![]() |
Ludilo u Vrscu - Basket kup 17.02. - 20.02.2004. - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Ludilo u Vrscu - Basket kup 17.02. - 20.02.2004. (/showthread.php?tid=615) |
Ludilo u Vrscu - Basket kup 17.02. - 20.02.2004. - Pijanac - 02-03-2005 ?????? ??? ???????? ? ???????? ?? ?? ???????? ???????? ??????? ??? ????? ?????? ????? ? ?? ?? ?????? ?? ?? ??????? ?????????? ????????? ??????. ???? ???? ???????? ???? ????, ??????? ????????: ''?? ?????? ?? ?????? ?? ???????? ?????????? ?????????''. ? ??? ? ?????. ????? ?? ???? ? ???? ???? ????? ???? ?? ?? ?????????? ????? ??? ??????????, ???? ??? ??????? ???? ????? ?????? ???? ????????? ??? ?????? ?? ??? ?????? ???? ??????. ????? ?? ???? ?? ?? ?????????? ? ????????????, ? ??? ?????? ? ???????? ?????? ????? ????, ? ?????? ?????. ? ????? ???? ?? ? ?? ???????. ??????? ???? ????? ???? ?? ???? ????? ??? ????????. ???? ?? ??? ??????????, ????? ?????. ?????, ???? ?????? ????????? (?????? ?????, ??????????? ??????????? ?????), ???? ??????? ??????? ?? ?????? ????? ?????? ???? ?????? ? ???????? ?????, ???? ?? ?? ??????? ?? ?? ?? ???????? ?? ??????? ???? ??? ???????? ?????????. ?????, ??????? ???????? ?????? ????? ?? ??? ?? ?????? ????????? ?? ????? ???? ? ????? ? ?????? ????????. Ludilo u Vrscu - Basket kup 17.02. - 20.02.2004. - Red Star Forever - 02-03-2005 Vidis, ovo nije lose razmisljanje i moguc je takav scenario... Mada iako sam bio par puta u Vrscu ne znam bas da li ima samo jedan ulaz, a za jedan prilaz sam siguran... Sta vise moguce je da se zapreti "vecitima" da ne dovode organizovano navijace, sto bi bilo prvi put u istoriji basketa,ali jebiga,... Mislim ko moze da zabrani da se u svojoj organizaciji dogegamo do Vrsca a usput vec pretpostavljam sta sve moze da se desi s obzirom da ce i talibani da krenu u nekom meni nepoznatom broju... Znaci na putu do Vrsca ludilo, a u hali ne smem ni da zamislim... O tom potom... Ludilo u Vrscu - Basket kup 17.02. - 20.02.2004. - dzicKara - 02-03-2005 Quote:?????? ??? ???????? ? ???????? ?? ?? ???????? ???????? ??????? ??? ????? ?????? ????? ? ?? ?? ?????? ?? ?? ??????? ?????????? ????????? ??????. ???? ???? ???????? ???? ????, ??????? ????????: ''?? ?????? ?? ?????? ?? ???????? ?????????? ?????????''.ne, samo to ne....... Ako odgode pocetak prvenstva na 7 -14 dana ja sam ga popusio za cacak........ I ova zima, koji kurac ...... pada snijeg :nene :zbunjen Ludilo u Vrscu - Basket kup 17.02. - 20.02.2004. - Indjija - 02-04-2005 Ide mi se u Cacak do jaja,ali u Vrsac moram da odem bar jednom za vreme kup takmicenja cisto da se podsetim onog silovanja,ono cu ceo zivot da im vracam.Uglavnom ekipa iz Indjije ce biti u oba grada,od ove sezone(hvala bogu)podmladjena. Ludilo u Vrscu - Basket kup 17.02. - 20.02.2004. - orthodox - 02-04-2005 Totalno me zaboli kurac za basket, a pogotovo da idem u vrsac. Zbog cega je vrsac zasluzio da organizuje to? Zato sto dobro mlate navijace i publiku? Zato sto imaju samo jedan prilaz hali? Fudbla pre svega.... :megafon Ludilo u Vrscu - Basket kup 17.02. - 20.02.2004. - petar-DELIJE024 - 02-04-2005 Ja bih radje otishao u chachak nego na kup , mada , kao shto se vec moze zakljuchiti u vrshcu ce biti zanimljivo u toj maloj hali smestiti nas na jedan kraj , a talibane na drugi . Ali kad bih morao da biram ili ili otishao bih u chachak gde cu najverovatnije otici . Ludilo u Vrscu - Basket kup 17.02. - 20.02.2004. - Indjija - 02-09-2005 18.02. igramo i mi i groblje,oni igraju prvu tekmu a mi drugu. Ako dodje do derbija,a doci ce,igra se u subotu 19.02.i bice to prva utakmica u tom danu sa pocetkom(najverovatnije)u 17h,izgleda kao da zandari odredjuju termine.Bice dnevne svetlosti i radice kamere.Ja znam da cu ici sa kapom na glavi i salom preko nosa... A za Cacak ne moramo da brinemo I kolo se skoro sigurno odlaze. Ludilo u Vrscu - Basket kup 17.02. - 20.02.2004. - Anonymous - 02-09-2005 Koji su parovi? Ludilo u Vrscu - Basket kup 17.02. - 20.02.2004. - Indjija - 02-13-2005 RASPORED UTAKMICA SENIORI: SREDA Kvalifikaciona utakmica republickih prvaka CETVRTAK 1. utakmica REFLEX Ludilo u Vrscu - Basket kup 17.02. - 20.02.2004. - North_RS - 02-13-2005 E sada jos kada bi samo izbacio satnice tekmi |