Delije
Izvestaj sa derbija - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Izvestaj sa derbija (/showthread.php?tid=512)

Pages: 1 2 3 4 5

Izvestaj sa derbija - UrbanBaby - 10-17-2004

Quote: Ali iz tog ugla ko zna sta su snimili jer je ugao cudan???
Ima raznih objektiva za fotoaparate, ko zna sta koristi murija.
Meni jedno nije jasno zasto nase utakmice ne obezbedjuje nasa murija, koja je korektna prema navijacima. Zbog cega se forsira zandarmerija?
Zbog cega u nas moraju da budu uperene puske kao da smo okupirani. Takve scene psiholoski negativno deluju na ljude i sigurno je da jedino sto mogu da izazovu je gnev. Mozda to i jeste cilj? A mozda mi i jesmo okupirani, samo toga nismo svesni.
Cula sam da su se opet pojavili famozni novinari iz New York Times-a i da opet rasomonisu po Beogradu. Najvise ih zanimaju price o Arkanu, Delijama i Ceci. Interesantno, zar ne?!

Izvestaj sa derbija - banne - 10-17-2004

[quote][quote="banne"] Ali iz tog ugla ko zna sta su snimili jer je ugao cudan???
[/quote]
Meni jedno nije jasno zasto nase utakmice ne obezbedjuje nasa murija, koja je korektna prema navijacima. Zbog cega se forsira zandarmerija?
Zbog cega u nas moraju da budu uperene puske kao da smo okupirani. Takve scene psiholoski negativno deluju na ljude i sigurno je da jedino sto mogu da izazovu je gnev. Mozda to i jeste cilj? A mozda mi i jesmo okupirani, samo toga nismo svesni.
Cula sam da su se opet pojavili famozni novinari iz New York Times-a i da opet rasomonisu po Beogradu. Najvise ih zanimaju price o Arkanu, Delijama i Ceci. Interesantno, zar ne?![quote][/quote]

Izvestaj sa derbija - banne - 10-17-2004

Ma nosili su obican jednocipni panasonik. Neki krs stari koji su verovatno negde zaplenili.

Izvestaj sa derbija - фкцз - 10-17-2004

Sto se tice onog deteta, po svoj prilici izgleda postoje dva slucaja, prvi oko pola sata pre utakmice(dete pogodjeno u butinu metkom, a pendrekom razbijena glava), a drugi pred sam pocetak utakmice(pogodjen metkom u obraz, kizin slucaj)...
Po razgovoru sa "nekim" to smo zakljucili jer je on za prvi slucaj cuo oko pola sata pre tekme, a za drugi nije... Kaze da ce se po svoj prilici to u javnosti pojaviti, samo da izadje(u) iz bolnice, jer to murija prikriva, cim budu izasli ne moze niko da ih spreci da objave u novine, tuze policiju i slicno...
Znaci, Kizo, ti kazes da je to bilo 5 minuta pred pocetak tekme? Ako je tako 90% postoje dva slucaja... samo nam je i drugi falio...

Izvestaj sa derbija - supreme - 10-17-2004

???? ??????? ?? ????? ???? ?? ??? ?? ??????? ?? ??? ???? ?? ?? ??????? ??????? ? ?????? ????? ??? ??????? ??..??? ???????, ? ?? ??? ????? ???? ?????? ? ?????? ??? ???????? ???? ??? ??????? ?????? (????????? ?????? - ??????? ????? ??? ?? ???? ???????????? ? ???? ?? ??????). ?????, ?? ?? ?????????? ???? ????, ???? ???? ? ???? ??????, ?? ??? ? ?????????? ????????????. ? ??????? ????? ?? ????? ?? ???? ????? ??? ? ????? "??????? ????????" - ?? ??? ????? ? ????????? ?? "???????" ???? ???? ???????? ? ??????????.

??? ?? ??????????? ??? ??? ? ??? ?? ??? ??? ?? ???????? ??? ?? ?? ?? ???? ? ??? ?????? ??? ????. ??? ???? ???? ???? ??????? ????????? ?????????? ?? ???????? ? ?????????, ??? ?? ???? ?????? ??????? ????????????. ????? ?? ?? ???????? ?? ?? ? ???? ?????? ????????? ? ?? ??? ???? ??????????

?????, ?????!!! :bes

Izvestaj sa derbija - радомир - 10-17-2004

??????? ?? ?????, ?? ????? ??????? ?? ? ????? ??????, ??????, ? ???? ??? ??, ????? ????? ? ??? ?????????, ??? ?? ?? ????? ???? ????????!?! ? ?? ?? ????? ????????? ????? ???????? ?? ???????, ??? ??., ??????? ?? ?????, ????????, ?????????, ???., ???????? ?? ???????????, ???????????, ? ???? ?? ??? ???...
? ??????? ????????? ????????? ? ????? ?????....

Izvestaj sa derbija - фкцз - 10-17-2004

Quote:??????? ?? ?????, ?? ????? ??????? ?? ? ????? ??????, ??????, ? ???? ??? ??, ????? ????? ? ??? ?????????, ??? ?? ?? ????? ???? ????????!?! ? ?? ?? ????? ????????? ????? ???????? ?? ???????, ??? ??., ??????? ?? ?????, ????????, ?????????, ???., ???????? ?? ???????????, ???????????, ? ???? ?? ??? ???...
? ??????? ????????? ????????? ? ????? ?????....
Niko ne pise i ne objavljuje jer ne sme, a jedine novine koje smeju izlaze tek sutra(Kurir), jeste da kurir bas i nije neka novina koju delije podrazavaju, ali setite se da su oni objavili dosta toga iz vrsca, sada sa hapsenja radovaca i ostalog, ne znam kako, ali cini mi se da su oni jedine novine koje smeju tako nesto da objave i imali su dosta stvari gde su branili navijace, nama je sada najbitnije da dodjemo do porodice i kao sto sam rekao da delije.net, spreman sam da finansiram sto vise mogu izlecenje i eventualno advokate za to dete jer ce njegovo detinjstvo imati jednu veliku crnu mrlju koju niko nece moci da spere... isto tako mislim da je i pozeljno da se obavesti k**e jer se on dosta angazovao da pomogne onima iz vrsca i jedan je od naj starijih na severu koji ce sigurno uraditi sve za jednog mladog navijaca...

Izvestaj sa derbija - bojan - 10-17-2004

????? ?? ??? ?????(?? ????) ???? ?? ??????? ?????? 2.??????? ?? ????? ?????????,??? ?? ?? ??? ?? ???????????????.????????? ?? ?? ??? ???? ?? ?????? ?????.
?????? ?? ?? ??? "?????" ?? ?? ???????? ?? "????????" ?? ?? ???? ?? ???? :bes

Izvestaj sa derbija - Vucko Nis - 10-18-2004

Posle tekme iduci od Slavije ka

Izvestaj sa derbija - UrbanBaby - 10-18-2004

Quote:Niko ne pise i ne objavljuje jer ne sme, a jedine novine koje smeju izlaze tek sutra(Kurir), jeste da kurir bas i nije neka novina koju delije podrazavaju, ali setite se da su oni objavili dosta toga iz vrsca, sada sa hapsenja radovaca i ostalog, ne znam kako, ali cini mi se da su oni jedine novine koje smeju tako nesto da objave i imali su dosta stvari gde su branili navijace...

Bio si u pravu. Objavili su. Za ostale novine ne znam. Mogli bismo textove iz novina da okacimo ovde, da imamo uvid ko je sta pisao, pre nego sto krenemo u akciju.