Delije
F4 u ZG! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: F4 u ZG! (/showthread.php?tid=285)

Pages: 1 2 3 4 5 6

F4 u ZG! - JEZGRA - 02-02-2004

Quote:
JEZGRA Wrote:12. Koliko znam vi ste Delije jedini ultrasi koji su se palili na tu ligu.

Kad bi BBB navijali za Cibonu, a Torca za Split, e onda bi mogao to da kazes, ovako mozes samo da nagadjas da li bi navijali za svoj klub ili ne...

A Tornado? Oni nisu ultrasi? Oni su samo huligani? Big Grin
A tiki tiki kikiriki - Green Dragons? Dobro oni nisu,...nista...

Inace: Univerzijada u ZG; EP u atletici ST su poslednji veliki sportski dogadjaji u bivsoj yu.
Znas 1/2 finale KES-a mi nismo dobili od UEFA, vec su nam to podarili Stojanovic, Radinovic, Marovic...
A pare koje su "isle u Bgd" nisu isl Beogradjanima, vec chobanima na vlasti, koji su eto malera, izabrali bas Bgd da se kote i koji su Begrad sjebali isto kao i Shvabe i "saveznici" tokom ratova... za razliku od "nepokorenog grada" koji je najvise rusen kad bi im protivnicki navijaci usli u grad.

1. to sam i mislio da ste vi jedini ultrasi u toj ligi koji prate ko

F4 u ZG! - UltrasLondon - 02-02-2004

3. Procitaj sta si ti napisao na tu temu. Ja sam te razumeo da kazes da je u bivsoj yu Bgd imao prednosti nad Zg i drugim gradovima bas zbog toga sto smo ziveli u S.F.R.

Kako si napisao mislim da sam te vrlo dobro razumeo.

F4 u ZG! - Бока - 02-02-2004

Tacno sam mogao i da predpostavim.

Mislim da ne treba da napustimo ligu sledece godine ali tu je jedan problem. Ko garantuje da ce Zvezda i sledece godine biti u prvih 4. Koji ce nam ku.ac F4 onda. Necemo sigurno da ugostimo Cibonu, Olimpiju npr Budunost i Krku u sred Beograda. Ko ce onda da dodje na taj F4.

Gluposti, Red je bio da F4 bude u Beogradu tako je i trebalo da bude!

Ali sami smo krvi na celu sa KSSCG!!

F4 u ZG! - navijac - 02-02-2004

ajde ajde kaj se nervirate...ovak i onak ce vam bozo dati najvise karata za polufinale i finale u zg Smile

F4 u ZG! - Forever Ultras - 02-02-2004

Quote:ajde ajde kaj se nervirate...ovak i onak ce vam bozo dati najvise karata za polufinale i finale u zg Smile

Nesto citam, taj Bozo Milicevic je neki Srbin tamo? Smile

poz,
budimir

heheheh

ko ga jebe mozda on preuzme zvezdu.)

F4 u ZG! - Jackass - 02-02-2004

Nesto vec danima gledam Topic,i sve me mrzi da polemisem,ali sada vec moram.Ova liga,kakva je da je,igra se.F4 je u Zagrebu,nas klub igra taj isti F4 i sve sto nam je ciniti je da se organizujemo i tamo odemo.Nikakva kukanja,opravdanja,jer ako se tamo ne pojavimo,nema vode koja ce nas oprati.

Nas niko nije ni pitao da li da se uopste igra ta Liga,mala je vajda sada da kenjamo o "za" ili "protiv",treba otici,pokazati se na delu(ne cutati kao Groblje),pa kud puklo da puklo.Pa i sto Bauer kaze(da se slozim sa njim jedanput),ako su vec svi protiv Lige,popaliti baklje,napraviti pizdariju ili ne znam ni ja sta,ali je najbitnije otici u Zagreb.

tako je navodno su vam osigurali crveni sektor da se osjecate ko kod kuce

F4 u ZG! - Anonymous - 02-02-2004

Jackass mogu ti reci da si dobrano u pravu, dodao bih samo da su Delije u gostovanjima bile nenadjebive (iako ST nije bio odradjen kako treba), sto se tice redovnosti u gostovanjima, sto se tice brojnosti u ZG. Mrzeli su nas i pre rata, mrze nas sada i mrzece nas i dalje. Tako da, ako se ipak islo ranije, u velikom broju, ne vidim zasto ne bi bilo tako i sada. Vize su ukinute, bilo bi dobro da se organizujemo, a nikako ne dozvoliti Upravi da nista uradi, nego da pomogne ako treba. Ne treba mi da cekamo da li ce Hrvati prvi doci u Bgd jer oni i to pre rata nisu nikad radili (aludiram na basket, a na fudbal je dolazila smesna cifra), nece ni sada zato sto su PICKE! Znam da u Ljubljani na F4 nije bilo dosta starijih koji su redovni (imaju po 5-10 zagreba), ali ako se bude islo ici ce veoma zajebana ekipa !

F4 u ZG! - Anonymous - 02-02-2004

To gostovanje u Zagrebu bi svakako bilo zanimljivo i nije neizvodljivo, jedna otezavajuca
okolnost vise je, da se 17. aprila igra veciti derbi, mada ipak je finale 18. tako da videcemo, ima vremena ;pljuga . Kao sto si rekao Kizo, mrzeli su nas i ranije, mrze nas sada i mrzece ce nas i u buduce ali uz jedno dobru organizaciju to gostovanje bi bilo izvodljivo . Mozda se neki plase da bi bilo i mrtvih, mada barem ja mislim da to opet nije toliko strasno kao sto izgleda, nadam se da ne gresim. Ali opet, zna se sta stoji u tom pravilniku ili statutu GY lige, sto se tice navijaca i sumnjam da ce odgovorni dozvoliti bilo kakav organizovani dolazak. A takav odlazak sto je odradio JF, mislim da ne bi imao smisla, jer ce se "domacini" sigurno spremati na ljubazan docek :finger , jedino ako nas JEZGRA ne doceka sendvicima Big Grin