![]() |
Raspred utakmica prve lige - prolecna polusezona - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Raspred utakmica prve lige - prolecna polusezona (/showthread.php?tid=638) |
Raspred utakmica prve lige - prolecna polusezona - Anonymous - 02-09-2005 Quote:dzicKara Wrote:Ovi definitivno pomjerili pocetak prvenstva za 26......eto "radosti".... 09/02/2005 | Izvor: B92, Beta Fudbaleri krecu 26.februara Pocetak prolecnog dela fudbalskog prvenstva Srbije i Crne Gore odlo Raspred utakmica prve lige - prolecna polusezona - cazzo_FCRS_forever - 02-10-2005 Samo da pocnemo sa pobedom pa neka pocenju kada hoce :ruke Raspred utakmica prve lige - prolecna polusezona - Веља - 02-10-2005 Quote:Ovi definitivno pomjerili pocetak prvenstva za 26......eto "radosti".... ???, ??? ?????! :zbunjen ?????? ?? ?? 26. ????????, ????? ?? ?????? ?? ?? ??????? "???????" ? ???????????? ?????... :ruke ? ?????????, ??? ?? ?? ???????: ???? ?8, ???? ? ?????? ????? ? ????? ?? ???????!!! ![]() Raspred utakmica prve lige - prolecna polusezona - dzicKara - 02-10-2005 Quote:dzicKara Wrote:Ovi definitivno pomjerili pocetak prvenstva za 26......eto "radosti".... Ma fali sto sam ja vec isplanirao neke obaveze u odnosu na 19 feb. sad valja pomijerati raspored......sto se mora nije tesko namigivanje Raspred utakmica prve lige - prolecna polusezona - вуле - 02-13-2005 ?? ???? ????????? ??????????? ????? ?? ???? 20.04. , ? ????? ?? ???? ??????????? ???? ????????, ?? ????? ?????? ?? ?????? ?? ?? ???? 23.04. (?? ?? ??????, ? ????? ???, ????? ?? ???? ???? ?? ?? ???? ? ?????). ??? ?? ???? ??????? ???????, ????? ?? ?? ?? ??????? ??? ??????? ????? ?? ??????, ???? ?? ?? ??? ????? ????????? ???? ?? ?? ???????. ? ??? 124. ?????? ????? ???? ??? ??? ????????? ???? :finger Raspred utakmica prve lige - prolecna polusezona - hooligaNS - 02-22-2005 Znaci sad sam proverio i jedina varijanta iz NS-a za cacak mi je voz u petak, a povratak u nedelju sa sve presedanjem u Uzicu! Malo cirke, lakih droga i nadajmo se seljani sa vilama i metlama :jebanje Oce li ici neko iz Bg-a na tu varijantu ili cete svi busevima? Raspred utakmica prve lige - prolecna polusezona - sick boy - 02-22-2005 Quote:Znaci sad sam proverio i jedina varijanta iz NS-a za cacak mi je voz u petak, a povratak u nedelju sa sve presedanjem u Uzicu! Ocekujem u nedelju navece nove postove u topicu "Koliko ste se najvise iscimali zbog Zvezde" ![]() Raspred utakmica prve lige - prolecna polusezona - Indjija - 02-22-2005 Najbolja varijanta bi bila iznajmiti bus,secam se da su one ture za Segedin bile 10 maraka po osobi(iz indjije).znaci da su sad mozda oko 250 e za ceo bus,ako neko zna koliko bi bus bio do cacka nek napise. Raspred utakmica prve lige - prolecna polusezona - hooligaNS - 02-22-2005 Quote:hooligaNS Wrote:Znaci sad sam proverio i jedina varijanta iz NS-a za cacak mi je voz u petak, a povratak u nedelju sa sve presedanjem u Uzicu! Nesto ne vidim tvoj post na tom topiku, a bas me zanima tvoje naj cimanje (svih 29) ![]() Ovo za bus je odlicna ideja, al malo je kasno za to. Treba navatati sve koji bi isli i pokupiti kintu, a kolko ja imam iskustva sa skupljanjem kinte, to traje malo duze od tri dana! Raspitacu se u svakom slucaju... Ako ne bude nista od toga, oce li ici neko iz indjije tim vozom sto krece u petak oko 21:00 iz ns-a? Sto niko ne spominje Niksic. Pa to ce biti ubedljivo naj gostovanje do septembra, bar za nas koji ne pratimo goodyear Raspred utakmica prve lige - prolecna polusezona - Indjija - 02-22-2005 ako ne bude nista od busa,preostaju kola ili voz,ako bude dosta ljudi islo vozom idem i ja,vidi ti otprilike koliko ce ljudi ici iz ns,a ja cu da nadjem nekog ko ima telefon od Vukovaraca pa da zakuvamo za voz. A sto tim u 21:00,mislim da za Cacak ima neki jutarnji sa glavne u Bg? otvorio sam topic-Zajedno ili ne?-bas za ovakav dogovor |