Delije
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса (/showthread.php?tid=1444)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - Igor_RS - 12-29-2009

Рекао је то што је рекао, свака част али треба видети између редова због чега је то урадио, чини ми се да је због нечег другог то урадио и та изјава већ не добија тај смисао који треба да има. Свако штити своју буљу и док год тако буде ови ће нас карати и преко тв-а и на стадиону и испред њега и свугде... Где су ти "бунтовници" били у причи око Уроша? Ко је од њих рекао нешто нормално и запитао се где је правда?  Ма пун ми је **** више таквих "памтењаковића", свако гледа само своје дупе и свој лични интерес и успут кад им треба спомену нешто што би нама можда одговарало...

Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - Делија К.З.Ш. - 12-29-2009

(12-29-2009, 12:01 AM)ЦЗБГ link Wrote: успут кад им треба спомену нешто што би нама можда одговарало...

А и то уз веома срећан сплет околности где се један део "њихових" интереса поистовећује са нашим...мада наш једини интерес је Црвена звезда..више приличи,где се "њихови" интереси поклапају са неким нашим ставовима!

Свако има различите ставове о овоме,мени је лично драго да је неко ко је поштован у очима медија,јавно прозвао у92 ма шта у ствари стајало иза те изјаве.

Кад сам рекао "нама" мислио сам на навијаче у целини, не гледајући само наш интерес...

Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - Red Star Forever - 12-29-2009

(12-28-2009, 09:25 PM)дрвосеча link Wrote: И не би се сложио да је Вујошевић једини који је јавно дигао глас.. пре њега су урадили и Бора Чорба, и Бранислав Лечић.

Лечић се огласио поводом пресуде Урошу (има већ доста од тога) и свака му част за то, о Бори Чорби и његовим ставовима излишно је причати, и без јавних иступа знамо шта мисли, али сем њих двојице, ово је први случај да неко јавно каже нешто позитивно о навијачима, а негативно о у92 и то у време највеће хајке на нас од стране овог проусташког медија који штити држава... Кад кажем "неко", мислим на особу која ужива поверење код јавности и медија...

Опет понављам, немамо ми шта да величамо дебелог прасца, али будимо реални, ја немам комплекс да признам и када противник уради нешто што заслужује похвалу... Који је разлог за то што је рекао? Па не интересује ме у овом моменту, јер ако гледам то на тај начин, онда можемо да оправдамо и сва ова злочиначка удружења која нас нападају...

Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - buteo serbiano - 12-29-2009

Чујете ли себе људи?!
Говоримо о човеку који уназад 10 година скоро сваку своју конференцију за штампу почиње увредом на рачун Црвене звезде, који се свађа са навијачима, псује их, провоцира кад год му се укаже прилика....човеку који је тукао судију у Вршцу незнајући да су га снимиле камере, а после изјави како је то прва лаж у којој су га новинари ухватили...човеку који врши невиђени притисак на судије, на савез. Зар такви треба да нас бране? Зар њих треба да поштујемо? Шта је следеће, ако Наташа Кандић каже нешто позитивно и њу треба да славимо?
Немам комплекс, не мрзим их, далеко од тога, али мислим да су потпуно небитни и они и њихове конференције за штампу. У ситуацији када је КК Црвена звезда на овом форуму забрањена реч, посебно место се даје изјави тренера кк патуљак?! Јер он је рекао нешто "позитивно" о навијачима... е рано се сетио, тек кад му је буља упала у процеп...
Пазите сад ово: "човек који је поштован у очима медија"...па стока по свим медијима има своје људе, од сос смећа до скоро свих новина...тако је уназад скоро 60 година и то је један од разлога што смо прошле сезоне били пред колапсом, што су нам ушли у управу, што су износили наш прљав веш напоље...
Не могу и НЕЋУ да га поштујем...

Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - DRAGANANS - 12-29-2009

(12-29-2009, 12:58 PM)buteo serbiano link Wrote: Чујете ли себе људи?!
Говоримо о човеку који уназад 10 година скоро сваку своју конференцију за штампу почиње увредом на рачун Црвене звезде, који се свађа са навијачима, псује их, провоцира кад год му се укаже прилика....човеку који је тукао судију у Вршцу незнајући да су га снимиле камере, а после изјави како је то прва лаж у којој су га новинари ухватили...човеку који врши невиђени притисак на судије, на савез. Зар такви треба да нас бране? Зар њих треба да поштујемо? Шта је следеће, ако Наташа Кандић каже нешто позитивно и њу треба да славимо?
Немам комплекс, не мрзим их, далеко од тога, али мислим да су потпуно небитни и они и њихове конференције за штампу. У ситуацији када је КК Црвена звезда на овом форуму забрањена реч, посебно место се даје изјави тренера кк патуљак?! Јер он је рекао нешто "позитивно" о навијачима... е рано се сетио, тек кад му је буља упала у процеп...
Пазите сад ово: "човек који је поштован у очима медија"...па стока по свим медијима има своје људе, од сос смећа до скоро свих новина...тако је уназад скоро 60 година и то је један од разлога што смо прошле сезоне били пред колапсом, што су нам ушли у управу, што су износили наш прљав веш напоље...
Не могу и НЕЋУ да га поштујем...

И ја се потуно слажем са овим, дебели само кука због спонзора, брига га за навијаче...

Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - Ђенерал - 12-29-2009

Buteo ми говоримо о томе да га подржавамо конкретно у овом случају... Мораш направити разлику између тога и овога што ти причаш.

Имате сад На СОС-у снимак СОС коша, Тегелтија већ 5-6 минута прича против Верана Матића, Б92, стварно човеку свака част!

Јебо вас и Тегелтија и Дуле Вујошевић, стока најгора она!

Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - Ђенерал - 12-29-2009

Изгледа да немају само Гробари комплексе...  ???

Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - DRAGANANS - 12-29-2009

Па Тегелтија је осведочени гробар, он прави цео тај циркус јер је су напали његов кк патуљак, да се то десило на нашој утакмици никад реч не би рекао. Па ја не могу да га поднесем који је он лицемер бре....