![]() |
Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Glodarski blamovi - kroz istoriju... (/showthread.php?tid=122) |
Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Vucko Nis - 07-07-2003 ???? ??? ?? ??? ??? ?????????, ? ???????????? ????????? ??????????????, ?? ?????????? ????????? ? ???????? ??????? :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl - croatia osiguranje-sponzor Re: milwall :) - UltrasLondon - 07-07-2003 Quote:Vidis Brzi ![]() A grupe tipa: Erotica, Zebre, Strah, Trepet ![]() Pa onda cuveno skandiranje : "Beli!" da bude sto krace, da ne bi slucajno malko zapevali. Re: milwall :) - Brzi - 07-07-2003 Quote:Da dopunimo i Tudjmana na listu blamova. joj, jebate, to san skroz zaboravia ova in je najjaca sa fljamuntariem ca smo mi u torci pricali, kad su igrali din-par: igraju za srce njofrino! :rofl JEBEMO TUDMANA I BANSKE DVORE, JER MI SMO SPLICANI IMAMO MORE :flasa blamovi - Forever Ultras - 07-09-2003 Kada sam krenuo u ovu temu, da ispunimo ove vrele letnje dane bez fudbala i navijanja, ni sanjao nisam koliko toga ima, pa to jedan covek sam tesko da moze da upamti... :rofl Cekaj, sta je njima bio Bobetko u klubu? Ili je to bio neko drugi, znam da je osim Tukija ![]() ![]() E sad, lepo je moj prijatelj Vucko ![]() ![]() Evo jednog malo starijeg blama, vezano je za njihovu seosku ekipu iz Padinjaka i C*****. Dakle, nasa ekipa sa NBG-a napravi zastavu Destroyers. Sledeci derbi nakon toga, pojavljuje se zastava na jugu, smesna do bola, gotovo krpa, Destroyers - Padinjak. ![]() Seca li se onih njihovih marama PFC - Jugobicikl koje su imali na finalu kupa protiv Veleza kada smo mi dosli da bodrimo omladince u njihovom finalu... ![]() A imena grupa, recimo u mom kraju grupa se nazvala The Necrophiles :rofl :rofl :rofl Toni zna o cemu pricam i o kojim likovima... ![]() A pesme, ajmo malo o tome: Tito, partija - crno bela armija... :rofl :rofl Ajde da vidimo ko zna bolju? Meni je u novije vreme hit glupost uz Ej Pjano, ona: Kad si bila mala Zvezdo... :rofl :rofl :rofl poz, budimir Glodarski blamovi - kroz istoriju... - bojan - 07-09-2003 A jel neko video "sajt" grobari 1970...mislim da ono nije blam,nego najveca bolest koju sam ikad video na net-u...mislim,tako su iskompleksirani,jadni,smrdljivi,bolesni,napaceni,umobolni,raspadnuti...jednom recju-navijaci partizana Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Vucko Nis - 07-09-2003 ? ????? ?? ?? ???? ??? ???????? ???? ?????? ??????!!! ???? ???? ? ?? ?????? ?? ?????? ???????? ??? ???? ? ???? ?? ??????????? ?? ???????????? ????????. Glodarski blamovi - kroz istoriju... - bojan - 07-09-2003 Jeli Nislija,jel 211 OMB jos uvek na krstu? sajt - Forever Ultras - 07-10-2003 Poseban blam im je rusenje sajta... ![]() ![]() poz, budimir Glodarski blamovi - kroz istoriju... - bojan - 07-10-2003 Da nije "zeka"..."nisam ja mama...zeka je" :zbunjen ko je ko - Forever Ultras - 07-10-2003 Ja tipujem na Delije iz Gornjih Mirosaljaca... ![]() poz, budimir |