![]() |
Црвена Звезда-динамо тбилиси - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Црвена Звезда-динамо тбилиси (/showthread.php?tid=1428) |
Одг: Црвена Звезда-динамо тбилиси - Вајти - 08-07-2009 Оно што се синоћ могло доживети је... Па не постоји реч којом би се то могло описати. Мислио сам да ће ме проћи после (не)проспаване ноћи, ал' јок, осећај је још лепши. Фантастичан је тај осећај јединства који се синоћ могао осетити на Маракани. Сви на северу као један, сви на стадиону као један, ја онакву интеракцију навијача и играча никада нисам доживео. Чак смо запањујуће синхронизовано звучали. Можда се варам, али су ПТЛН отпеване не без уобичајног трогласа, већ и без двогласа. Кореографија, певање на полувремену, "играјте за Делије" после ког пада одлучујући гол, делиријум после њега... Грдно се зајебао онај ко није дошао, или је, рецимо, био на стази... ![]() Ово је прелеп, али само један корак! ЗВЕЗДАШИ МОБИЛИЗАЦИЈА! Одг: Црвена Звезда-динамо тбилиси - uskee1512 - 08-07-2009 (08-07-2009, 07:21 AM)Вајти link Wrote: Оно што се синоћ могло доживети је... Па не постоји реч којом би се то могло описати. Мислио сам да ће ме проћи после (не)проспаване ноћи, ал' јок, осећај је још лепши. Фантастичан је тај осећај јединства који се синоћ могао осетити на Маракани. Сви на северу као један, сви на стадиону као један, ја онакву интеракцију навијача и играча никада нисам доживео. Чак смо запањујуће синхронизовано звучали. Можда се варам, али су ПТЛН отпеване не без уобичајног трогласа, већ и без двогласа. Кореографија, певање на полувремену, "играјте за Делије" после ког пада одлучујући гол, делиријум после њега...све си рекао! синоћ сам стигао кући око пола 2 и нисам могао да заспим сигурно два сата а јутрос се пробудим и јежим се!!!!!ево и сад се јежим!!!кад сам видео слику кореографије на једном форуму ја сам заплакао!!! поносан сам што сам Србин и поноснији што сам ДЕЛИЈА! едит....а тек осећај што знам да сам био део свега тога!!!!!ма неби то променио ни за сво благо овог света!!! ЗВЕЗДОООО ВОООЛИИИМ ТЕЕЕЕЕ!!! Одг: Црвена Звезда-динамо тбилиси - Igor_RS - 08-07-2009 (08-07-2009, 01:38 AM)dadoX link Wrote: Чуо сам да је била нека туча и да је дуго трајала али ништа нисам видио, такве ствари нам заиста најмање требају на северу али нажалост изгледа да се често дешавају...Оно што се десило је стварно било ружно и непотребно, али не можеш рећи да се то често дешава јер су те туче у последње време јако јако ретке. Да ставимо тачку на то. Лудило, транс, емоције...вече за памћење!!! Одг: Црвена Звезда-динамо тбилиси - Zivojin Misic - 08-07-2009 ЗВЕЗДОООО ВОЛИМ ТЕЕЕЕЕ!!! Одг: Црвена Звезда-динамо тбилиси - цоа_фкцз - 08-07-2009 ЈА ЗВЕЗДУ ВОЛИМ ВИШЕ ОД МАМЕ И ТАТЕ!!!!!!!! ИДЕМО У ГРАД ИДЕМО У ГРАД!!!!!!! Одг: Црвена Звезда-динамо тбилиси - цоа_фкцз - 08-07-2009 једини бедак на утакмици је био што се покварио микрофон.и што су се побили они ликови . Одг: Црвена Звезда-динамо тбилиси - Дуле НБГ - 08-07-2009 Све што смо желели све што смо хтели то су нам дали црвено бели. Одг: Црвена Звезда-динамо тбилиси - Ђомла Београд - 08-07-2009 али ово је нешто најлепше што може да се деси када цео север пева као један плус довикивање са истоком и западом одлично,да сам играч све бих дао за овакву подршку Одг: Црвена Звезда-динамо тбилиси - Звездашица - 08-07-2009 Утакмица је била предивна.Одавно ништа лепше нисам видела у животу. Победа 5:2, сви певају у глас....сви срећни....ма предивно!!! Одг: Црвена Звезда-динамо тбилиси - MACAK - 08-07-2009 Невероватан осећај,шта рећи осим феноменално.После петог гола није се знало ко шта пева ма права лудница. |