Delije
STA DA RADIMO SA LIGE ??? - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: STA DA RADIMO SA LIGE ??? (/showthread.php?tid=93)

Pages: 1 2 3 4

STA DA RADIMO SA LIGE ??? - Jackass - 05-18-2003

Brdjo,napisao ti je i Ultra klan u postu,grupa navijaca Zvezde u Svajcarskoj vec postoji(Ultra Klan).Njih (iz Svajcarske) nisam imao prilike da upoznam(osim pomenutog lika iz Luzern-a),ali su ovi iz Nemacke sasvim OK ekipa.Putovao sam sa njima za Veronu,i stvarno su dobra ekipa.

STA DA RADIMO SA LIGE ??? - Teta Mila - 05-19-2003

Lucky,pa sta ako kopa nije bilo?Nije nikakva zamerka,obzirom na to sta se sve desavalo van stadiona!!!!

STA DA RADIMO SA LIGE ??? - UK_Nikola - 05-19-2003

Brdjo brate neznas ga sirgurno. Ja sam ga upoznao na putu za Leverkuzen i stvarno je jako dobar lik.

A sto se tice grupe neverujem da ce skupiti dosta pravih cigana.

A dobra ekipa vec postoji, pa videcemo mozda te i uclanim Big Grin ! Big Grin

Pozdrav

STA DA RADIMO SA LIGE ??? - Brdjo - 05-19-2003

Nidzo ova stranica od UK je stvarno zesca ( error 400 ) Big Grin Big Grin al sam ti reko da uplatis Racun... :finger .
se Salim .
u CH ima oko 100`000 Srba a nigde grupe. ali bice nas bice u buduce samo da se ja ozenim :jebanje :jebanje :jebanje ...... Big Grin
Tesko je ici na tekmu sam ali onako sa drustvom je ipak malo bolje ( pocepane lone i te stvari Big Grin ) a sto se tice UK ( RESPEKT) i svaka cast primer broj 1. :ruke
Nasi ljudi u ch vise daju para za auto umesto da kupe nesto od zvezde pa da tako podrze tim.( bem ti auto )
Nidzo sto se tice UK hvala ti i trudi se dalje :keez .

KRALJEVINA SRBIJA U SRCIMA SIJA

STA DA RADIMO SA LIGE ??? - UK_Nikola - 05-22-2003

Sajt nam je u kurcu. Nemamo pare da ga platimo tako da nece skoro proraditi. Big Grin Big Grin

Brate jeste da ima 100000 Srba. Ali i u beogradu ima vise od milion Srba pa ti vidi koliko nijh idu na tekme. Nama netrebaju tipovi koji idu ono iz fazona jedna 2 do 3 puta da gledaju Zvezdu a ostalo vreme se puvaju kako su u grupi. Ima i dosta onih kojima trebas da serviras sve. Kako idemo, gde ce da budemo, koliko kinte treba itd. i na kraju uf daleko je to. I takvi nam netrebaju.

Nije ni tesko ici sam na tekme. Ako se secas onog tipa iz Bazela kojeg smo sreli na povratku iz Verone. Decko je odlucio da ide i krenuo je sam. I u Rimu je bio, samo neznam dali sam
ili drustvom. Ali sredio je i transparent DELIJE BAZEL. Svaka cast. E takvi ljudi se traze za UK.

A ti Brdjo ces imati prilike da se pokazes ovo leto. Samo sredi te papire da te ne vracaju vise se grane. Big Grin Big Grin

Pozdrav

A da Kizin CD da mi vratite lopuze bre! :finger Big Grin

STA DA RADIMO SA LIGE ??? - orthodox - 05-22-2003

Quote:
orthodox Wrote:P.S. Necu ni da pominjem sramotu da nas od ovolikog grada na manjim tekmama ima dvestotinjak,a toliko i na prosecnom gostovanju, bruka!

Na tekmi protiv Javora je bilo 50-tak ljudi, pa se i to prepolovilo posle prvog poluvremena. Navijanja nije bilo..a ko je bio, bar je shvatio ko drzi Sever na okupu...i kako...nadam se da ce i oni koji su do sada stajali samo po strani skapirati gde treba da budu...

????? ?? ?????????? ?? ???? ???? ???? ?? ?????? ?????????? ??????? ? ?? ?? ?????? ???? ???? ???????? ?????? ????????!! :boks Big Grin

STA DA RADIMO SA LIGE ??? - Teta Mila - 05-22-2003

Orthodox,ali Lucky je bila tamo i stajala je u kopu!!!! :lol:
Morska.... :rofl

STA DA RADIMO SA LIGE ??? - UrbanBaby - 05-22-2003

znaci, sta? :
- ako se nesto desava oko stadiona ne treba nista da se desava na tribini i obrnuto? :flasa

STA DA RADIMO SA LIGE ??? - Teta Mila - 05-22-2003

Obrnuto!!! :flasa

STA DA RADIMO SA LIGE ??? - Godra - 05-22-2003

Brdjo, koliko poznajes Sarnen? Mozda se i vidimo u Luzernu krajem godine...