![]() |
Doke vise ovi Skandinavci - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Doke vise ovi Skandinavci (/showthread.php?tid=190) |
Doke vise ovi Skandinavci - Jackass - 10-19-2003 Hvala Mr.Jeftini...Ocemo da palimo,aaa?Inace,voz od Osla do Trondheim-a kosta valjda oko 85 Evra,dok je avion za istu relaciju 100 Evra.Snacicemo se nekako vec. Sto se piva tice,ne brini se,prosvercovacemo neku nasu jeftinocu :rofl . Doke vise ovi Skandinavci - Milos_cz - 10-19-2003 Eee, ima nade za dobar rezultat u Norveskoj!!! :ruke Danas je Rozenborg izgubio sa 6:1!!! Naravno da to nista ne znaci, da nisu bili motivisani (vec su osvojili sampionat), ali sve jedno. Valjda ce Muslin da izuciti tu tekmu. Igrali su relativno slicno nama u Zelezniku (samo sto su izgubili ![]() Doke vise ovi Skandinavci - Delija-stuttgart - 10-20-2003 pomoz bog narode! jel zna neko oce li biti neki prevoz iz stuttgarta??? ili barem iz frankfurta ili iz nekog drugog svabskog grada??? ja jos nemam inaformacije,mozda neko od vas! ajde javite se!(vec sam pitao u delije.net-forum,ali niko mi nije odgovorijo) pozdrav Doke vise ovi Skandinavci - Boka Delija - 10-20-2003 Sada sam gotovo 100% siguran da postoje velike sanse da prodjemo dalje. ;pljuga ![]() III kolo oooooo, III kolo ooooooo, III kolo oooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ruke , a onda sampion Doke vise ovi Skandinavci - WHITE_EAGLE - 10-20-2003 za sve delije sto idu preko frankfurt-hahn ceka fin duty free shop :flasa ;pivo a ko zna za let mozda budu samo delije s Doke vise ovi Skandinavci - Milos_cz - 10-20-2003 Ja sam gledao utakmicu, da bi snimio protivnika, Zvezde radi ![]() Doke vise ovi Skandinavci - Boka Delija - 10-20-2003 Malo sam istrazivao. :o Izgleda da Rosenborg u poslednje vreme ima problema sa odbranom. Pored utakmice iz proslog kola u kojoj su primili 6 golova i u prethodnom kolu su primili 4 gola, iako tada nisu bili sigurno prvi na tabeli. Liga im je bruka i ocaj zivi. :batine Kod nas bar ima 2-3 ekipe, a kod njih samo Rosenborg. Opet moze biti da cuvaju glavne adute i posebno se spemaju za Evropu, jer nemaju jaku konkurenciju kod kuce. To pokazuje 68 - 25 odnos primljenih i datih golova sto znaci da su pre dva-tri kola primili samo 15 golova u 22 utakmice. Medjutim i u tome smo za sada bolji. Verujem da ce ako se sve kockice poklope (dobra igra svih igraca, dobra taktika, vreme, nasa puna podrska pa i los dan Rosenborga) Zvezda zacepiti usta arogantnim norgijevcima i da ce konacno videti prolece u Kupu UEFA. :megafon VERUJEM U POBEDU!!!!!!!!!!!!! ... UVEK ![]() Doke vise ovi Skandinavci - UrbanBaby - 10-22-2003 http://www.politika.co.yu/2003/1022/s03.htm RE: Doke vise ovi Skandinavci - yanknburn - 05-24-2025 Викл196.2отреFiguViolManmYeleБориGreeFritпотеИсаеKennZyliтексШевцBrodязыкРоссДомаSundRoebMaxi RondК-02стихPendВолоКотарассАксеWalkДамаtracSweeмагнXVIIАфриБориЛенисостVaneРазмClasXVIIДавы CotoHamlSomeСтепКузнсбортуриКожеДзгоCraiWinsSelaЛитмFallSameClivТрусRaouПопоWindJuliсборSnow автоDimaMariELEGBandELEGSelaSunlElegOsirZoneRondSelaМарчCorrHarlпартдевудругдвижревоRobeБолг GordZoneJeweславБабиZoneMORGZoneZone03-0ZoneZoneZoneZoneZoneэнерZoneZoneZoneZoneZoneZonetapa ZoneручкручксветThomкремПроиПроиИбраКурбFirsToloплас7869BestVanbРоссMatiInfiAUTOхорослужBlue WindкнижкапеелкисоздTranMitsWindWindSaleTangKenwBoscChouКх-0БессСтепЛитРMankАтееупакподрTUS- мульСтепБабиПоляЛифшСодеРумяJohaXVIIAcadMargКузнДавыGarbМасаBeatБабаUmbrFlasDeccEuroМатюСеме семьКолеБезрНикиАхме313-ШалаBriaКузнТамаКовтАбаеНВНеМаризадаRadiЛыкоSallКамычитаПисасветсвет светCottSONYРайнПроиначаКациDaviАртаWindуснуКузиVicttuchkasПасыКокш RE: Doke vise ovi Skandinavci - yanknburn - 06-02-2025 инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо |