![]() |
Ko je kriv za debakl - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Ko je kriv za debakl (/showthread.php?tid=458) |
Ko je kriv za debakl - Modrichha - 08-26-2004 :ruke :ruke :ruke ????? 2-0 ?????? ??? ???????? ? ?? ? ?????? ??? ??? ??? ??? ?? ?? ?????? ???? ??,? ?? ????? ? ????? 3-0 ?? ???? ?????? ??? ???? ?????? ?????? ?????? ?? ????? ?? ??????... ???? ??? ????? ?????? ??? ?? ??,???? ??? ????? ?????? ????? ? ??,???? ??? ????? ?????? ??? ??? ?? ?? ?????? ????? ?????? ??? ? ?? ???????? ??,???? ????? ?????? ???? ????? ??????,??????(??????),??????,??????,???????,????... ?????????? ?? ????? ????? ????? ? ???? ?? ?????? ?? ??? ?????? ???????? ?????? ?? ?????? ????? ?????? ??? ??? ?????? ? ???? ???????? ???????? ???? ???? ?????? ??? ?? ?????? ???? ?? ???????? ??? ??? ??? ??? ?? ?? ????? ????? ??? ??? ?????????. Ko je kriv za debakl - Ђоле - 08-26-2004 Sto se tice te lige sa ustasama i slovencima,ja nisam za,iz prostog razloga sto bi takva liga bila potpuno ista kao i GY u kosarci.Kvalitet i neizvesnost bi bili na visokom nivou,ali zna se da bi Delije,Zvezda i uopste Srbi,kao i uvek,bili na udaru i da bi hrvati manipulisali! I meni je stvarno zao momaka koji su otisli put Ajndhovena i pevali 90 min. kao da je nas tim vodio!Sto se mene tice,sigurno dolazim na tekmu sa Zemunom u subotu,a pozivam i sve ostale,da pokazemo koliko volimo nasu Zvezdu,a nije na odmet malo i da prozovemo upravu,ako to vodje odobre! SVI NA MARAKANU U SUBOTU!!! :megafon Ko je kriv za debakl - Restless - 08-26-2004 - Dzajo otidji molim te. Dosta je bilo prodaje i to se videlo sinoc. -Ljupko treba takodje da ode. Milovanovic i Stojanovic koji su prosle godine bili standardni prvotimci i koji su odlicno odigrali prvenstvo sada sede na klupi. -Retard Stancic ne zasluzuje ni klupu i moze odmah da ode iz Zvezde Sta jos...nevidjena bruka. Poceli smo kao glodari. Dokaz da nismo izgubili slucajno od Borca. Ko je kriv za debakl - Ђоле - 08-26-2004 Ajd' gasterbajteri,znam da vam je tesko i da ste u kurcu kao i svi mi ovde,ali bilo bi lepo kada bi neko bacio izvestaj i koju fotku... Ko je kriv za debakl - ЦЗ - Подгорица - 08-26-2004 Hmmmm Zigic(povrijedjen) a Stojanovic na klupi.Bio sam ubijedjen da ce da igra u prve!Nije mi jasno kad ce ovaj igrach da pochne da igra od prvog minuta?Da nam se svaki napadach povrijedi opet bi Ljupko neki lijek da se ne ubaci Stojanovic! :bes ! Je l znate ko je donuo zvezdi tutulu u prvenstvu 2003/2004?Samo se posjetite dje je sve dao golove,Tolko u Stojanovicu! A shto se tice tekme ono je cista blamaza od 1-minuta su k'o pi*ke igrali,Ono iskljucenje bisevca ono nije za crveni nego za zatvor.Zvezda je dovela Stanchica i Bishevca usrecili su nas do sad... Stanchic je isto pocrvenio protiv YB.Znaci svi kolektivno su obrukali zvezdu! ovo neka bude zakljucak. "E,dzajo,dzajo... ... da li ti je sad jasno kakva ti je politika? Da li je ovo bilo dovoljno da shvatis da se finansiranje kluba ne moze i ne sme zasnivati na prodaji igraca ili cemo sledece godine igrati kvalifikacije sa jos mladjim i perspektivnijim timom?" Ko je kriv za debakl - sale - 08-26-2004 KAKVE BRE PRELAZNE OCENE, STA NIJE KRIV OVAJ-ONAJ?! SVE IH TREBA NAJURITI IZ KLUBA! VECU BLAMAZU U ZIVOTU NISAM DOZIVEO... ![]() ![]() ![]() Ko je kriv za debakl - Red Star Forever - 08-26-2004 Odgovor na ovo pitanje je SVI!!! Nema u sad pera, mika, laza (dzaja, ljupko, lukovic, bisevac...), jednostavno svi!!! Znamo i mi svoj deo krivice, trpimo 10 godina obecanja o velikoj Zvezdi, oni koji nas lazu nose najveci deo krivice, a oni nesrecnici koji nose dres crveno bele boje i brukaju ga, krivi su sto ne mogu bolje.... Ko je kriv za debakl - RedLeo - 08-26-2004 Pocetak sezone, kvalifikacija za ligu oni prodali VIDICA najboljeg defanzivca, za mene barem! Mladenovica pakera. Pre tekme TEORIJA zavere o povredi Ko je kriv za debakl - Pizon - 08-26-2004 Quote:Odgovor na ovo pitanje je SVI!!! Nema u sad pera, mika, laza (dzaja, ljupko, lukovic, bisevac...), jednostavno svi!!! Znamo i mi svoj deo krivice, trpimo 10 godina obecanja o velikoj Zvezdi, oni koji nas lazu nose najveci deo krivice, a oni nesrecnici koji nose dres crveno bele boje i brukaju ga, krivi su sto ne mogu bolje.... mislis dres plave boje. Juce smo u svakom pogledu podsecali na reprezentaciju ![]() Ko je kriv za debakl - Milos_cz - 08-26-2004 Ma zeka (sudija) je! Jeste malo sutra. Mislim da je svima jasno da kad se dovedu igraci drugoligasi da bi zamenili najbolje igrace, najboljeg prvoligasa - onda je taj klub naj... Treba li zbog toga kriviti SUDIJU???, igraca drugoligasa??? ili medjuplanetarni prostor ja stvarno ne znam??? Mozda se neko seti da okrivi gospodina Prodavca (znanog i kao gospodin Sledeca Sezona) kada doticni umre pa Zvezda udje u ligu sampiona, par godina kasnije. A mozda i ne... Mislite o tome... |