![]() |
Veoma zanimljivo - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Veoma zanimljivo (/showthread.php?tid=35) |
BL - Forever Ultras - 01-20-2003 Stvarno, kakva je to navijacka grupa iz BL "Bad Boys"? Jesi li nekada bio u Vulturesima ili RBA? poz, budimir Veoma zanimljivo - Delija BL - 01-20-2003 Sad prvi put cujem za tu grupu, vjerovatno su nastali sad za vrijeme zimske pauze. RBA (Red Blue Army) je grupa Vulturesa iz Nove Varosi (naselje u BL), ja nisam iz tog naselja, pa nikad nisam ni bio s njima ( to su uglavnom skinsi). Inace idem na sve vece Borceve tekme. Ali normalno, zna se, ZVEZDA je na prvom mjestu. Veoma zanimljivo - Anonymous - 01-20-2003 Quote:To sto tvoj Hajduk nema blage veze (osim da peku rostilj) to ne znaci da ne treba Zemun da bude u tom takmicenju. :bes Ne vidim da li sam na ovoj listi uvrstio Hajduk. ![]() A sto se tice rostilja, jesi dolazio i kad je bilo lionsko belo vece :rofl Cekam dana kad ces da preuzmes palicu FK ZEMUN (a sutra u novinama da pise, dosao extra strucnjak iz Engleske) :lol: Veoma zanimljivo - UrbanBaby - 01-20-2003 ???? ???? ??????? ????????? ?? ?? ??????? ;pljuga :flasa Veoma zanimljivo - Anonymous - 01-22-2003 Kakve budale me smaraju, sigurno je spam, garantujem da ce im Viole spremiti nesto: From: Robert Matak <robert.matak@ri.tel.hr> To: kontakt@delije-caffe.co.yu Subject: ISUS I MARIJA HAJDUKOVA ARMIJA Date: Sun, 5 Jan 2003 11:49:15 -0800 Attachments Name Type Save View Part 1 text/plain Save HR.jpg image/jpeg Save View Pozdrav iz Rijeke tj iz Kostrene (mjesto prije Bakra) ..Sve misli su okrenute vikendu i "Pohorju"....Ocekuje se 50.000 navijaca iz Hrvatske ,posto idu 3 kompozicije vlakova iz Zagreba,Rijeke i Osijeka ..Samo iz Rijeke preko 50 autobusa ...sve je u transu zbog "Janice".....Kada grmi s juga i sa sjevera cijela zemlja zna ide Janica....A poslije takve nevidene atmosfere na jednom skijalistu idemo na UDINESE - MILAN ..posto nam je to pred nosom .....Kako su pocele maskare idu najjace grupe ,sa 3 velike limene glazbe iz Opatije,Rijeke,Samobora...(ma kakvi trubaci iz Dragacevca).... Inace u Hrvatskoj sve je poludjelo zbog Janice...ove godine bilo je preko 220.000 ljudi na skijanju u Italiji,Austriji,Francuskoj....potrosilo 250.000,00 Eura...Svi su poceli skijati preko noci.....Nije se gledalo za cijene opreme kupovala su se odijela i po 2.000 EURA....a ostalo da i ne govorim..... Toliko za sada Robert Veoma zanimljivo - B.R.C.A.K - 01-22-2003 nemam reci za ovo. Veoma zanimljivo - Delija BL - 01-23-2003 "limene glazbe" :rofl :rofl :rofl Veoma zanimljivo - Ultra klan - 01-23-2003 Quote:Kakve budale me smaraju, sigurno je spam, garantujem da ce im Viole spremiti nesto:Ne kontam.. 220.000 ljudi je potrosilo 250.000,00 eura za sva ta gostovanja, plus nekoliko ih je kupilo opremu za 2.000 eura, sto znaci da su po glavi potrosili za sva gostovanja po 1 euro :zbunjen :nene ![]() |