![]() |
Izvestaj sa derbija - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Izvestaj sa derbija (/showthread.php?tid=210) |
Izvestaj sa derbija - Casual - 11-09-2003 ??,??? ? ????,????? ??????? ???? ????...????? ???????? ?? ????,???? ????? ?? ??????.??????? ?? ?? ?????????,?? ????...? ??? ???? ????? ????????? ?? ??????. ????? ?? ??? ??? ??????(???,???? ????????... ![]() ?????? ????? ??? ??????... ;pivo :ruke ;pivo :ruke Izvestaj sa derbija - cika_dzonson - 11-09-2003 Sinoc je bilo sve fenomenalno odradjeno, koreografija i navijanje "na nivou".Prosto smo oduvali grobare.Stvarno mi nije jasno zasto se vise brukaju sa tim njihovim nazovi koreografijama.Ljudi jednostavno ne znaju da rade koreografije, nemaju ideju, sve na isti fazon rade neverovatno stvarno, a tek juzni front oni su posebna prica.Jeste provalili njihove zastave na ogradi ej ono je smesno ljudi......... Izvestaj sa derbija - Niski Delija - 11-09-2003 ??? ??????? ?????? ???????, ??? ?? ????? ???? ??????????? ?? ????? ?????? ? ?????? ???? ? ?????? ?? ?????? :zbunjen Izvestaj sa derbija - Веља - 11-10-2003 Kapo, znas sta je Sloba reko kad su ga na prvom rocistu u Hagu pitali "Da li zelite da vam procitamo optuznicu"? Isto sto cu ja tebi da kazem na to sto ti se slike ne svidjaju: That's your problem! :finger Inace, osim Budimira, i ja sam imao priliku ( prvi put, ne racunajuci prekinuti 115. derbi - to je nesto drugo :lol: ) da se odsetam do JUG-a da bacim pogled... Zapravo, pred pocetak smo se Buda i ja dogovorili da on ide sa Zapadne, a ja sa istocne strane da snimimo nasu koreografiju. Ja sam otisao da slikam cak od box-a izmedju Juga i Istoka... S' obzirom da je bilo nekih dvadesetak minuta do pocetka, nisam imao sta da radim, pa sam blejao u glodare da vidim kako se to oni organiziraju... ![]() Evo, ovako, oni njihovi crni najloni stvarno lice na kese za djubre ( a jebes mi sve ako to i nisu kese za djubre namigivanje ). Njuske im stvarno treba videti ![]() Takodje, pokusavali su ( neka dva glodaro-debila :boks koja su na sebi imala crveno-bele rekvizite, verovatno kupljene u r.s. shop-u :finger ) da ubede redara da su oni ustvari cigani i da je njihova jedna od ciganskih zastava koja je stajala blizu boksa, te da im ovaj da tu zastavu... Debili! Na kraju mi je jedan od redara trazio da sklonim sal dok stojim tu, kao "da ne izazovem incidente"... ( ?! ) :zbunjen Inace, pitajte Pantica da li je mozda bio dekoncentrisan zbog dva elegantno popunjena reportera koji su stajali iza njegovog gola... :finger ![]() Nemoj da vas je sramota, ili nesto! :nene Velja ![]() Izvestaj sa derbija - UrbanBaby - 11-10-2003 oooo, kako nam je bila lepa koreografija, ljudi moji... ![]() oooo, a tek pesma "o mama, mama, mama...", koja me inache smara kad je pevamo na manjim tekmama ali kada je euforija, pa se zavrte sahalovi...pa tachno poludim u tom momentu, ko mladi majmun, od srece... :lol: nego dajte mi link za audio : "na,na,na,na,na...li-ga sampi-ona" ;pljuga Was ist "PF[_"? ![]() Izvestaj sa derbija - Веља - 11-10-2003 Evo jednog opisa partizanske ( nazovi ) koreografije sa 121. derbija sa jednog beogradskog chat-a: "Partizani su napravili koreografiju ( ili ti pokusali da je naprave ) od markera koji su im preostali sa utakmica LS, na kojoj je bilo ispisano latinicnim slovima P i F, dok je trece slovo bilo cirilicno i pisalo je G, pa se partizanska koreografija moze protumaciti uostalom kao i tim i navijaci istog, dakle ta tri slova su predstavljala skracenicu sledece recenice: PARTIZAN FUDBALSKO GOVNO" Nemoj da vas je sramota ili nesto! :nene Velja ![]() Izvestaj sa derbija - Radza - 11-10-2003 Nego, a sto vam dodjem pivo ![]() Izvestaj sa derbija - Веља - 11-10-2003 Ne znam batice ( ptaj Kizu ). On kaze da nam dodjes pivo, a s' obzirom da ja pivo ne odbijam :rofl :megafon Nemoj da vas je sramota ili nesto! Velja ![]() Izvestaj sa derbija - UrbanBaby - 11-10-2003 Quote:dakle ta tri slova su predstavljala skracenicu sledece recenice: PARTIZAN FUDBALSKO GOVNO" Was ist "govno"? :zbunjen Ist das "sramota ili nesto"? ![]() Izvestaj sa derbija - Веља - 11-10-2003 Quote:Was ist "govno"? :zbunjen Das ist Schaize!!! ( Ne znam kako se ova rec pise na svabskom )!!! Nemoj da vas je sramota ili nesto! Velja ![]() |