Delije
23.04. Велика Субота - бојкот дербија - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: 23.04. Велика Субота - бојкот дербија (/showthread.php?tid=1667)

Pages: 1 2 3 4

Одг: 23.04. Велика Субота - бојкот дербија - luconi - 04-23-2011

НАША СРЦА КУЦАЈУ ЗА ГРБ НА ВАШЕМ ДРЕСУ, НЕМОЈТЕ НАС ИЗНЕВЕРИТИ!

Одг: 23.04. Велика Субота - бојкот дербија - Darko - 04-23-2011

[Image: 140derbi3.jpg]

Одг: 23.04. Велика Субота - бојкот дербија - Aca_1231993 - 04-24-2011

Навијачка победа ! највећа ! а ове приче шта би било кад би било, што потенцирају играчи сад и поједини "навијачи"... Ако им је неко пружио подршку кад (НИ)ЈЕ требало то смо ми. БРАВО ДЕЛИЈЕ !!!

Одг: 23.04. Велика Субота - бојкот дербија - николаБГ - 04-24-2011

Само ипак треба бити објективан и признати да нису све групе у Србији сем једне бојкотовале утакмицу на Велику Суботу. Поред Гробара и Торцида Санџак се појавила на стадиону.

Христос Воскресе браћо Делије!

Одг: 23.04. Велика Субота - бојкот дербија - Red Star Forever - 04-24-2011

Цитирам једног другара са трибине, није члан форума:

"Сачувасмо образ... изгубисмо титулу... Вредело је... За боље сутра!"

Одг: 23.04. Велика Субота - бојкот дербија - фкцз - 04-24-2011

ја ово не схватам као навијачку победу, навијачке победе су нешто друго. ми јесмо сачували образ(што није ни требало да буде питање?!), али је проблем што је јуче било много оних који су доказали да тај образ немају, који су продали веру због страха од губљења јебене титуле! такви ће сутра продати и ово мало земље што нам је остало!

што се титуле тиче, нисмо је ми изгубили на јучерашњем дербију, него због резултата у првом делу сезоне. оно што се дешава овог пролећа је малтене покушај да се направи чудо.

(04-24-2011, 10:43 AM)фкцз link Wrote:ја ово не схватам као навијачку победу, навијачке победе су нешто друго. ми јесмо сачували образ(што није ни требало да буде питање?!), али је проблем што је јуче било много оних који су доказали да тај образ немају, који су продали веру због страха од губљења јебене титуле! такви ће сутра продати и ово мало земље што нам је остало!
што се титуле тиче, нисмо је ми изгубили на јучерашњем дербију, него због резултата у првом делу сезоне. оно што се дешава овог пролећа је малтене покушај да се направи чудо.
свака част! нарочито се са подебљаним слажем!

Одг: 23.04. Велика Субота - бојкот дербија - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 04-24-2011

(04-24-2011, 10:02 AM)николаБГ link Wrote:Само ипак треба бити објективан и признати да нису све групе у Србији сем једне бојкотовале утакмицу на Велику Суботу. Поред Гробара и Торцида Санџак се појавила на стадиону.

Христос Воскресе браћо Делије!

И наравно "велики " Срби lesinari 1987 Wink ...

Ваистину воскресе!

Одг: 23.04. Велика Субота - бојкот дербија - Мезимче - 04-24-2011

Кад већ набрајаш и дивља телад...

(04-24-2011, 01:58 PM)Мезимче link Wrote:Кад већ набрајаш и дивља телад...

Шта, сва седморица телади? Ајде мало озбиљности!