![]() |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019) |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ivan_FCRS - 02-11-2007 Quote:Од ове екипе, ваљају: Чича, Александров, Јоровић, Антић, Драгићевић и ту се отприлике круг завршава. Остали су просечни или исподпросечни играчи. Можда би се ту могао угурати и Буркс, јер ми није јасно да плеј са НБА педигреом, коликим толиким, не може погодити два слободњака на мечу, о улазима под кош да не говорим. Можда једноставно није у форми. Па то што си ти набројао је прва петорка,осим Јоровића који још не игра,али си додао Буркса...По мени Мишановић заслужује више да игра,јер је дечко једини прави центар у нашој екипи,а што се Буркса тиче,и ја мислим да није у форми,јер видело се на утакмици против Химкија како добро може да одигра,и мислим само да му је шут за 3 поена мана... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Djape_BBrdo - 02-11-2007 Ако нам је Мишановић (грађен ко лизалица) једини прави центар у екипи онда ми још и супер пролазимо и да певамо што смо и "оволико" урадили у сезони. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - boca - 02-12-2007 Нећу открити топлу воду ако кажем да је највећи кривац Шакота, али ово што он ради са нашим клубом је стварно невероватно. За годину и по дана он није уиграо нити једну акцију! Још гори је његов педагошки приступ-у играчима једноставно нема жеље за победом, једино што видим је страх од грешке јер следи-клупа (из свих правила се изузима Гуровић). Не знам на основу чега је стекао ту високу ''репутацију'', код нас се ни најмање није доказао, ништа није донео ново и боље у односу на Трифу... Гуровићу свака част за већину игара ове године, али оно са судијом је стварно био тежак кретенски потез и мислим да чак и казну заслужује. У тренутку кад смо можда и хватали прикључак он све засере и још унесе толико негативне енергије у екипу да одмах у следећем нападу падне нова техничка. Ужасно се срозао у мојим очима, не може његова нервоза бити изнад интереса клуба... На крају сматрам да и није толика штета ако испушимо за УЛЕБ следеће године, таман би могли да се вратимо на први план који је Жикина управа донела-базирање тима на младим играчима! Милошевића, Стеву, Александрова и Тадију одмах гурнути да играју по 30 минута, можда и овог Краснића (чини ми се) кога искрено никад нисам видео на паркету, али чим се скида ваљда вреди нешто и уигравати екипу за нашу чувену ''следећу сезону''. На лето узети још пар талената, ваљда и наша школа избаци неког и тиме створити окосницу... Старије до краја ове сезоне ротирати као подршку и то само ако су у форми. Па боље је ваљда Игор да стиче искуство него да му минуте троши Буркс који ''није у форми''... Лакше би и ми поднели, чини ми се, да гледамо грешке клинаца од 20 година који тиме сазревају, него шатро искусних играча којима ето ''баш те вечери ништа не полази за руком''. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ivan_FCRS - 02-12-2007 Quote:PUK'O SAM Извор Курир... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 02-12-2007 Нажалост дешава се оно што су многи предвиђали... Гуровић је све уморнији, а са умором долази и пад форме... Мора се наћи начин да се Гуровић растерети. Ако смо изгубили све шансе у Јадранској нека мало искулира са играњем у њој...тојест што мања минутажа, а то важи и за мечеве у домаћем првенству када би требало да га растерете максимално сем у најбитнијим утакмицама... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - curva_nord - 02-12-2007 Quote:Кошаркашки клуб Војводина протестовао је због инцидената на четвртфиналној утакмици Купа Радивоја Кораћа у Крагујевцу, на којој су навијачи Црвене Звезде играче новосадског тима гађали експлозивним направама и бакљама. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - CEBEP - 02-13-2007 Када помислим на наш КК, крећем да добијам лагану вртоглавицу која је праћена стресом и мучнином у стомаку. :bes КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Skrimo - 02-13-2007 Гледам по неким форумима вамо тамо сви ће да навијају за химки да нас разбије да би шакота отишао јер уколико испаднемо добија сигурно отказ.Да се разумемо Шакота је доста грешака направио од форсирања неких играча и нефорсирања младих играча,од лоших поставки саме игре,од базирања игре на само једном играчу,довођење играча који нису достојни да носе Звездин дрес..итд дакле много грешака.Али што сад од њега тражити нон стоп оставку и немам појма шта,полако људи ништа није готово куп смо изгубили срамно,јадранска је небитна,али првенство је најбитније а до њега има још времена.Немогуће да је Шакота тек тако изгубио осећај да буде тренер.Треба по мени сад стрпљења истрпети га и видети до краја сезона шта ће да уради и готово.Па погледајте у фудбалу и то страном колико се тренер трпи не тражи се резултат одмах...друга ствар да нам дође било који други тренер не можемо да кажемо да имамо тим па да нам само тренер фали тешко би било ко нешто боље урадио.Сурова реалност је да смо ми 4-ти клуб у кошарци у земљи изузмите само навијаче нас Делије и видећете да по свему другом смо далеко испод фмп-а,хемофарма и глодара...и то је једноставно тако.У фудбалу рецимо смо највећи и најбољи клуб у земљи где сваки играч из земље жели да игра код нас док у кошарци смо ми тек 3-4 опција.Још један манир лошег клуба нам је катострофалан рад са млађим категоријама па погледајте у првом тиму нам је само Драгићевић из млађих категорија дошао до првог тима...то се тако не ради уколико желиш врхунске резултате,јер ми нисмо толико богати да доводимо добре оформљене играче који би нам доносили резултате већ треба да правимо играче.Сваке године се зато прави нови тим.Надам се да ћемо проћи Химки и онда ће све изгледати лепше ![]() КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - acafcrs - 02-13-2007 Ја сам одувек био против одстрела тренера, али мислим да је Шакота неким својим потезима претерао. Ја не знам како га није срамота да каже да смо слабији него прошле године, па ко му је састављао тим, а при том и најскупљи тим у Србији. На почетку сезоне се обећава не знам шта, а сваке сезоне прднемо у чабар, сваке године имамо све лошију екипу. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - KizaLion - 02-13-2007 Quote:Надам се да ћемо проћи Химки и онда ће све изгледати лепше Поред онаквог тренера, који кочи играче уместо да их пусти... Нема шансе. |