![]() |
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! (/showthread.php?tid=1553) |
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Храбро срце - 07-23-2010 (07-23-2010, 09:19 PM)CEBEP link Wrote:[quote author=MACAK link=topic=3829.msg81431#msg81431 date=1279916902] Због криминала и пустошења Звезде коју је претходна управа оставила иза себе као и због диловања са оним мафијашем ранком стојићем на нашу штету. Због лошег уговора сада уместо да све паре ми добијемо јер је Савић наше дете, ми делимо лову са Радом..... [/quote] И још због једне ствари !!!А то је размишљање ових нових клинаца,дај да одиграм једну ,две сезоне и да се што пре продам!!!Брига их за клуб,није им циљ да оставе траг на Маракани,да их памте,већ само дај паре!!!!Морам да цитирам једног од најбоњих ЗВЕЗДИНИХ играча у последњих 20 година : Не живим ја сан већ своје циљеве и амбиције. Сан сам проживео на Маракани. Нисам као клинац сањао дрес Манчестера или Реала, већ дрес Звезде, капитенску траку на руци и гол Партизану! И све сам то остварио. Једино што нисам, а о чему сам као клинац маштао у Ужицу, да после поготка против црно белих отрчим на Северну трибину и - не вратим се на терен. Да поновим Звезда је сан а Манчестер доказивање, професионализам -рекао je Немања Видић !!! Један Видић,,Баста,Јанковић,Ковачевић су били на каљењу у Јединству из Уба,па им никад није пало на памет да напуштају све,и да иду преко гране !Имали су циљ,сан који су желели да досањају и који су на срећу свих нас који живимо за Црвену Звезду досањали ! Е тако ови данашњи ''Звездаши'' не размишљају и од тога све креће ! Да смо изгубили доброг играча на којем је лежала будућност Звездине одбране-јесмо!Да смо изгубили који милион,када би га за коју годину продавали-јесмо,али опет бити тако дрзак и безобразан условљавати клуб који те је створио и који је много већи и од њега и од свих нас је СРАМОТА !!! Нек се стиди и он и његов отац и нек им то буде на част !!!! Нема разлога да неверујемо у управу и у то да ћемо довести једног младог,перспективног играча који ће чинити будућност Звездине одбране,али и играча који ће морати одма да се доказује и стасава у новог Немању Видића !!!! Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Red Star Forever - 07-24-2010 Нема нико разлога да се стиди... Поготово не легенда Звезде Дуле Савић! Нити ти, ја и било ко други имамо право да му кажемо да се стиди! Доста бре са пљувањем легенди!!! Он је желео најбоље за свог сина, Звезда за себе, а мали Вујадин да игра! У оваквој Зведи не би добио шансу још две-три године минимум... И пропао би као играч! Кад кажем оваквој, мислим на Звезду у којој јаки спонзори траже резултате одмах! На Звезду која нема времена да експериментише, испробава младе играче на најбитнијим позицијама, на Звезду која "мора" да обрадује титулом милионе итд. ... Да ли ће играти у Бордоу, то ни не треба да нагађамо и лицитирамо, више нас не интересује као навијаче! А као људе, неке вероватно да, рецимо мене... И молим вас, са овим ставимо тачку на ову причу! п.с. И шта би рекао ако ти кажем да кад му је у свлачионици саопштено да је постигнут договор, да је плакао као мало дете, наравно не од среће... Па ти и остали и даље процењујте да ли је искрена његова љубав према Звезди! Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Darko - 07-24-2010 Тако је, треба се ставити тачка на ту причу !! Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Igor_RS - 07-24-2010 Глуопо је у овој ситуацији пљувати по Дулету, крајње непримерно. Што се овог одласка тиче мени је изузетно драго што се то тако десило. Нико не може да уцењује Звезду за место у тиму. Шта је тај Савић показао па да се то тако понаша? Где је тај његов суперталенат? По чему је он бољи од Вилоте и Ђорђевића? Чиме је он задужио наш клуб? Тражио је да игра, а не паре (како каже), зар ви мислите да ће у Бордоу играти? Многи нису свесни да се "преко" иде само као формиран играч, а не као полупроизвод... Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - NightMare - 07-24-2010 Оно што је битно у оваквим ситуацијама је клуб и урадио. Продали смо га на време и узели новац што се не би догодило у јануару. Тачка међутим није стављена у смислу да треба потражити још једног штопера да изгура сезону коју ћемо, надам се, играти на три фронта. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Вајти - 07-24-2010 (07-23-2010, 09:19 PM)CEBEP link Wrote:Због криминала и пустошења Звезде коју је претходна управа оставила иза себе као и због диловања са оним мафијашем ранком стојићем на нашу штету. Због лошег уговора сада уместо да све паре ми добијемо јер је Савић наше дете, ми делимо лову са Радом..... Tи дилови са Стојићем су криминал над криминалом. Отприлике нам је за позајмицу Пејчиновића овај узео Јагоша Вуковића и пола Савића, да би се на крају Пејчиновићева позајмица завршила, он прешао у Херту, а ми добили шипак. На крају је продао Вуковића ПСВ-у и отео нам око 750.000 за Савића. Само да ми је да знам на којим је дрогама био онај који је потписивао те глупости. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Џеки - 07-24-2010 Журнал пише да нам долази Калуђеровић. Не знам кол'ко има истине у томе, ал' било би до јаја да нам дође. http://www.zurnal.rs/2010/07/24/kaludjerovic-stize-na-marakanu/index.html Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Igor_RS - 07-25-2010 Доласком Калуђеровића Звезда би коначно добила правог нападача кога нисмо имали од тандема Жигић-Пантелић.. Спомиње се и Михајловић из Јагодине, зна ли неко нешто више о њему? Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - KizaLion - 07-25-2010 Доласком Калуђеровића добијамо право појачање, али када га будемо продали за сезону-две, опет ће пола ићи Раду?! Стара песма се наставља.. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - николаБГ - 07-25-2010 (07-25-2010, 10:48 AM)KizaLion link Wrote:Доласком Калуђеровића добијамо право појачање, али када га будемо продали за сезону-две, опет ће пола ићи Раду?! Стара песма се наставља.. јел због тога не треба да га узмемо? Шта је по теби реално решење? |