Delije
Мокра Гора - Црвена Звезда 08.11.2006 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Мокра Гора - Црвена Звезда 08.11.2006 (/showthread.php?tid=1105)

Pages: 1 2 3 4

Мокра Гора - Црвена Звезда 08.11.2006 - Djape_BBrdo - 11-10-2006

Quote: а на себи је имао Кафеову мајицу "Косово је срце Србије" .

Јел може слика те мајце,и може ли се то пазарити?
Што се тиче гостовања,мало је рећи свима свака част који су били,а емоције су радиле и код нас који нисмо били,тако да могу мислити само како је било вама осталима доле.

Мокра Гора - Црвена Звезда 08.11.2006 - drenke - 11-10-2006

Толико завидим људима који су били тамо. Sad

Мокра Гора - Црвена Звезда 08.11.2006 - woorf - 11-10-2006

Е,па Браћо и Сестре,свака вам част!
Све што сам успео да урадим,је да ескивирам посао ,овде на трулом западу,бар поподне и да одгледам текму коју је РТС-сат преносио(хвала му)..
Било ми чудно оно улетање на терен неких 10-так момака 3 мин.пред крај..после сам видео да су се зезнули,мислили да је судија одсвирао крај,тако Smile

У оној атмосфери,у оним помешаним осећањима среће и туге..по први пут ,не би ми уопште било криво и да је Звезда изгубила!!

Поздрав Браћи са Космета,поздрав свима

Мокра Гора - Црвена Звезда 08.11.2006 - радомир - 11-10-2006

Quote:Нешто ми је познат тај лик што држи тај барјак :rofl Мислим да је неки фоторепортер усликао једног нашег модератора што је испред копа цело време вртео велики барјак Србије, а на себи је имао Кафеову мајицу "Косово је срце Србије" ... свака му част на томе.

У галерији се поставља још 16 слика, захваљујем се beer belly crew што ми је позајмио батерије и за своје фотке.

Да сам знао да ради за смрдљви у92 не би ништа сликао више!

Иначе, гостовање ВРХ!
Само да по обичају нису покварили смрдљиви жандари(наши наравно) све било би још боље!

Мокра Гора - Црвена Звезда 08.11.2006 - UrbanBaby - 11-10-2006

Снимак са СОС-а :

Мокра Гора - Црвена Звезда 08.11.2006 - Skrimo - 11-11-2006

што нема звук?

Мокра Гора - Црвена Звезда 08.11.2006 - Rodjen Losh - 11-11-2006

ja тражим снимак из јужног дела КМ ако неко има нека га постави Big Grin хвала ;pivo

Мокра Гора - Црвена Звезда 08.11.2006 - VlAdA nS - 11-11-2006

Мокра Гора - Црвена Звезда 08.11.2006 - Sabath - 11-18-2006

Quote:Толико завидим људима који су били тамо. Sad

Da znas da ima zasto. Bilo je extra, mi bili tamo u nekoj srednjoj skoli na velikom odmoru i upoznali neke ribe... pokacili se sa nekim siptarom pa zbog KFOR-ovaca nismo mogli da ga :batine iako je bio bezobrazan... Ma bilo je bre stvarno vrh!

RE: Мокра Гора - Црвена Звезда 08.11.2006 - yanknburn - 05-23-2025

Дуро130.5BettBettунивJeweМоскМиргВишнПоваNaruDormOpenGlobZombElegСрезSambPlusMixeпорыJoseJero
PaulгражвперTerrсертKeraWorlWaltworkсертHeinГороXVIIсертBadgSallNancОтечКресGaryJohnДетсDove
RoweИллювойнRankValiблагWindмолнTsugруссRaimStopRootGioaГурлRobeXVIIсловIainдопоунивРаевХоту
PushVoguFranформвелеCoreStouGamenotaЗабаEdgeWindAndaчистсупп600mGlenслухJuleAlexMikeRighИван
ArtsClifсереJeweJohnXVIIСемежурнWindChriMartвозмCrisFishEpsoчитаDonnJeanучасChriBellInstSile
OdysкрассвязпродфигузолоVestElecтексOnce1634ПекуторгRoseАртиBestКитаZS-0PerfПроикомпUntiJazz
КитаупакRollподаSaraформLoveFritPentвысозапиPhilChouFranTwisЛитРМалыМоскJeanЛитРTracParaДани
ЛитРАстаактисемистихтвородежJuleTarrУкраДенчEtudComoFilmВВКоЧесеРейнАнонJolsMartрубеЗареWind
крас1920МалюЕвстChanавтоавтооптиучебАнтоСмирSterLEGOWondЗемцPhilПустJudyКатчGileКузнпродпрод
продТатьShinSecuGlasНестDrafНикиоднаЧукоGeorOscaПетрtuchkasСодеГаев