![]() |
Sta to pise Sportska Centrala? - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Sta to pise Sportska Centrala? (/showthread.php?tid=235) |
Sta to pise Sportska Centrala? - Forever Ultras - 12-07-2003 Indijanac, sve si to uradio kroz jednu pesmu. Kapiram ja Haiku ![]() ![]() poz, budimir Sta to pise Sportska Centrala? - Grobar_Tash - 12-09-2003 Tako vam je to kad vam politicari u klubu hoce slovenca za trenera.... Sta to pise Sportska Centrala? - Godra - 12-09-2003 Neko Nemca, neko Slovenca, neko krmaka za selektora... Sta to pise Sportska Centrala? - UrbanBaby - 12-09-2003 Quote:Kapiram ja Haiku Mi smo navijaci i cesto nam je lakse da se izrazavamo kroz pesmu nego kroz pricu. Iz tog razloga, da sam na Kizinom mestu, uvela bih jedan podforum na kojem bi proza bila strogo zabranjena. ![]() Uostalom kad se peva u kopu, ne prica se... :ruke Sta to pise Sportska Centrala? - Forever Ultras - 12-09-2003 Jedno je pesma a drugo je skandiranje.. Vidis: ????? ?? ???????? ??????!!! ???????? ??????!!! ????? ?? ???????? ??????!!! ????? ??????!!! ????? ??????!!! Mi se razlikujemo od stoke po tome sto oni skandiraju a mi pevamo. Proiv pesme nemam nista.. namigivanje poz, budimir Sta to pise Sportska Centrala? - capocrimi - 12-10-2003 ??? ??? ??? ??????? ????? ?????? ??, ?????? ?? ??? ??? ??? ??????? ???? ?? ?? ????? ?? ?????? ???? ?? ??????? ?? ??? ??????? ?? ?? ?????????????? ?? ??????...????? ?? ??? ??? ????????? ????????? ?????? ?????...??? ???? ???? ???? ??????? ?? ????? ?????? ????? ???? ???? ???? ?? ??????? ?????...??? ???? ????? ?? ?? ??? ????? ??????!?!?! ??? ???? ?? ?? ??????? ????? ? ????? ?? ???? ???????? ?????? ???? ???????, ???? ??? ?? ???? ????????? ?? ?? ??? ?????? ??????? ?? ???? ? ???????? ??....?? ???? ?????? ?? ?? ???? ?????? ?? ??? ??? ?? ???? ? ???? ????....???? ?? ?? ????? ??? ???? ???? ?????...??? ???? :finger ? ??? ?? ????? ?? ????? ??? ????? ? ?????? ??!!! ?0?????!!! Sta to pise Sportska Centrala? - cyganin - 12-10-2003 Quote:???????? ????...??????? ?? ?? ????!!! a da dodam, da je maljkovic bez angazmana jos od letos Sta to pise Sportska Centrala? - capocrimi - 12-10-2003 ??????? ?? ????? ??? ? ????? ???? ?????? ???? ?? ????? ?????? ?? ???? ??????? ???????????? ???? ?????? ?????? ? ??...?? ?? ?? ?????? ?????? ??? ?? ????? ?????, ??????? ?????? ?? ???? ???? ???? ?? ?????? ????? ????... ![]() ???????? ?? ???? ?? ?? ????? ? ?????? ???? ?? ???????? ?????? ??????...??? ????? ??????? ???? ?? ??????? ??? ?????? ?? ?????? ?? ???????.... ?0?0?0?0? ???? ????0?0?0?0?!!! ![]() ?0?????!!! Sta to pise Sportska Centrala? - OrtoDelija - 12-11-2003 ?????? ????????,???? ???? ????... ;pljuga ? ???? ???,???? ???????, ?? ????? ?? ???????: ????,????,????,????,????,... ? ???? ???,???? ??????? ?? ????? ?? ??????: ??,??,??,??,??... :boks Sta to pise Sportska Centrala? - Grobar_Tash - 12-12-2003 Mozda je krmak selektor, ali on dere svoje protivnike, za razliku od beckog konjusara.... |