![]() |
ЦЗ-oфк, маракана, 21.10, 18ч. - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: ЦЗ-oфк, маракана, 21.10, 18ч. (/showthread.php?tid=1088) |
ЦЗ-oфк, маракана, 21.10, 18ч. - радомир - 10-22-2006 ![]() Каква слика..... А папирићи? ЦЗ-oфк, маракана, 21.10, 18ч. - KizaLion - 10-22-2006 Лоше су испали... папирићи одмах падају и још су црвене боје, па није могло да се ухвати. Ролне су ипак нешто друго. ЦЗ-oфк, маракана, 21.10, 18ч. - маникомио - 10-22-2006 Quote:Зар су морали ликови на застави НС да имају мотке/штангле или шта је већ оно ? Застава је одлична. ЦЗ-oфк, маракана, 21.10, 18ч. - Red Star Forever - 10-22-2006 Да, можда сам заборавио, али зато нас толико има па су остали споменули невероватно масовне јединице полиције, жандармерије... Још у току дана су издали саопштење у ком упозоравају да треба да прође све без верски и расно неприхватљивих парола и као имају информацију да ћемо се солидарисати са форсима... Као да су очекивали и једва чекали неку нашу "грешку" па да направе покољ... Али колико смо ми са овом екипом људи која води север отишли далеко је чињеница да смо по мени на неки начин одреаговали форсирајући пароле у којима величамо Србију и певањем Марша на Дрину више пута... Е сад то што су жандари приземни па не схватају такав вид "борбе" и реакције онда :finger ЦЗ-oфк, маракана, 21.10, 18ч. - Johnny Blaze - 10-22-2006 Quote:Биће нешто од тебеJohnny Blaze Wrote:Ако можеш окачи видео у једном комаду а не исјецкан на по 1 мб. ![]() ЦЗ-oфк, маракана, 21.10, 18ч. - vule - 10-22-2006 Quote:Лоше су испали... папирићи одмах падају и још су црвене боје, па није могло да се ухвати. Ролне су ипак нешто друго. ![]() ЦЗ-oфк, маракана, 21.10, 18ч. - Danilo89 - 10-22-2006 Quote:Да, можда сам заборавио, али зато нас толико има па су остали споменули невероватно масовне јединице полиције, жандармерије... Још у току дана су издали саопштење у ком упозоравају да треба да прође све без верски и расно неприхватљивих парола и као имају информацију да ћемо се солидарисати са форсима... Као да су очекивали и једва чекали неку нашу "грешку" па да направе покољ... Али колико смо ми са овом екипом људи која води север отишли далеко је чињеница да смо по мени на неки начин одреаговали форсирајући пароле у којима величамо Србију и певањем Марша на Дрину више пута... Е сад то што су жандари приземни па не схватају такав вид "борбе" и реакције онда :finger И Марш на Дрину и Од Тополе :ruke :ruke Еве вам га жандари! :finger ЦЗ-oфк, маракана, 21.10, 18ч. - радомир - 10-22-2006 Quote:KizaLion Wrote:Лоше су испали... папирићи одмах падају и још су црвене боје, па није могло да се ухвати. Ролне су ипак нешто друго. Болест! Свака част аутору! ЦЗ-oфк, маракана, 21.10, 18ч. - Лаф - 10-22-2006 Quote:Лоше су испали... папирићи одмах падају и још су црвене боје, па није могло да се ухвати. Ролне су ипак нешто друго. Ако будеш могао (и ако је снимљено) постави клип, јер тада је кренула Још једна победа... онако, баш баш моћно. ![]() ЦЗ-oфк, маракана, 21.10, 18ч. - KizaLion - 10-22-2006 Ма све су песме моћно кренуле... У једном тренутку удар је бачен на стазу, навијање солидно, овај је пуко најјаче од свих бачених, после 15 секунди шока креће горилање... :megafon Ипак као што сам синоћ најавио ево и бакљи и стробова (на крају записа се чује удар), трајање минут и 40 секунди... www.delije-caffe.net/video/ofk-strobovi.avi |