![]() |
Војводина-Звезда,недеља 27.11.,13 ч!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Војводина-Звезда,недеља 27.11.,13 ч!!! (/showthread.php?tid=875) |
Војводина-Звезда,недеља 27.11.,13 ч!!! - GoranFinn - 11-26-2005 Quote:GoranFinn Wrote:Звезда у мом граду :rukeSVAKA CAST, GORANE! TI NISI 400KM OD STADIONA ZA KOJI JE KARTA SKUPLJA OD DJUZEPE MEACE Да, да имам предност када Војводина игра на домаћем , када Звезда игра онда је далеко Београд ![]() Од стадиона сам 1 км ;pljuga WELCOME TO NOVI SAD :ruke ![]() ![]() Војводина-Звезда,недеља 27.11.,13 ч!!! - GoranFinn - 11-26-2005 Quote:Без обзира на цену карте сви у Нови Сад! Карта за Нови Сад из Бгд-а, за путнички воз је 180дин + 50дин доплата за брзи воз ... у једном правцу. Мада наши кондуктери су доста добри људи, па ћете моћи и јефтиније проћи ;pljuga Војводина-Звезда,недеља 27.11.,13 ч!!! - Unity PK - 11-26-2005 Shta neko je rekao da idemo na jug jeli to istina??? :zbunjen Војводина-Звезда,недеља 27.11.,13 ч!!! - jagara - 11-26-2005 Quote:jagara Wrote:Bice ocigledno velikih nereda u nedelju, jer sigurno nece pustiti nikog bez karte. A ne radi se o tome da li neko hoce ili nece da da 1000 dinara, jednostavno ljudi nemaju te pare, a svako ce hteti da udje na stadion sto je najnormalnije! Ne ja necu povesti nerede, i vise od svega bih voleo da do istih ne dodje, ali ako ti mislis da ce 2000 ljudi kad vide da se ne moze uci ako se ne plati 1000, lagano otici svojim kucama onda dobro, nece biti nereda, bas kao sto ih nije bilo ni na finalu kupa, kada karte nisu bile skupe ali su sporo propustali ljude u halu. Ja sam napisao razloge zbog kojih smatram da ce doci do nereda, a posto ti smatras suprotno bolje napisi svoje razloge nego sto se pravis pametan, i izvlacis stvari iz konteksta Војводина-Звезда,недеља 27.11.,13 ч!!! - Maj 25 - 11-26-2005 Ajde bre dosta vishe o 1000 dinara i neredima! Samo dodjite na jebeni stadion a za sve ostalo cemo videti tamo. Војводина-Звезда,недеља 27.11.,13 ч!!! - Casual - 11-26-2005 Tako je,samo vi dodjite u sto vecem broju da okupiramo i ovaj stadion. Predvidjanje necega unapred je besmisleno. Bice sta ce biti. Војводина-Звезда,недеља 27.11.,13 ч!!! - nisam_zdrav - 11-26-2005 Uvek budu te neke price oko karata, ali kada nas ima puno oni shvate da je bolje pustiti masu da udje na stadion nego ostaviti je napolju da tumara bezveze... Zato mislim da ako nas se pojavi mnogo nece biti nikakvih problema, a kamoli nekih nereda... Cisto da se pojasnim... Војводина-Звезда,недеља 27.11.,13 ч!!! - zee - 11-26-2005 Koji li je mozak smislio tu cenu od 1000 dindzi da mi je da znam... Pa malopre procitah da im je 1000din godisnja pretplatna karta... Ja cu biti ispred stadiona samo se nadam da necu ostati celih 90 min ispred jer stvarno nemam soma. Војводина-Звезда,недеља 27.11.,13 ч!!! - радомир - 11-26-2005 Aко је речено да се крене у НС без обзира на цену карте, чему било каква дискусија овде?? Што се тиче возних карата, никакав упад, шверцовање, договарање са кондуктерима него лепо на благајну и купите карту! Она кошта 250 дин.(међународни воз) и ако се купује групна(минимум троје) онда иде и до 20%(50 дин.)! Буде ли неко опет гатао око могућег исхода приликом уласка на стадион биће банован! Војводина-Звезда,недеља 27.11.,13 ч!!! - Northern - 11-27-2005 Неки постови са фирминог сајта..шта рећи.. Quote:POBEEEDDAAAAAAAAA!!!!!!!!! LJUDI MOJI, 10 PUNIH GODINA!!!!!!!! MAMU VAM CIGANSKU JEBEM, SISAJ ZVEZDOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! Quote:Aloooo, 'de ste cigani, mamu vam jebem???? Napusite se i nama i pravom slaninaru Kizi!!! Quote:O materi cigansko-muslimanska danas si bila jebana i sutra ces biti!!!! Quote:Manji incidenti na kraju sa murijom u pokusaju da se dopre do cigana koji su hrabro stojali na istoku i prozivali Firmu da probije kordon i dopre do njih, kad je kordon usao na istok cigani se hrabro povlace ka izlazu bez incidenata. Malo kamenovanja i nista vise. :zbunjen |