![]() |
Zajedno ili ne? - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Zajedno ili ne? (/showthread.php?tid=647) |
Zajedno ili ne? - Indjija - 02-25-2005 E bas-svaka tekma gostovanje. Ja cu u Cacku biti,i na svakom gostovanju,ali: recimo u cacak ce otici ekipe,a ljudi koji nisu ni u jednoj grupi nece. A pazite da postoji klub navijaca: Sve grupe sa svojim ljudima odu u svojoj reziji,a ispred KN idu dva ili tri autobusa i ljudi koji idu solo ili su van Beograda dodju,plate i idu na tekmu. Ovako koliko god ljudi bude u cacku ja garantujem da 100-200 ljudi koji bi isli ali jednostavno-nemaju dovoljno kinte,ne mogu da ostanu u cacku 2 dana(ako idu vozom). Nisu svi fanatici,ali svi vole Zvezdu i zele da je bodre na svakoj utakmici gde god igrala.Delije su kakvi god da su,razmazeni ili...Delije su i zele da idu. Zajedno ili ne? - Indjija - 02-25-2005 Tigre: Veruj mi da otkada idem na tekme nisam upoznao nikog iz Rume,ali pazi bili su na dobrom(losem?)glasu,kad su imali jaku ekipu bili su mnogobrojniji od ostalih,a u Indjiji je tad bila smena generacije i nisu se bas gotivili ali ih ja cenim po prici(imali su petlju,valjda). Ali tada su u navijackim vozovima bili sve sami likovi od 26-7 godina. I bilo je mnogo zajebanije nego danas,i plus bezvlasce(radis sta hoces).Danas,danas je smesno nemos ni sa pandurom da se pobijes a da te ne uhapse...ali to je vec tema za vremeplov... Zajedno ili ne? - Бока - 02-25-2005 ??? ??? ????????! ??? ?? ???? ??????? ??? ?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ???????? ????? ?????? "??? ? ????" ? ??????????? ?? ?? ???? ??????. ???? ?? ????? ????????, ??? ?? ???? ??????, ?????????? ? ? ????? ????? ???????????, ??? ?? ??????????? ? ??????? ?????. ????? ???????????? ???????? ???? ????? ???? ??? ?? ???????. "?????? ???? ???? ??? ????". :bes ??????? ???????? ?? ?? ?????????? ??????? ???? ?? ????? ??????. ???? ?? ????????. ??? ??? ?? ? ??. ????? ?? ???? ???? ?? ?????? ???? ?? ????? ?? ?? ????. ???? ?????, ???????, ??????, ? ??????? ?? ?? ???? ????????? - ???? ?? ?????? ????? ??? ????? (?????? ? ????) ? ???? ??? ?? ?????? ?? ??????? ?????????? ? ???????? ?? ?? ???? ?????. ?? ?? ?? ???? ????????, ?? ?? ??? ????? ????????? ? ??????????? ????? ????????? ???????? ???????, ????????? ??? ?????? ?? ??????? ?????? ? ???? ????????. ?????? ?? ????????? ???? ? ??? ???????, ??? ? ??? ????????? ?????? ??? ?????? ????????. ????? ?????? ??? ?? ?? ?????? ?? ?? ????? ????? ??? ???? ?? ?????????, ? ?? ?? ? ???? ???? ???? ?????? ?? ???? ?? ?? ?????? ????? ???????! ?????? ?? ??? ??? ?????, ???? ?? ? ?????????! Zajedno ili ne? - Vucko Nis - 02-25-2005 Indija poceo si da smara Zajedno ili ne? - Indjija - 02-25-2005 Ma ja sam sutra u Cacku,nemam nikakvih problema oko odlaska. A do agencija sam isao,kao i privatnih prevoznika-svi su zauzeti osim jednog(iz rume)-koji nece da vozi navijace. Jedini koji bi vozili su-lasta Indjija,ali to je malo komplikovano... Zajedno ili ne? - Red Star Forever - 02-25-2005 Boka je probao da stane na loptu i preporucio Vam da se manje prozivate, ali neki kao da ne vide ili ne zele da vide tu poruku... Sutra ce u Cacku biti svi koji su to zeleli i nista nije moglo da ih spreci u tome... Kaze mi drugar danas u gsp-u slusa pricu dva lika u kojoj jedan kaze hteo sam sutra u cacak ali vidi kao ovo vreme, kisa, blato itd... E takvi nam ni ne trebaju... Nego oni koji su spremni uveki svuda sa Zvezdom... I po svaku cenu... Slazem se da se nekima i pored velike zelje jednostavno ne sloze kockice i ne mogu da krenu, i zato nije losa prica o udruzivanju ljudi iz pojedinih delova zemlje i organizovanje zajednickih odlazaka... Ali to morate sami da odradite, a mi iz BG mozemo samo da Vam pomognemo kada ste ovde i da Vas ugostimo kao najrodjenije... A KN je prica koja postoji svuda u svetu... Da li ce to nekada ovde zaziveti i kada, ne znam, a da li ce nesto promeniti sto se tice gostovanja i povecati broj ljudi na njima to je vec posebna prica... Zajedno ili ne? - Indjija - 02-25-2005 Ja se nisam osetio prozvanim,niti mislim da me neko proziva,a nisam ni ja nikog isprozivao. Drugacije je kad ljudi komuniciraju na ovaj nacin i lice u lice. Na ovaj nacin neko moze pogresno da protumaci neciji tekst i odgovor ...a tebe i Boku je nesto verovatno navelo da tako mislite,istripovali ste se. ![]() Zajedno ili ne? - Red Star Forever - 02-25-2005 Isto ko sto si se ti istripovao da mislimo na tebe... ;pljuga Uzivaj bre i disi punim plucima, a emocije i energiju i ti i ostali cuvajte za sutra, trebace nam... Zajedno ili ne? - paki035 - 02-28-2005 Ma glavni je problem lova neznam meni se cini da su neke ekipe organizovane da nespominjem ime a neki rasulo npr kod mene u jagodini ima veliki prob radili smo majce i prodalo se dosta uglavnom su kupil mladji navijaci ee onda neki likovi iz nase grupe resili da naprave salove ii to samo za starije i samo 20 sala nam mladjima nisu dali da kupe e to me uzanso nervira a ovi stariji neidu na tekme !!!!!!!!!!!!! :boks :boks I kad docu bas sam ih gledao docu da gledaju a ne da bodre zvezdu! ima tu jos problema :finger Zajedno ili ne? - Indjija - 03-01-2005 Ma glavni problem je sto se ljudi napuse pre nego sto se uloguju na forum-pa se tripuju namigivanje |