Delije
Сезона 2005/06 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Сезона 2005/06 (/showthread.php?tid=771)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Сезона 2005/06 - Älvkungen - 07-02-2005

Quote:Drugo kolo: 13. avgust
Jedinstvo Bijelo Polje - Crvena Zvezda

Ovo ce da bude zanimljivo. Pre ili posle tekme na more, kupanje, ribe, zajebancija...

11.-og igramo Kup UEFA pa ce ova tekma najverovatnije biti ili pomerena ili odlozena...

Сезона 2005/06 - Nedostizni - 07-02-2005

Opet nam nevalja raspored na pocetku, gde gostujemo u prva dva kola. Bojim se da cemo kao po starom obicaju kiksnuti bar na jednoj od ove dve utakmice tako da bi igraci vrlo lako mogli izgubiti na samopouzdanju s obzirom na njihovo iskustvo. Groblje s druge strane obadvije utakmice na startu igra na JNA . U prva 4 kola mi smo samo jednom domacini a gostujemo na tri utakakmice dok su partizani 3 puta domacini a samo jednom gostuju. Da mi je samo znati koji mozgov je pravio ovaj raspored :bes

Сезона 2005/06 - North_RS - 07-02-2005

Quote:
KizaLion Wrote:Drugo kolo: 13. avgust

Ovo ce da bude zanimljivo. Pre ili posle tekme na more, kupanje, ribe, zajebancija...

11.-og igramo Kup UEFA pa ce ova tekma najverovatnije biti ili pomerena ili odlozena...

Pa pomerena ce biti za nedelju mozda, jer je 13-ti subota, a da ce biti odlozena ne verujem.

Сезона 2005/06 - Maj 25 - 07-02-2005

Quote:Opet nam nevalja raspored na pocetku, gde gostujemo u prva dva kola. Bojim se da cemo kao po starom obicaju kiksnuti bar na jednoj od ove dve utakmice tako da bi igraci vrlo lako mogli izgubiti na samopouzdanju s obzirom na njihovo iskustvo. Groblje s druge strane obadvije utakmice na startu igra na JNA . U prva 4 kola mi smo samo jednom domacini a gostujemo na tri utakakmice dok su partizani 3 puta domacini a samo jednom gostuju. Da mi je samo znati koji mozgov je pravio ovaj raspored :bes

Ma nema to veze... Proshle godine smo izgubili prvo kolo od Borca na Marakani!

Сезона 2005/06 - радомир - 07-02-2005

Биће ово скупа јесен за делије....

Сезона 2005/06 - S-F - 07-02-2005

Quote:
KizaLion Wrote:Drugo kolo: 13. avgust

Bas nam je blizu da skoknemo do mora, samo 150 km od Bjelog Polja

Pa brate, vracate se s nama u Bar i nema frke Wink

Re: Сезона 2005/06 - red_delije - 07-03-2005

Deveto kolo: 15. oktobar (14:30h - 17:00h)
Zemun - Jedinstvo Bijelo Polje
Vojvodina - OFK Beograd
Zeta - Habitpharm
Hajduk Kula - Smederevo
Crvena Zvezda - Partizan
Voždovac - Budućnost Podgorica
Borac Čačak - Obilić
Budućnost Banatski Dvor - Rad

Perfect date iám 2weeks in Beograd for holiday than :ruke

Сезона 2005/06 - Maj 25 - 07-03-2005

Quote:Биће ово скупа јесен за делије....

Da se primetiti da su nam sva vaznija gostovanja u jesenjem delu sezone...
Kada tachno je pochela sezona za nas proshle god? Sve mi se chini da je bilo neshto krajem avgusta-pochetkom septembra. Sad je prerano, imamo chetiri tekme u avgustu od toga 3 gostovanja u Kulu, Bijelo Polje i Chachak!

Сезона 2005/06 - North_RS - 07-03-2005

Quote:
radomir Wrote:Биће ово скупа јесен за делије....

Da se primetiti da su nam sva vaznija gostovanja u jesenjem delu sezone...
Kada tachno je pochela sezona za nas proshle god? Sve mi se chini da je bilo neshto krajem avgusta-pochetkom septembra. Sad je prerano, imamo chetiri tekme u avgustu od toga 3 gostovanja u Kulu, Bijelo Polje i Chachak!

Pa to je bilo pomereno prosle godine zbog Olimpijade u Atini, pa su neke utakmice bile odgodjene (OFK Beograd i Vosa)

Сезона 2005/06 - Anonymous - 07-07-2005

Quote:Dalmacija,klape,tovari,ovo ono... Big Grin

Istra, moto trke u grobniku, vino, armada... :finger