa derbija - UrbanBaby - 10-16-2004 Neso_cb, nama ne treba emisija koju vodi neobrazovana i nevaspitana dronfulja sa Pinka. "Svet plus" se bavi skandalima, ogavstinama, tracevima i nekulturom. Smatram da Delije ne mogu biti deo tog "sveta". Pet minuta sam slusala sta pricaju i okrenula kanal, ne zanima me da slusam anti-navijacku kampanju. Gledala sam i onu prvu emisiju kojoj je gostovao Sutanovac. Tamo su se pricale takve nebuloze da je to za plakanje. Slusam ponovo istu pricu kako od nas huligana ne mogu dolaziti na utakmicu porodicni ljudi sa maloletnom decom. Pa to jednostavno NIJE TACNO. To je notorna LAZ! Dokaz za to su da nijedno dete nije povredjeno od strane tzv. "huligana", nego upravo onih koji upravo toj deci treba da omoguce bezbednost na stadionu! Jos nesto Beograd je mali grad, u odnosu na New York, tako da holivudske price o nasilju na stadionima, ovde u Srbiji ne piju vodu! Izvestaj sa derbija - YUNG_BBRS - 10-16-2004 Stvarno sam sokiran ovom kizinom izjavom za ovog decaka :bes :bes Jos jednom su zandari pokazali kako sprecavaju incidente. Ali posle utakmice desila se jos jedna zanimljiva stvar kada su momci 16-17 godina odlucili da sa severa odu na Slaviju preko juzne tribine :lol: Ja sam otisao sa ortacima levao kroz onaj parkic, ti momci su se zaputili ka slaviji de prilaze glodarima njih 500 odprilike ispred tribine. Sa njima ide par zandara i kada su se totalno priblizili glodari krecu da ih prvociraju i da ih jure,8 momaka je pobeglo,a jednog su uvatili i krenuli da ga lemaju.Zandari nisu reagovali odma nego su prvo cekali da vide dal ce druga grupa da se vrati i zapocne peglu,medjutim ovi su pobegli,i tek onda kad su videli da su otisli onda su regovali i izvukli decka iz rulje. Imam par slika prikazacu ih cim mi ortak vrati usb kabl. Izvestaj sa derbija - James J. Bulger - 10-16-2004 yung bbrs da nisi ti mozda neki grobar, svi tvoji postovi do sada su da smo dobili batine i tome slicno .... Izvestaj sa derbija - north - 10-16-2004 Na ovakav dogadjaj niko ne bi trebalo da ostane ravnodusan. Mislim da je pravi trenutak da se i na delu pokrene izuzetno aktivna kampanja protiv represije nad navijacima. Mogu svi da stvaraju privide, da se javno bave "ozbiljnim" pitanjima huliganizma na tribinama, ali treba im dati do znanja da se problem nece resiti pruzanjem mogucnosti neizivljenim pripadnicima zandarmerije i policije da svoje frustracije resavaju na deci!!! I stvarno, zar da nam emisija Svet plus formira okvire drustvenog ponasanja, pogotovo kada je u pitanju navijanje? Ne, ne... Istina je da je nase drustvo u velikom delu na najnizim granama, ali je za to zasluzna u ogromnom obimu i drzavna intervencija. Svojim mesanjem u sport tj. u navijacka posla na dobrom su putu da uniste ne samo fudbal, vec i da svim ljubiteljima sporta uskrate uzivanje. I onda neko kaze da je vreme autoritarizma i represije proslo i da prolazimo kroz tranziciju ka demokratiji...Puste price. Nadam se da postoji nacin da se stane na kraj ovome zlu koje je posebno usmereno na Zvezdu i na Delije. Sve mi lici na neku ozbiljnu i dugo pripremanu sistematsku zaveru mnogih faktora s ciljem da Zvezda posrne. Verujem u onu dobro poznatu recenicu: "Zvezda je uvek bila najjaca kada je bilo najteze" i nadam se da cemo svi zajedno to potvrditi po ko zna koji put. Nadam se da ce mali biti dobro... RED STAR IN MY HEART Izvestaj sa derbija - YUNG_BBRS - 10-16-2004 Nisam grobar brate opusti se ;pljuga ja samo pisem o nekim sranjima koja se desavaju.Da sam grobar pricao bi drugacije Izvestaj sa derbija - Casual - 10-17-2004 Kao sto vec rece neko,cudna je danas atmosfera bila u Humskoj 1.Osecala se tolika napetost da ja ne pamtim da je ikad tako bilo.Niko nije bio opusten,pogledi samo setali,krstili se ljudi kad su se malo bolje zapitali u kakvoj drzavi zivimo.Ja ono danas sto sam video od strane zandara,sto se tice njihovog ponosanja,ostace mi u glavi ceo zivot.Jednostavno da se zapitas da li ikad da povedes dete na tekmu.Nije problem tom detetu koje dodje ni guzva,ni karta,ni protivnicki navijaci...nego licno ona stoka koja bi trebala da ga zastiti od onog najcrnjeg koje bi se ne daj boze dogodilo na tekmi. Mogu da pricam pricu o tom detetu koje je pogodjeno u glavu,mogu da pricam jer sam bio 5 metara od njega,i od ostalih kad je pocelo da se puca.Evo sve vreme razmisljam o tome,celo vece,i opet mi ne ide u glavu zasto ?? Dosao sam 10 min pre pocetka,kova me cekala tako da se nismo nesto preterano cimali,stali smo u red i cekamo da udjemo.Ono sto je usledilo treba da se prosledi medjunarodnom sudu! Plato je bio krcat i naravno navijaci se polako gurkaju da udju kako to obicno i biva.A onda je pocelo..."Aloooo stokoooo,mrs u red p***a vam materina...nemoj da vam jebemo mamicu svima do jednog...nemoj da bi se neko slucajno gurao(brate,otvorili 2 ulaza na Snezanu i 7000 patuljaka!,sto je logicno da do toga mora doci),dalje bre te ruke od ograde...ko pipne ogradu dobija od mene pendrek u glavu,kaze zandar pored mene Eek! uz to non-stop mahajuci nam oko glava(samo sam gledao kad ce da mi rascveta lobanju,ja se vec bio pomirio sa cinjenicom)...a onda odjednom pocese da biju sve redom na desnom ulazu,i odjednom "plavi" vadi kratez,ni 5 ni 6 i BAM klinca u glavu sa 3 metra! Eek! Narod nije mogao da veruje,krece svasta,neki uvatili pedalu odatle,neki se jos guraju,a neki kao ja ostadose zgranuti,ne shvatajuci jos sta se desilo.U tom trenutku sam pomislio,ajde sad ce se i oni malo uspaniciti,ne zna niko da li je decko ziv,a oni krenuse jos jace i bezobraznije.Pojacase redove oko ulaza,dodjose neke nove sivonje,dahcu pod onim vizirima,mrznja im bukvalno receno izbija iz ociju i mole boga da krene neki incident,pa da nam pokazu svo svoje umece.Udjoh unutra,tu oko mene svi pricaju o dogadjaju koji se desio napolju,ljudi se krste,tek nam je sada svima jasno sa kim imamo posla.Prolazi polako 5 min. tekme,stize nam informacija da je tunel u severu pun zandara i to dupli obruc,samo se ceka neko sranje,pa da krenu.Kao sto je neko vec pomenuo,ogradu nisi smeo da pipnes,samo sto te ne gadja pendrekom,a kamoli zabode sa njim.Sve vreme tekme atletskom stazom severa setalo se par zandara sa puskama na gotovs,koji su takodje cekali da dodje do necega,pa da nas zaprase sacmom odozdo.Jebote ljudi,gde mi zivimo...ma ne mogu vise ni da pisem o ovom. Navijanje i igru na terenu ne bih komentarisao,dosta je vec receno. Izvestaj sa derbija - banne - 10-17-2004 Ja sam bio sa nekim ortacima uz onu ogradu koja pregradjuje sever, i stajali smo pri vrhu tribina. Na samom vrhu tribina na svakih tri cetiri metra stajao je po jedan ker. Nekoliko njih je imalo puske sa suzavcem sve vreme na gotovs. Kroz gornji prolaz kroz ogradu nisu dali nikome da prodje jer time ugrozava bezbednost??? Kada su se zaculi pucnji ja sam vec bio na tribini posli smo gore da vidimo o cemu se radi naravno odmah su digli stitove i podigli pendreke. Inace povecao se i broj njihovih kamermana. Tacno na prelazu sever zapad na krovu iznad loze stajala su 2 kamermana koja su sve vreme snimala kop. Ali iz tog ugla ko zna sta su snimili jer je ugao cudan??? Posle zavrsetka tekme odmah su nas terali da izadjemo da ne remetimo javni red i mir??? btw slazem se sa lucky star da nismo trebali da ucestvujemo u onoj tabloidnoj emisiji koja nema nikakve dodirne tacke sa nama. I inace ls dronfulja nema veze sa pinkom. Izvestaj sa derbija - banne - 10-17-2004 Da li je neko primetio da kada su nasi igraci prisli da pobacaju majce i dresove bio i jedan igrac partizana. Prvo sam mislio da tripujem ali sam onda provalio crne kopacke i crne carape i sorc. Gore nije imao nista. Jer video jos neko sto i ja??? Izvestaj sa derbija - Бока - 10-17-2004 Quote:Da li je neko primetio da kada su nasi igraci prisli da pobacaju majce i dresove bio i jedan igrac partizana. Prvo sam mislio da tripujem ali sam onda provalio crne kopacke i crne carape i sorc. Gore nije imao nista. Jer video jos neko sto i ja??? :rofl ?? ?? ?? ??? ???????????. ? ????? ?? ??????? ???????? ??????? ?? ??????? ????? ? ???? ???? ????? ????? ?? ?????. ????? ???? ???? ?? ???? ??? ?? ???? ?? ??????? ??????. ??????? ??????? ?? ??????? ?? ???? ?????? ? ????? ? ???????????. ?? ?? ?? ???????? ?? ???? ?? ????... :batine |