Delije
KK CZ - Cibona - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: KK CZ - Cibona (/showthread.php?tid=617)

Pages: 1 2 3

KK CZ - Cibona - Djape_BBrdo - 01-25-2005

Evo i mene,jebi ga kasnim sa izvestajem jer sam bio na putu,ali evo i par reci od mene,cisto da ne prodje nesto a da ja nisam rekao :lol: .Malo sam kasnije stigao pred halu,razmisljajuci da ce biti kao i na ostalim tekmama,slaba posecenost i da cu doci opusteno do karte,ali ne lezi vraze.Malo sam se iscimao dok sam nasao tapkarose i od njih tek kupio karte.Kad sam video onoliku guzvu jedva sam cekao da udjem u halu jer sam znao da ce biti paklena atmosfera kao sto je i bilo.Jedva sam se nekako uglavio na vrhu kopa kod neke sipke gde nas je bilo jedno 56 na prostoru od dva m2 Big Grin .Nikad puniji kop.Sasvim solidno navijanje,a u par navrata toliko dobro da sam se najezio,pogotovu kad je pevana "Mars na drinu",i dozivanje sa zapadom stvarno je mnogo dobro bilo.Stvarno ste dosta propustili vi koji niste bili.U par navrata cela hala peva,bas do jaja.Onda dosta petardi je bacano na parket,ustaske pi*kice se usrale i pobegle na klupu,posle su se odma vratili :finger .Od zastava su bili sapcani,novi sad(srpska zastava),sid,veterani,preko puta nas bila je i Dorcol i ne mogu se vise ni setim.Da nisu ovi nasi igrali tako dobro kao sto su igrali ne bi bilo ovako dobro,ali isli smo u korak sa njima ili bolje reci oni u korak sa nama.Nas crnja se primio dizao tri prsta svaki cas i otpozdravljao nam.Na zapadu je svo vreme stajao neki matorac koji se skinuo go do pojasa i tako stajao celu tekmu Big Grin .Navijanje su naizmenicno vodili mladji narastaji,i to sasvim solidno,a na kraju kao sto ste i rekli,doktor je preuzeo stvar u svoje ruke.Ispod mene je stajao svo vreme romanticni pandur :lol: ,koji je tokom cele tekme pisao porukice sentimentalnog karaktera i cimao osobu zavedenu u imenuku pod "Lane moje" :rofl :rofl :rofl .Na kraju ispratismo nase pulene sa pesmom kako su to i zasluzili i do sledeceg puta to bi bilo to.
Pozz

KK CZ - Cibona - warsaw - 01-25-2005

...Ne razumem jedno a To je,koja je razlika izmedju ostalih izvestaja,preciznije razlika izmedju prvog izvestaja, koliko ce ljudi napisati isto, samo drugi tok reci,i u cemu je poenta svega,svih tih izvestaja..?...

KK CZ - Cibona - ENERGIENYC - 01-26-2005

Poenta je u tome da svako iznese svoje videnje i utisak o utakmici.Kako mozes da postavis takvo pitanje Poljak? :zbunjen

KK CZ - Cibona - warsaw - 01-26-2005

Quote:Poenta je u tome da svako iznese svoje videnje i utisak o utakmici.Kako mozes da postavis takvo pitanje Poljak? :zbunjen

Prvo izvinjavam se sto Vas prekidam,razumem svako iznosi svoje misljenje,ali nekako mi deluje monotono da svako pise isto ,tipa bio je taj i taj transparent,taj je vodio navijanje,Pionir mu :dodje" kao neka "bombonjera" u Buenosu,pet dana ce pisati isto,to isto je i na delije.net ili mozda su to isti ljudi, Big Grin ...?

U svakom slucaju ,necu se vise mesati,izvinjavam se svima...

nastavite...

KK CZ - Cibona - Djape_BBrdo - 01-26-2005

Ma poenta je najvise zbog ljudi koji posecuju ovaj sajt a nisu u mogucnosti bili da dodju na tekmu a mozda cak ni da je pogledaju na tv-u i sto vise izvestaja bude napisano to ce oni steci bolju sliku o tome kako je bilo.I ja takodje volim da procitam sto vise izvestaja sa neke tekme gde nisam bio,pa makar svi ponavljali jedno isto ali opet svako od njih ubaci po neki detalj koji je neko zapazio ili propustio da pomene.Bolje i ovako nego da ljude mrzi da bilo sta napisu ili samo napisu "e do jaja je bilo,dobili smo i to je to".
Pozz