Delije
Izvestaj sa derbija - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Izvestaj sa derbija (/showthread.php?tid=349)

Pages: 1 2 3 4

Izvestaj sa derbija - Ljubitelj_dima - 04-18-2004

Najace je vodjenje od S u poluvremenu "Javi se stoko" :rofl

Izvestaj sa derbija - Niski Delija - 04-18-2004

Pa nije bilo lose, ali iskreno, moglo je bolje, ali siguran sam da ce vec u sredu sever biti u jos boljem izdanju. Igru ne bih mnogo da komenarisem, kao da smo se cuvali za kup. Koreo kao i uvek... :ruke

Vredna pomena je i sorka sa zandarima ispred severa, bilo je i baklji i svega, zestoko uglavnom...

Inace, ja sam doso sa jagodincima, pozdav za njih ;pivo

Izvestaj sa derbija - Casual - 04-18-2004

Quote:[quote="Casual"]

Preciziraj malo...mislis na ono pri sredini prvog poluvremena kad su se zaleteli do zapadne tribine?

Tad su strgli jednu,ali su je ubzo vratili,ako mislis na tu.

Pa ne znam u jednom trenutku sam pogledao i video redara kako trci prema terenu i savija zastavu crveno bele boje i stavlja je pod jaknu. U tom trenutku murija naravno nije reagovala, a izbila je ze

Izvestaj sa derbija - Modrichha - 04-19-2004

Kizo ima li video fajlova.

Izvestaj sa derbija - Godra - 04-19-2004

Ima, kod mene su, a imam i 3 mnogo dobra ispred stadiona, Kiza nek mi se javi da dogovorimo da se to postavi.

Izvestaj sa derbija - Red Star Forever - 04-19-2004

Evo i ja da nesto "pametno" kazem... Kiza je u sustini sve rekao, ali nije se pohvalio da je bio tu u prvim redovima kad je bilo gusto ispred severa ;pljuga Stvarno je bilo zestoko... Puno krvavih ruku jer jebiga udaralo se po zandarmima, a u stvari nastradali su viziri i stitovi a njima nista... Zao mi onih likova, dosli da prodaju sokove, semenke i slicno, a kad je krenulo sranje, nepopise se sokovi vec postadose glavni predmeti za gadjanje murije :batine U prvom momentu zandarmi su poceli sa extra bezanijom, ali jebiga kad se pripucalo malo smo se "primirili"... Bilo je dosta pogodjenih, ali na srecu bez tezih posledica... Umalo i zubi da nastradaju nekima... Klinca pored mene je tako osamutio metak, da smo ga jedva podigli iako je bio pogodjen u rame...
Kao sto znate sranje se nastavilo i unutra, posebno je bio aktivan deo do zapada... Zapisavanje, kaisevi i sve sto je Kiza vec spominjao, jedno opste ludilo... Necemo imena, ali momak iz UB je je ostao bez dela prsta od pendreka, ruka mu je bila na ogradi a smrdlivi zandarm ga je pocepao po prstu... Strashno!!!
Malo energije da prikupimo pa u sredu sve iz pocetka...

Izvestaj sa derbija - Sony - 04-19-2004

Kao prvo, veliki pozdrav za bracu iz Zvecana koji su dosli u velikom broju, cini mi se nekim starim crvenim kombijem, a svi su nosili crne dukseve sa natpisom Zvecan - Kosovo i Zvezdinim grbom. Nadam se da je kombi izdrzao do kuce, nije izgledao bas sveze. U svakom slucaju, svaka cast Zvecancima.

Mnogo toga je bilo dobro na severu i oko njega pre utakmice, zapravo sve bi bilo savrseno samo da se bolje navijalo. Pevanje nam vec duze vreme skripi i ako se to popravi sve ce biti na mestu.

Iskreno mi je zao sto nismo bili u prilici da polupamo kornjace koje su bile ispred nase tribine, kao i redare koji su se sve vreme trudili da nas isprovociraju. Dimnjaci su bili sjajni, a setalica odlicna. Ali mozemo mi jos bolje, neka tako bude u sredu.

Izvestaj sa derbija - the Fingerbang episode - 04-19-2004

Ovo je sve tako monotono da ix lagano vise ne bi ni primio da udju na Marakanu.
Lepo se povuce jug iz prodaje i podeli dzabe ko stigne, ko xoce, moze.(dajte deci, izbeglicama i sirotinji koja nema).
Prvo uzeti od njix pare i njix imati uopste u vidu kao navijacku grupu ili neku konkurenciju je smesno. Drugo neko moze da navuce sugu. Jednostavno tako sa ptarijima treba dok neskupe 15 xiljada potpisa a i dobro je poznato da misevi na vrata ne ulaze.

RED STAR RELIGION
----------------------------------

SIKE I PIVCE

Izvestaj sa derbija - Modrichha - 04-19-2004

Dajte video,dajte video,dajte,dajte dajte video... :rofl

Izvestaj sa derbija - negativac - 04-20-2004

i ja da pozdravim Delije Zvecan.Svaka cast momci!Duksevi su vam ekstra. namigivanje