Delije
Zvezda-Rozenborg! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Zvezda-Rozenborg! (/showthread.php?tid=229)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Zvezda-Rozenborg! - Веља - 11-28-2003

Kiza i ja smo usli na atletsku stazu nekih sat ( mozda malo jace ) pred pocetak. Tribine su se lagano popunjavale ( sever i jug prednjacili u brzini popunjavanja )... nesto zatim, jedan od vodja se popeo na one popularne sipke i rekao masi da sedne... To naravno bio znak da je u toku organizovanje koreografije...
Ceo stadion je izzvizdao kada je spiker procitao sastav u kome ce nasi protivnici nastupiti i kada je saopstio imena sudija za ovaj mech. Za vreme diktiranja sastava u kome ce nastupiti Crvena zvezda, masa je cini mi se pala u trans, te je spiker ponovio josh jednom sastav u kome nasi igraju.
Koreografija, moze se slobodno reci do perfekcije uradjena, ali je boljka shto su nasi na Severu mnogo kratko drzali najlone, tako da je koreo dosta kratko trajala! To je veliki minus za onako dobro uradjenu koreografiju.
Navijanje na pocetku vrlo dobro, ali ako navijanje ocenimo kroz ceo mech, moze se reci katastrofalno! Opet se, po ko zna koji put pokazalo koliko pozera dolazi na Sever na velike utakmice! O tome ko je sve 'ispusio' za kartu za Sever od redovnijih posetilaca istog, ne vredi trositi rechi, dosta je recheno oko toga. Ja protiv navijacha iz unutrasnjosti stvarno nemam nishta, ali protiv imbecila koji dolaze da poziraju, da bi se javili na mobilan u svoje selo da su na Severu, svakako imam mnogo toga! Kad ce vec jednom ti ljudi da shvate da se na Sever ne dolazi da bi se poziralo, nego da se navija, da se bodri Zvezda. Bolje je takvima koji sebe smatraju navijachima, a to da kako nisu, da odu lepo na ovakvim tekmama na jug i lepo sve posmatraju da vide kako se to radi, nego da dodju i ispadnu debili, sto ustvari, generalno i jesu! Bilo je nekoliko grupa iz unutrasnjosti koji su ustvari tu zbog Zvezde, a ne zbog debilisanja, koji znaju da pevaju, znaju zbog cega su na Severu! Njima svaka cast!
Ja bi na ovakvoj tekmi vishe voleo da dodje 4000 ljudi na Sever koji ce gromko da navijaju, nego da nas bude 12000, a od tog broja 2-3000 za koje se moze reci da su navijachi, a ne idioti!

O incidentu koji se desio... Bio on minus za Sever ili ne, mogu samo da kazem da se zbio iz opravdanih razloga, ne zeleci da iznosim imena ucesnika, niti razloge...

Igra voljenog nam kluba... Igrali smo ko picke u pojedinim trenucima i to me je do jaja razocaralo! Pitajte slobodno Kizu koliko sam ja bio smoren u poslednjih dvadesetak minuta mecha... Ko pokisla kokoska sam stajao iza onog jebenog gola u koji lopta nije htela da udje i jedino sto sam radio u tim trenucima ( izgubivshi nadu u prolaz dalje ) je bilo prozivanje gostujuceg golmana, u cemu je i Kiza takodje sudelovao... Smile Sve u svemu - zacin C! Sad

Pre i posle tekme je koliko sam nachuo bilo sitnijih sukoba sa talibanima po gradu, pa ako neko zna nesto vise naka to 'baci' ovde... Jedino sto sam cuo da je dvadesetak grobara izlupalo kamenjem jedan kombi u kome se nalazilo sest nasih i da su ih izvukli iz istog i iznabadali... Takodje su u jednom parku uhvatili jednog navijacha Zvezde i otkinuli ga od zivota... Naravno, u oba slucaja su to bili Zvezdashi, a ne Cigani, tako da po ko zna koji put, glodari - svaka cast na "hrabrosti"!

Avanti!
Veljoni Smile

Zvezda-Rozenborg! - Bane - 11-28-2003

Modrichha, nije zezanje. Ti vasi su navijali na jugu i protiv Odensea za razliku od mnogih koji isticu zastave na Marakani a nema ih ili ne znas gde su jer ne navijaju.
Samo napred pa da slavimo stogod ove godine zajedno na Marakani. :flasa

Zvezda-Rozenborg! - capocrimi - 11-28-2003

??????? ?? ? ??????? ?????? ?? ????? ?? ????? ???? ??? ???? ????? ???? ?? ???????? ? ???????...??? ?????? ??? ??. ?????? ? ????????? ??? ?????? ???????? 2-3 ????? ????? ?? ???? ?????? ? ?? ???? ?? ??? ????????...?????? ?? ???? ???? ??????? ? ????? ????? ?? ????????? ?????...? ???? ???? ??????? ?????...?????? ??? ???? ??????? ? ?? ???????? ??? ?? ??????!!! ?????? ?? ??? ?? ?????? ????????? ?? ?? ???????? ?? ????? ??? ?????????? ??????!!! ???, ???? ??? ??????? ??........ :bes

? ??? ?? ???????? ????, ?? ???? ???? ?? ???? ????????? ???? ??? ??? ?? ??? ???????...?? ??? ??? ??????? ?????? ?????? ? ?? ???? ?? ????.......? ????? ?? ?? ???? ???? ??????? Sad

?0?????!!!

Zvezda-Rozenborg! - Modrichha - 11-28-2003

Quote:Takodje su u jednom parku uhvatili jednog navijacha Zvezde i otkinuli ga od zivota
To ne znam ali sam video jednu tucu u jednom parkicu ispod jednog mosta :rofl .
Lai ne verujem da je do tada tekma u pioniru bila gotova.
Tu je kako sam iz busa video dva se lika medjusobno nabadali,ali to su radili kao neki klinci ono nogama sutanje i tako to da mi se cini da mozda i nije imalo veze sa tekmom.
A murijak je stojao na mostu i to glefdao i nista ne radi.

Quote:Modrichha, nije zezanje. Ti vasi su navijali na jugu i protiv Odensea za razliku od mnogih koji isticu zastave na Marakani a nema ih ili ne znas gde su jer ne navijaju.
Samo napred pa da slavimo stogod ove godine zajedno na Marakani.
Mnogo mi oko srca dodje toplo,kada ovako nesta cujem.
Jer to po meni znaci da je i moj grad i moje delije nesta doprinele.
Jebiga jeste "golem" transparent i jeste poruzan ali nije bitna lepota vec velicina jer samo da znate kolike smo kompleke navukli lokalnim misevima koji ima ju zastavu 10x2.
Ima nas i na drugim tekmama derbi i ostalo ali ne nosi deset ljudi onaj transparent.

Hooligan jeste li ti i kiza nas(D Modrica) sa digitanlom kamerom snimali pred tekmu jer je bio jedan lik na atleskoj u crnom nije imao ni novinarsku ni redarsku "odoru".
Sto se tice tripa oko prozivke ja zivim za ono jebiga samo da urlam.
I samo da znas koliko mi je zao sto nisam svu snagu potrozio na tekmi.
Kada bi svi razmisljali ovako kao ja SEVER bi bilo odlican.
Ja bih do besvesti Zvezdi pevao.
Daj stavite slike molim vas i fajlove.
Jer kako vidim niko nije snimio tekmu da pogledam na tenane.

Ljudi ne znam sinoc sam prvi put u zivotu navijao za ustase protiv "nasih".
I jebiga " nasi" dobise,opet vise volim srbina nego ustadusu.
Ali Srbija izgubi u fudbalskoj evropi sinoc zadnjeg prestavnika,jer kako se meni cini partzan je Sportsko drustvo jeden vise nepostojece drzave.

I ako Bog da da bude ovako Confusedampion Confusedampion Confusedampion

Svim ciganima ;pivo ;pivo ;pivo ;pivo ;pivo ...

P.S.Ljudi cini mi se da smo se sinoc premalo Bogu molili ipak meni je Bog pa Zvezda.

!!! - Nikola013 - 11-29-2003

Mogu samo da ka

Zvezda-Rozenborg! - cyganin - 11-29-2003

ciao svima,
evo i moj komentar. igra - igrate ko picke cigani - bezidejno i dugim loptama na norvezane stvarno pametno. sta da se radi nista novo za nas,
navijanje, povremeno dobro, ali kada se zna sta se desavalo pre tekme nista cudno. vidi se da je na tribini falilo pravih navijaca koji ce bez obzira na rezultat i igru navijati 90 minuta. ali to je vec poznata prica. mislim da trebalo vise komunicirati sa jugom.
stvarno nemam vise inspiraciju.
pozdrav i da nam se vise ne dese slicne stvari ubuduce

Zvezda-Rozenborg! - Modrichha - 11-29-2003

[quote]RADOVIC ACA, JEDAN JE RADOVIC ACA; RADOVIC ACA,JEDAN JE RADOVIC ACA !!!!!!!! Koliko nas je grlo nosilo ( ovo za

Zvezda-Rozenborg! - UrbanBaby - 11-29-2003

Quote:Pre i posle tekme je koliko sam nachuo bilo sitnijih sukoba sa talibanima po gradu, pa ako neko zna nesto vise naka to 'baci' ovde... Jedino sto sam cuo da je dvadesetak grobara izlupalo kamenjem jedan kombi u kome se nalazilo sest nasih i da su ih izvukli iz istog i iznabadali... Takodje su u jednom parku uhvatili jednog navijacha Zvezde i otkinuli ga od zivota... Naravno, u oba slucaja su to bili Zvezdashi, a ne Cigani, tako da po ko zna koji put, glodari - svaka cast na "hrabrosti"!

"????" (28.11.03.) :
"???????? ????????? ????????? ? ???????? ??????? ? ???????? ????? ?? ?? ??????????? ??????? ???????? ??? ????????? ? ????????? ???? ? ?????? ?? ???? ???? ??????????. ???? ????? ??????????????? ???????? ??? ?? ????? ????? (24) ???? ?? ?? ??????? ? ??????? ???? ?????? ? ???????? ??????. ????? ???? ???????? ?? ??? ??????????. ? ????????? ?????, ????? ???? ????????? ?????, ???????? ?? ?????? ????? ??????????? ???????????? ? ???? ?? ???? ???????? ????????. ?????????????? ??????????? ????????, ??? ??????????, ??????? ?? ?????? ? ????????? ??? ???????? ???? ?? ???????? ? ???????? ?????? ?? ????????? ?????. ???????? ???????? ?? ????????? ?? ?????? ??????? ??????? ??????? ? ???? ???????? ? ???? ?????????? ????? ????? ???? ?? ??????? ?? ???????? ??????. ???????? ?????????? ????? ?? ??? ???? ?? ??????? ???? ?? ????????? ?????? ? ????? ??????? ??????? ????????? ?????? ?? ???????. ?? ???????? ?? ????? ???????? ?????? ?????? ?????? ? ?????????? ????? ???????? ????? ?????????. ??????? ???????? ?? ???? ??????? ????????? ? ???????? ??????, ? ?? ????? ?????????? (18) ?? ?????, ???????? ????????? (23) ?? ???? ?????? ? ????? ???????? (27) ?? ????????. ????????? ???????? ????? ?? ??????? ?? ????? ???????? ???? ??????? ? ????? ??????? ?????? ????????."

Zvezda-Rozenborg! - Godra - 11-30-2003

Slinavi su se mnogo, ali mnogo opustili. Jebes pokret "Svi smo mi Sha-ile" koji vise ne smeju nigde da se pojave u svojim dresicima i salicima. Ali, hvala Bogu, stize utakmica sa Marsejom pa i prilike opet im overiti gume i poskidati ih gole. Mislim, ako i tada budu isli praznih saka, onda stvarno nemam reci za Grand Show ekipu.

A to i pokazuje pravu dvolicnost nazovu urbane ekipe TF koji kad im spomenes Acu Radovica ogradjuju se se svi, a ovde srecni kao kerovi sto je neki slinavac izbo naseg lika.

Zvezda-Rozenborg! - Modrichha - 11-30-2003

Quote:?????? ????? ??????????? ???????????? ? ???? ?? ???? ????????
Video sam neki crveni kombi kod stadiona mozda je to bio taj. :rofl