Delije
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! (/showthread.php?tid=1553)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - CEBEP - 07-07-2010

Мене више занима у каквој је он форми тренутно а чињенице говоре да човек годину дана није играо фудбал и да је пропустио читав први део припрема са Звездом. Ако је то играч који треба да улети и одмах направи разлику нека нам је онда са срећом...

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - NightMare - 07-07-2010

Не верујем ни да је битно лошији нити много бољи од ових које имамо, показаће се кроз утакмице. Ипак има какво такво искуство играња у јачим лигама. Уколико и Нинков остане, мислим да је то сасвим солидна одбрана за прилике у каквим тренутно јесмо и за лигу коју играмо. Такође, уколико се Короман колико-толико среди са својом главом, може се рећи да је направљен добар посао у овом прелазном року (у складу са финансијским могућностима). Лично, можда и највише очекујем од Вешовића и надам се да није други Бурза, бар не за кафанским столом. Читам и да се планира још један шпиц, странац највероватније. Ако погоде, онда може да се заокружује и каже да имамо јачи тим у односу на прошлу сезону, што би значило и освајање битног трофеја и уз пуно среће играње у групама ЛЕ. Свакако, треба бити стрпљив и видети све то на делу.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Kaja - 07-07-2010

Тошић је био добар док је играо за младу репрезентацију, има брзину и снагу, али што кажете нема утакмице у ногама. Видећемо, време ће показати какав ће да буде, ал само да држи подаље од стадиона жену и оног њеног "пријатеља". Што се тиче прелазног рока, који руку на срце још није завршен, по неком мом мишљењу, је одлично одрађен. Гомилање играча нам у овом тренутку заиста није потребно. Још да видимо тог фамозног нападача ког се спремају да доведу и да разјаснимо питање Нинкова, и да ставимо тачку на овај прелазни рок. Верујем да можемо далеко да догурамо са оваквим тимом, а и мислим да је ред да нам падне нека титулица  Wink

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - milossd - 07-08-2010

Пијанац: Порука је обрисана због прекршене тачке број 6. Правилника Под-форума ''Терен'', а корисник Милош сд је кажњен ОПОМЕНОМ!

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - NightMare - 07-08-2010

Ово ако се оствари, брука би добро било. Бонус у целој причи је и Гума на клупи  ;D

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - KizaLion - 07-08-2010

Само да Гумара не гледамо.. Нек га пошаљу у Мишлен или Бриџстон на крпљење.

Може да се врати и Баста, нико не зна где је, шта ради. Шта је са Драганом Младеновићем, видех га код Делта Ситија да се дружи са нашим новим капитеном. Мада Младеновић је рупа од играча.

Волео бих да коначно отерамо Субашића, вешто су га крили месецима да би у Америци испливао на површину.. перфидно!

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - фрактура - 07-08-2010

Данашњи Спорт пише да од Дексе нема ништа, тражи 50.000 месечно а наши не могу то да приуште...а и неки турци који су сад ушли у прву лигу су заинтересовани и наводно не жале паре....

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Igor_RS - 07-08-2010

Немам појма али ја нешто и не бих волео да се врати. Момак од кога се много тога очекивало, а мало тога је урадио. Док је играо код нас у почетку је доста напредовао и онда је сезону или две пре него ће отићи почео да пада. А тек сад у каквој је форми, Бога питај...

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Вајти - 07-08-2010

Изгледа да Декси дугујемо и неке паре, па је постојала прича да се мало јачим уговором испегла то дуговање, али изгледа да нема ништа од тога.

Реално, није да нам је неопходан. Боље би било да јачи уговор оде на неког нападача; средњака имамо преко главе.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - DRAGANANS - 07-08-2010

мислим да ће Каду сада играти више у средини , сад кад имамо на левој страни Коромана.
Није на Деки неопходан, ја бих више волела да се Мугоша докаже да није Бурза бр.2.