![]() |
cibona - Partizan - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: cibona - Partizan (/showthread.php?tid=284) |
cibona - Partizan - Anonymous - 01-30-2004 Quote:" Prvi poljubac davno zaboravljen, zagrli me i tiho me privuci da mi suzu nevideee kooraaci ko oblaaci vode mee ko zna gdjeee, sjeecanjaaa samo sjecanjaaa ostajuu uz meenee ;pivo cibona - Partizan - sale - 01-30-2004 Quote: daj kaj se pjenis thomas radje nabavi karte za nedelju za finale OB u nedelju dele za DZ ulaznice u raj... adresa klinicki centar! :finger :rofl :rofl :rofl cibona - Partizan - hejsel - 01-30-2004 Godra druze moj, cemu nervoza. Ti mi nesto pricas cccc. Prvo niti sam ja huligan( to mozes svuda da proveris) ali daleko od toga da sam veverica. Ja sam u JF sto bi rekli "dopisni clan". Nije moj zivot posvecen samo tribini i Partizanu. Ako te bas interesuje, cak ni utakmicu nisam gledao posto sam imao nekih poslovnih obaveza, pa sta? Jel sam samim tim manje vredan? Oces da te podsetim gde si gledao rozenborg( s koje tribine)? Znaci sad si ti samo simpatizer.? I otkud ti da smo ja i tvoj drug uopste neka muda u JF? Dobro znas bar njega da nije prosao pored tog fazona. Next, jel me zajebavas kad kazes presedeli tekmu, znaci ko da niste bili. Alo pa to je bato zagreb gde bi pre samo par godina bio likvidiran na licu mesta od strane kako murije tasko i ostalih. O cemu ti pricas i poredis. Slovence, po samoj definiciji pedere i neke mornare iz zadra i srce hrvatske zadojeno najgorom mogucom mrznjom. Drugo u zagrebu je sem 30ak ljudi sve ostalo bila ustasija, a vi ste bili pola pola ( mada vam je i to malo ). Al finael je da je teze otici u slo nego zg :ruke . Mozda ali papiroloski, ne po zdravlje. Anyway, pamti se samo prvi.... Kizo, javi se da idemo negde u zezanje ;pivo cibona - Partizan - UrbanBaby - 01-30-2004 Quote:Znaci tacno sam znao, niko ali niko sem Budimira koji je cestitao na nasem forumu nije skupio muda da nam cestita. Sramota!???? ????? ???? ??? ![]() "????? ???? ???????? ???????? ?????? ?? ?? ??? ????? ?????????? : "?????? ??????"! ????? ?? ??????? ?? ???????, ???? ???? ????? ????? ?????? ???? ????????. ???? ????????? ?? ? ??????? ???? ???? ?? ??? ???????? ??????? "??? ??? ?????" ?? ???? ???? ?? ???? ?????? ?? ?????? ???????? (??????? ?? ?????????), ??? ? ?? ?? ????????? ????????? ?????????? ? ????????. ?????????? ?????? ?? ??? ????????? ?? ?? ??????? ???????? ?????????? ??????? ???????, ??????? ????????????? ???????????? ?? ????????? ????-?????. ????????? ?? ??????? ?????????? ???????? ?? ???????????? ????????. ???????, ?????? ?? ????????, ?????? ?????? ?? (???? ????) ?????????? ??????????? ????? ??????? ?? ?? ? ??????? ???? ???? ?? ???????? ??????????. ??????? ?? ? ???? ???????? ???????, ?????? ????????? ??????????? ?????????. ???? ?? ??? ???? ???? ??????? ???? ? ???? ????????, ?????????? ?? ??? ? ??????? ??????, ?????? ?? ?????????? ?????? ????? ?? ???? ???? ???? ?? ????? ?????? ??????..." cibona - Partizan - JEZGRA - 01-30-2004 Quote:Quote: daj kaj se pjenis thomas radje nabavi karte za nedelju za finale :rofl :rofl :rofl cibona - Partizan - Godra - 01-30-2004 Gde sam ja to bio decko protiv Rozenborga? Pa na severu sam hvala Bogu bio, ja znam gde mi je tribina za razliku od tebe. Opet mi nisi odgovorio koja je to ekipa JF bila u ZG. Ja kazem, jeste hrabrost sto su momci otisli, svaka cast, ali isto nije hrabrost cutati ko picke celu tekmu. Pa kad su vas vec razmnontirali 25 razlike, sto niste zapevali bar jednom pa nek vas izbace iz hale, iovako ste posrani otisli kuci. Pesmom ste taman mogli da sve preokrenete u svoju korist, ali... Kako vi kazete na sajtu - Nauci da budes hrabar, to se prijatelju ne uci, ili jesi ili nisi. Ja uopste nisam spominjao sta je veca hrabrost, otici u ZG ili u Sloveniju, idu svi zivi, ne samo navijaci, niste ni prvi ni poslednji turisti koji su dosli iz Srbije u Zagreb, kao i sto se njih tice. Ja sam ti samo rekao da je teze u solo varijanti otici u Sloveniju nego u Hrvatsku. Ja znam, a i ti znas da u nasoj prvoj ekipi, a i malo sirem delu nema coveka koji bi se plasio odlaska u Zagreb, tako da tu nemamo kome da se pravdamo. Vama ostaje da se opravdate i prikazete jedan turisticki izgled u aspektu navijackog gostovanja. Veovatno su momci pokupovali suvenire, soljice, podmetace, slikali se i sad svi znaju da su bili u ZG. Jebi ga, umesto da zagrmite "Volm Partizan", zbog toga ste valjda dosli, vi ste odgledali tekmu kao i prijatelji kluba. U cemu se ta grupa razlikuje od prijatelja kluba? A imali ste sta i da vidite - masakr... cibona - Partizan - Casual - 01-30-2004 Ma cemu vise ovo...GLUPOST JE NEUNISTIVA! cibona - Partizan - goranm - 01-30-2004 Ja ne znam ni zasto uopste raspravljate o groblju. Neka oni pisu na svojim sajtovima koliko su hrabri. Mi ovde odlicno znamo ko su i sta su! cibona - Partizan - front - 01-31-2004 pozdrav svima! pohvala sto niste za razliku od vasih kolega sa delije.net zakljucali topik. zna da vam je krivo sto necete vi biti upamceni kao grupa koja je PRVA otisla na gostovanje u zg,ali mora barem da vam bude uteha sto je jedna Srpska gropa prva to uradila i da nas tu hrvati nisu preduhitrili i oni dosli nama prvi. iskreno se nadam da cete biti druga srpska grupa koja ce otici u zg posle rata. price tipa niste navijali,niste se tukli,niste palili baklje,niste oslobodili Knin,niste vaspostavili granice ogulin-karlovac-karlobag-virovitica.......,mozete da pricate ali tek kada budete otisli.Otisli tako da je to vece od "bio je tima". p.s. javite se da vam damo adrese dobrih pivnica gde imate hladno ozujsko. cibona - Partizan - gogili - 01-31-2004 Jezgra: Samo mi reci ko je pokusao da udje na tekmu sa isplaniranom koreo, al ih uprava nije pustila -BBB il neko drugi? ako je, neznam pa pitam, kojim slucajem BBB kako to onda tvrdite da neidete na cibonu? |