Delije
Извештај са баскета - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Извештај са баскета (/showthread.php?tid=666)

Pages: 1 2 3

Извештај са баскета - Ђоле - 03-06-2005

Quote:Beograđani Predrag Simić (1968) i Marko Grčić (1989) zadržani su u Urgentnom centru zbog povreda glave, dok je ostalima pomoć ukazana u hali "Pionir".

Jel to onaj Predrag Simic na kojeg mislim??

Извештај са баскета - маникомио - 03-06-2005

Крећемо нас 40 из НС ујутро, скоро нико из старије екипе.
У возу ја и друг са са још два лика и једним са форума(бјцз јави се ;pljuga ) сели у купе а остали поред певају и лудују...
Уместо у БГ-у излазимо у земуну :lol: и онда кортеом до Новог БГД-а где ватамо бус до Карабурме. Ту нам пандури кажу да је текма отказана и ми полако се спустимо до Пионира и узесмо карте. После тога свако на своју страну пошто је било 3,5 сата до почетка. Нас 10 се смарамо и пијемо у неком улазу одакле нас терају и сазнајемо да је то пандурска зграда :lol: . Идемо полако до Пионира и ту чекамо да уђемо. Пролазе жандарми и један од њих запева ваљда Пуне Трибине :o . Улазимо унутра и онда почиње ШОУ! У првом полувремену навијање за 10. Да не дужим о овоме сви су већ рекли. После текме тролом до Ж. станице и у минут ватамо воз за СУ. У возу стандардно, певање, одмарање, за неке дување итд ;pivo
Све у свему одличан дерби!
Поздрав!

Извештај са баскета - Red Star Forever - 03-06-2005

Necu da davim, sve je receno... Samo da dodam posto sam bio nevidjeni optimista i dosao pola sata pred derbi da se mnooogo ljudi vratilo kuci... Nazalost karata nije bilo i kao sto sam se nadao ovaj put su dosli svi i pokazali ko smo, sta smo, gde smo... Ne samo u odnosu na groblje nego i na neke koji u evropi vaze za navijacki vrh...

Usao sam tek na pola prve cetvrtine i to na grobarski parter namigivanje Nas cetvorica ulazimo, spremni na sranja, jebiga takav je zivot... Medjutim u parteru sa njihove strane ovog puta ni traga od nekoga ko bi mogao da dobaci, krene i bilo sta uradi... Secam se pre par derbija dole su bili head hunters-i... pogledam na njihovu stranu i kao ok ima ih... Ali kad sam glavu okrenuo ka nasoj tribini umalo me srcka ne strefi od srece... Bilo je prepuno... I naravno dokopali smo se naseg partera, tribine... Sve ostalo je vec receno...

Zao mi je samo sto nije cesce ovakva atmosfera...Znam mnogi ce reci pa nisu atraktivni protivnici... E jebe mi se za protivnike... Bitna je Zvezda... I pogledajte price ljudi koji postuju... Dali su sve od sebe da dodju na karaburmu i na derbi... Mi koji smo u BG ne bi smeli da propustamo ni jedan dogadjaj u kome ucestvuje Zvezda... Fudbal, basket, rukomet, odbojka... Znam ima tu dosta dogadjanja, ali na muci se poznaju junaci...

Извештај са баскета - Anonymous - 03-06-2005

Evo i jednog video zapisa sa Soskanalizacije:

http://www.delije-caffe.net/video/derbi-basket-5mart2005.avi

Velicina: 2,7mb Trajanje: 10 sec

Извештај са баскета - Indjija - 03-06-2005

Ja sam sad prvi put bio na parteru(al nasem)i dobio sam totalno drugaciju sliku tribine nego sto sam imao,sarenilo je mnogo upadljivije,lepse izgleda i imas utisak,posto svi stoje,buka,nervoza u iscekivanju pocetka,da ce u jednom momentu svi ti ljudi da se spuste na parket i naprave havariju...nije lako nikom kad nas gleda,pogotovo onima na parketu i onima preko puta nas. namigivanje

Извештај са баскета - Godra - 03-06-2005

Malo smeha nije na odmet.

by fanatik

Grobari su se pojavili u dobrom broju, posebno ako se uzme u obzir da su ekipe morale da se dele, kako bi neki otišli i na Banjicu da podrže vaterpoliste. Pred utakmicu, je bilo klasičnih jurnjava cigana po ulicama, sačekuša i slično, pa su na početku utakmice svi mogli da pokažu svoj plen. Šta reći, kod nas su frontovci, došli obučeni u desetak ciganskih dresova, sa više desetina njihovih šalova, a nešto manji broj trofeja, je bio kod nas u rukama, dok su se kod cigana pojavila čak 3 šala ... A onda u drugom poluvremenu, šlag na tortu, oteta ciganska zastava, koja je završila kako je i red - pocepana, izgažena, zapaljena ... ali onda na taj deo tribina uleću psi žandarmski, i kao prave sluge režima prave gužvu, posle koje veći deo frontovaca odlazi, dok se naša ekipa, zadržala do samog kraja utakmice. Jednostavno cigani su dobili po pičci ... tako da je na neki način pravda zadovoljena - pokradeni smo na utakmici, ali smo ih ponizili kao navijače.

Извештај са баскета - Pizon - 03-07-2005

Quote:У возу ја и друг са са још два лика и једним са форума(бјцз јави се ;pljuga ) сели у купе а остали поред певају и лудују...

2 lika sa foruma... ;pljuga namigivanje

"al smo ih ponizili kao navijace"... :rofl :rofl :rofl

umro sam od smeha

Извештај са баскета - маникомио - 03-07-2005

Quote:
маникомио Wrote:У возу ја и друг са са још два лика и једним са форума(бјцз јави се ;pljuga ) сели у купе а остали поред певају и лудују...

umro sam od smeha

Ја конто ти само на делије.нет
Неби ја заборавио Пижона :rofl

Иначе овај извештај глодара је :boks :lol:

Извештај са баскета - bjcz - 03-07-2005

Quote:
Pizon Wrote:
маникомио Wrote:У возу ја и друг са са још два лика и једним са форума(бјцз јави се ;pljuga ) сели у купе а остали поред певају и лудују...

umro sam od smeha

Ја конто ти само на делије.нет
Неби ја заборавио Пижона :rofl

Иначе овај извештај глодара је :boks :lol:

Де Пижона да заборавиш де ће ти душа бреееееееееееее :rofl :rofl :rofl .................да све је већ речено осим да додам да од агената и фронташа ни кад смо ишли и кад смо се враћали у возу није ни било односно један једини кад смо се враћали...................ал сам попиздео на оне ретарде из улаза што су нас отерали......................иначе ;pivo ;pivo ;pivo ;pivo а посебно Бг је било до ј само што се Маникомио бунио али на крају попустио и попио....................

Извештај са баскета - Indjija - 03-07-2005

Bilo ih je,nekoliko u onim vagonima gde nama nisu dali(kupili su karte)i njih nekoliko iz Subotice(valjda,ako ih se dobro secam od kupa prosle godine) na kraju naseg vagona,Vuksa ih je izvalio i poceo da ih smara,oni se prave ludi(kao nisu grobari)tad panduri nailaze i on frajer se raskopcava(sal) i kaze:''provalio si nas,mi smo grobari.''Svi su opusteni kad im je tu konjica,a KAD GOD TREBA...