![]() |
Jos jedno zanimljivo gostovanje u Trstu - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Jos jedno zanimljivo gostovanje u Trstu (/showthread.php?tid=221) |
Jo - ULTRA ROMA - 12-15-2003 Quote:ali ipak 5 sati ljuljana za samo jedno poluvreme nebih svako uradio i ISPLATILO se :ruke 5 SATI U JEDNOM PRAVCU !!! OBoysi, napisi te sta se sve u Trstu izdesavalo... Pozdrav Jo - UltraGudra - 12-15-2003 Kad Romi prorade pundravci,nije mu tesko ni 300 sati puta... ali nece on da ide,gotovo je za ovu godinu ![]() SVAKA CAST MOMCI!!!! Jo - briGATE 7 - 12-15-2003 Pozdrav za OB,Ultra klan sekciju Munich!! Pozdrav i za Gudru.Ajde posalji neke slike sa Juve-Olympiakos. Koji si ti ultra kada nemas gudre!!!! :flasa Jo - UltrasLondon - 12-15-2003 Quote:5 SATI U JEDNOM PRAVCU !!! A u povratku? ![]() Roma, sta bre gptovo? A sutra? Nemoj mi reci...? Jo - UltraGudra - 12-15-2003 Nemam ja ni jednu sliku,ima Nikola UK,pa nek ih on postavi... BriGate7 imas poruku na pm... Pozdrav Jo - orthodox boys - 12-15-2003 Do jaja gostovanje....U Trstu 20-tak OB....Setnja po gradu, pre rukometa odlazak na fudbal tekmu Triestina-Kaljari 0:2... OB u kopu gostiju, kojih je bilo oko 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "GDE TO NAS VOLJENI KLUB IGRA? " Nista odlazimo iza gola gde je bilo mesta dovoljnoi gde cemo biti sami... Usput skidamo neku zastavu gde je stajao neki lik poput carton networka iz crtica na crvenoj zastavi i neki baloni oko te iste zastave i kacimo nasu OB... Deca i roditelji u dvorani popizdeli skroz, zbog toga i traze da se to okaci nazad...Smesno ![]() ![]() Pocinje tekma i solidno se bodri Zvezda ali ipak domaci navijaci prave strasnu buku svojim bubnjevima i sirenama kojih je bilo pun k...c i tako kvare sve to. Zvezda ulazi u tekmu pomalo nesigurno, kao da se boje zabara, a nama treba +4 gola. Domacin kontrolise mec i sigurno dolazi u prednost od 5-6 golova koje drzi i jos povecava. Zvezda nervozna, promasuju se ziceri, propustaju se 100% prilike, oni koriste svaku, golmani nasi neraspolozeni, njihov brani sve zivo... Na kraju poraz od 8 golova cini mi se ipak zasluzeno. Prednost na kraju ipak je bila izrazena u tome, sto oni imaju iskusniji tim -prosek 28 god, a mi jedva sa 23 god. Mi smo na tribini odradili svoje posteno uz manji incident sa pandurima na nasu prozivku domacinu :" Trieste, Trieste van fan cullo!" :nene , popizdela je cela dvorana i neki stariji likovi od njih, potrcali su prema nasem kopu, gde nekoliko OB ulece prema njima :batine , tu intervenisu i njihovi stadionski panduri - nindja kornjacke, koji su pristigli u medjuvremenu tekme, njih nekoliko deset. Tu je dolazi do manjeg naguravanja i nekoliko udaraca, naravno i nekoliko pendreka sa njihove strane koji su leteli pa nama. Stvar se smiruje i ubrzo posle tog incidenta tekma se konacno zavrsila. Kao nasi igraci i mi smo jedva cekali da se zavrsi to mucenje vise ![]() Nasi igraci dolaze i pozdravljaju nas, te zahvaljuju na podrsci! Posle toga panduri nas zadrzavaju na tribini oko 15-tak min i nekoliko OB uzimaju dokumente i popisuju nas :finger ...Povratak nazad u dezelu protekao je bez bilokakvih problema. Pozdrav od, ORTHODOX BOYS - RED WHITE POWER namigivanje Jo - UK_Nikola - 12-15-2003 Slike iz Turina ce biti uskoro. :pandur Jo - srbo(ts) - 12-16-2003 Pozdrav orthodox boys-u od studenta iz Trsta.Uclanio sam se danas ovde a bio sam i na sajtu sa tvoje vizit karte ali tamo forum jos ne radi. POZDRAV SVIM DELIJAMA. ;pivo ;pivo ;pivo Jo - Forever Ultras - 12-16-2003 Hih, ajde objasnite coveku kako funcionise private... ![]() poz, budimir Jo - srbo(ts) - 12-16-2003 Nasao sam i sam nego nisam ni znao da postoje. ![]() |